8. Bruno Cirillo

Άβαταρ μέλους
Steenage

Re: 8. Bruno Cirillo

Δημοσίευση από Steenage »

φυγε χθες ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μην πυροβολειτε τον πιανιστα.για μενα δεν ειχε τις βοηθειες που απαιτουνταν να εχει για να εξουδετερωνοταν ο σουαρες.κατλαβαινω το πεσιμο που τρωει αλλα κατ'εμε δεν ευθυνεται αποκλειστικα και μονον αυτος για χθες.η αμυντικη λειτουργια γενικοτερα της ομαδας δεν ηταν καλη.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

εκανε αρκετα λαθη και στα δυο παιχνιδια αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
αλλα ειναι καλυτερος απο τον μαλεζα.
και επειδη διαβασα αρκετα υπερβολικα σχολια,εχω να σας πω οτι ο τσιριλο δεν ηρθε στην ομαδα μας
με το ετσι θελω...αλλοι τον εφεραν και δεν νομιζω στον χθεσινο αγωνα να εβαλε το πιστολι στον κροταφο
του δερμιτζακη και να του ειπε εγω θα παιξω θες δεν θες.
δεν θελω να υποστηριξω σε καμμια περιπτωση τον τσιριλο.ουτε εγω πιστευω οτι κανει στον ΠΑΟΚ
αλλα καποιοι αλλοι το πιστευουν.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Enide έγραψε:Bruno την ανυπαρξία σου στο αγωνιστικό κομμάτι

προσπαθείς να την καλύψεις με τη βλαχομαγκιά και με τους παθιασμένους πανηγυρισμούς στα γκολ (Εκείνον τον καημένο τον Βειρίνια τον έχεις ταράξει στο κεφαλοκλείδωμα).

Μου δίνεις την εντύπωση ότι όταν μπαίνεις στο γήπεδο δεν μπαίνεις για να παίξεις μπάλα αλλά για να κάνεις δημόσιες σχέσεις.
Σοβαρέψου επιτέλους

:D Ακόμα γελάω..!

Πολύ σωστή η επισήμανση σου με τα μεγάλα γράμματα.

Πραγματικά είναι έτσι όπως τα περιγράφεις, δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά σίγουρα αυτή την αίσθηση μας δίνει!

Παραίνεση σε όλους. Μην πυροβολήτε παίκτες που φορούν την ΦΑΝΕΛΑ!

Κριτική κάντε επιχειρηματολογώντας, μην επισέρχεστε σε κοροΊδευτικά και εκμηδενιστικά σχόλια. Είναι άγραφος νόμος να τιμούμε όλους όσους φορούν την ΙΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ! Αν δεν τηρούνται τέτοιοι κανόνες, κάνουμε διαχρονική ζημιά.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒαΝΩ, κριτική με επιχειρήματα είναι ότι πιο Υγιές υπάρχει. ΚοροΊδευτικά σχόλια κ.λ.π. κάνουν ζημιά.

Μην το αναλύσουμε, νομίζω είναι γνωστά αυτά. Απλά μερικοί, πάνω στην αγανάκτιση τα ξεχνούν. Ανθρώπινο!

:opaokara:
riquelme

Δημοσίευση από riquelme »

Επιτελους ρε καραφλε αμπαλε αντε στο καλο αντε στο καλο....καταστρεψες την προσπαθεια ολης της ομαδας.
Αληθεια ειναι δυνατον εκει στην διοικηση να μην βλεπουν απο περσι οτι δεν κανει...γιατι παιζει στον ΠΑΟΚ ακομα αυτος ο ανθρωπος? περσι ηταν ο βασικος υπαιτιος για ολες τις ηττες στα πρωτα παιχνιδια ,φετος κατεστρεψε την μεγαλυτερη στιγμη του ΠΑΟΚ.Παιζει επειδη κανει καλες δημοσιες σχεσεις?Περσι με Σαντος, φετος με Βρυζα Ζαγορακη?ειναι δυνατον ρε γμτ.Ενω αντιθετα το αλλο παλικαρι που ειναι και ελληνακι και ειναι ο πιο σταθερος αμυντικος του ΠΑΟΚ τα τελευταια 2 χρονια,οταν ειναι ολοι καλα και δεν εχουν καρτες ο πρωτος που θα μεινει εξω ειναι αυτος.
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Εγώ προτείνω να του στείλουμε μια ανθοδέσμη, να του οργανώσουμε ένα πάρτυ έκπληξη, να ανάψουμε πυροτεχνήματα έξω από το σπίτι του, να τον κεράσουμε ένα παγωτό σπέσιαλ, μονο κ μόνο για να μην στεναχωριέται..

Τι θα πει "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΩΜΑ"????

Από τις σπάνιες φορές που βλέπεις μια ομάδα να σκυλιάζει και αυτός να καταστρέφει κάθε προοπτική εξέλιξης του συλλόγου. Αυτός που στερεί 5 εκατομμυρια ευρώ από τα ταμεία του συλλόγου που ισοδυναμούν με οικονομική εξυγίανση και ομαδική ηρεμία. Είναι φοβερό πως μαχόταν όλη η ομάδα μέχρι τέλους, χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, και αυτός κοιτούσε κάθε τόσο το σορτσάκι του να δεί εάν φαίνεται το λερωμένο βρακάκι του. Αυτός είναι ποδοσφαιρικός εγωισμός? Αυτή είναι η ευρωπαϊκή εμπειρία ενός 34χρονου ποδοσφαιριστή?

ΤΙ θα πει "ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ"

Το να κάτσουμε και να αναλύσουμε τις περιπτώσεις αυτές και να τις συγκρίνουμε μεταξύ τους είναι σαν να συγκρίνουμε τα ΚΤΕΛ του Κιφησού με τον Αγιο Μαυρίκιο.

Η ευθύνη βαραίνει σε τεράστιο βαθμό και τη διοίκηση, καθώς διατήρησε στο ρόστερ της το χειρότερο αμυντικό της περσινής σεζόν αλλά και το βασικό στέλεχος της χειρότερης ενδεκάδας της Ισπανίας (2007-2008, Λεβάντε) και της Ιταλίας (2008-2009, Ρετζίνα). Πραγματικά συνεπέστατος.

Και όσο σκέφτομαι ότι ο Μαρκαντώνης έκλεισε σε άλλη, υποδεέστερη ομάδα, για μόλις 50.000 ευρώ περισσότερα, μου έρχεται να φάω το καπέλο μου.

Εύχομαι να κάνει ατομικές προπονήσεις και να μη ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ.

Ας επιστρέψει στην Ιταλία να κάνει τις βλαχομαγκιές του, σε καμιά Τσιταντέλα που είναι κ στο Βορρά. Στο νότο υπάρχει κ η μαφία Bruno και δαγκώνει
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν αξίζει να παίζεις στον ΠΑΟΚ που θέλουμε.
Μας έχεις γκρεμίσει τα όνειρα. Τα βλέπαμε τόσο καιρό και δε μιλάγαμε, κάναμε υπομονή.
Τeacher, Olivares σας τα πας χτες, ΠΡΙΝ το ματς. Δυστυχώς δυστυχώς δυστυχώς, ο καρνάβαλος έπαιξε για τους άλλους.

Αι σιχτίρ. Μέχρι να φύγεις από την ομάδα εσύ, φεύγω γω για να μη πάθω κανά κακό στην υγεία μου.

Μας πέθανες.-
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

navigator11 έγραψε:μην πυροβολειτε τον πιανιστα.για μενα δεν ειχε τις βοηθειες που απαιτουνταν να εχει για να εξουδετερωνοταν ο σουαρες.κατλαβαινω το πεσιμο που τρωει αλλα κατ'εμε δεν ευθυνεται αποκλειστικα και μονον αυτος για χθες.η αμυντικη λειτουργια γενικοτερα της ομαδας δεν ηταν καλη.

τον έβαλε πάνω στο σουάρεζ..και σε περίπτωση που ξέφευγε,να έπεφτε ο κοντρέρας...

αλλά...ούτε ψηλά δεν μπορούσε.... :?
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Το έλεγαν όλοι τα είχα πεί κι εγω:

από Federacion » Πέμ Ιούλ 29, 2010 10:12 am

Φυγε απο τα όνειρα μας, πριν γίνεις εφιάλτης.

Αν δώ στη Τούμπα 11αδα χωρίς Κοντρέρας και με σεξυ αμπαλο μέσα θα πάθω οξέα μανιοκατάθλιψη...

και τότε μην πυροβολείται ακουγα...

Καταφερες ρε τομαρι κι εγινες ΕΦΙΑΛΤΗΣ,
ακόμη να το ξεπεράσουμε ρε τομάρι...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ρε μαλάκα φαλακρέ...σε περιμένουμε ένα ματς...και όπως σου καυλώσει..
όλη τη χρονιά χώμα...στα πλέυ οφ έπαιξες...
τώρα πάλι μαλακίες...τί είμαστε?η γκόμενα σου ρε μαλάκα?

αι σιχτίρ πια πληρώνεστε και είστε μαλακίες μια ζωή...
akaklas

Δημοσίευση από akaklas »

Δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους που γραφουν ναι αλλα ειχε να αντιμετωπισει τον σουαρεθ που εχει 40 εκ κλπ.
Αν ειναι ετσι τι παιζουμε μπαλα , να ειχαμε μια λιστα ποσο κανει ο καθενας και να βγαζαμε μια σουμα και να κερδιζε αυτος που ειχε τα πιο πολλα, η σλοβακια πως κερδισε την ιταλια ?
Συμφωνω οτι δεν ειχε βοηθειες αλλα απο εκει και περα μιλαμε για μια εμφανιση τραγικη,η συνολικη του εικονα ειναι τραγικη , μονο και μονο που εχει συμμετοχη και στα 3 γκολ σημαινει κατι, κι εγω τον δικαιολογω εν μερει αλλα ηταν τραγικοτατος απλα.
γραφουμε για μαλεζα,ζουελα αλλα επιτρεψτε μου να θυμυθω οτι περυσι ο σαβινι και με τον ηρακλη πανω στον ιακομπ και στα πλει-οφς ειχε παει πολυ καλα σε μαν του μαν και εχει και τον τσαμπουκα και την προσωπικοτητα ως σεντερ μπακ,θα μου πεις μετα χριστον προφητης αλλα χθες αν επαιζε ο μαλεζας θεωρω οτι θα ηταν χειροτερα απο την στιγμη που και ο κοντρερας ηταν και αυτος σε κακη μερα οπως για μια ακομα φορα σε ντερμπυ ή σημαντικο αγωνα
Άβαταρ μέλους
sidpanos

33 χρονών πας ρε άμπαλε μαλάκα...μέχρι πότε θα κάνεις λάθη...
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

ρε παντρεύεται το παιδί σε 2 μήνες είχε αλλού το μυαλό του... με τις ολλανδέζες θα ασχολούνταν .
Άβαταρ μέλους
aggmet

Δημοσίευση από aggmet »

ενα ματσο χαλια ητανε ο τυπος
κουραστικος, εκνευριστικος αμπαλος, ασχετος, απαραδεκτος
παρε τον [b][b]ΠΟΥΛΟ[/b][/b]
madrugada

Δημοσίευση από madrugada »

Δεν είναι να κατηγορόυμε τον άνθρωπο ρε παιδιά... Απλά το παλικάρι Δ Ε Ν είναι ποδοσφαιριστής... ΔΕΝ σκαμπάζει ίχνος μπάλας... Είναι να κατηγορούμε αυτούς που τον έχουν κάνει "ποδοσφαιριστή" (!!).. και σε αυτούς περιλαμβάνεται η διοίκηση και προπονητής... Απορω πραγματικά τι βλέπουν σε αυτόν και τον συντηρούν στο ρόστερ (και δυστυχώς 11αδα!!).. Η ζημιά που κάνει είναι πολλαπλή.. Εκτός από την ασχετοσίνη του, τις λάθος θέσεις, της λάθος αποκρούσεις στην κερκίδα, την αφηρημάδα του, την έλιψη συγκέντρωσης και τα νεύρα του, αποδιοργανώνει όλη την άμυνα ( ο Μαλεζάς πάντα παίζει χάλια οταν παίζει παρτενέρ του ενώ αντίθετα με Κοντρέρας πετάει), και όταν πάιζει με Κοντρέρας αναγκάζεται ο Κοντρερας να παίζει αριστερά που ΔΕΝ είναι η θέση του ...
Γενικά ο άνθρωπος είναι μια τεράστια πηγή προβλημάτων και κυνδύνων ....
Ελπίζω να ήταν το τελευταίο παιχνίδι που τον είδα να αγωνίζεται με την ομάδα μας....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”