8. Bruno Cirillo
Re: 8. Bruno Cirillo
το μονο που χρειαζεται ειναι να παει παγκο δεν χρειαζεται να φυγει
επειδη ειναι στην ομαδα δεν σημαινει οτι πρεπει να παιζει βασικος
επειδη ειναι στην ομαδα δεν σημαινει οτι πρεπει να παιζει βασικος
- opaoktsis4
κακος...οταν χεις τετοιας ποιοτητας επιθετικους απεναντι πρεπει να βγαινεις πρωτος στη μπαλα αλλιως κλαφτα χαραλαμπε που λεει και στη διαφημιση με τα κινητα....
Αυτός ο τσιρίλο οχι για τσάμπιονς λιγκ. Ούτε για τα τσάμπιον μαρινόπουλος δεν κάνει να βάζει τα απορυπαντικά στα ράφια! Άντε sexy bruno τραβα να γυρίσεις καμιά τσόντα με καμιά ολλανδέζα γιατι στο μάτς με τον ajax ήσουν να βάλεις την πουλάρα σου στο στόμα σου και τα αρ@χ@! σου στο πλάϊ και να το παίζεις δύτης!!!
δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω αυτο το ψοφιμι αλλα η αληθεια ειναι οτι τον εριξαν στον λακκο με τα θηρια και τον αφησαν μονο του. καμια βοηθεια. δεν νομιζω οτι εαν επαιζε καποιος αλλος στη θεση του θα ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα. δεν υπηρχαν αλληλοκαλυψεις.
- Caballo Viejo
Κρατάω μόνο το ψοφίμι αδερφέ...kos έγραψε:δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω αυτο το ψοφιμι αλλα η αληθεια ειναι οτι τον εριξαν στον λακκο με τα θηρια και τον αφησαν μονο του. καμια βοηθεια. δεν νομιζω οτι εαν επαιζε καποιος αλλος στη θεση του θα ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα. δεν υπηρχαν αλληλοκαλυψεις.
-
Τσιριλοχωρα: Εκει που καθε μερα Κυριακη-Τεταρτη-Πεμπτη ειναι... Καθαρα Δευτερα
Μας (ξανα)γαμησες, με δυο λογια.
Πιο κατσικι παιχτη δεν εχω δει.
Που θα βρουμε κοροιδο να τον δωσουμε με ελευθερη μεταγραφη?
Μας (ξανα)γαμησες, με δυο λογια.
Πιο κατσικι παιχτη δεν εχω δει.
Που θα βρουμε κοροιδο να τον δωσουμε με ελευθερη μεταγραφη?
Εδώ θα συμφωνήσω...Ο Τσιρίλο είναι ένας αμυντικός της σειράς που κλήθηκε να μαρκάρει παίχτη 40 μυρίων. Μην έχουμε και τρελλές απαιτήσεις...Έχω πρόβλημα να τον κράξω για 2 λόγους :kos έγραψε:δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω αυτο το ψοφιμι αλλα η αληθεια ειναι οτι τον εριξαν στον λακκο με τα θηρια και τον αφησαν μονο του. καμια βοηθεια. δεν νομιζω οτι εαν επαιζε καποιος αλλος στη θεση του θα ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα. δεν υπηρχαν αλληλοκαλυψεις.
1. Και πέρισυ στα πρώτα παιχνίδια έκανε παιδαριώδη λάθη που μας κόστισαν βαθμούς, αλλά μετά βρήκε ρυθμό και ήταν υποφερτός.
2. Ο αποκλεισμός δεν οφείλεται σε (αποκλειστικά) δικά του λάθη. Οι αιτίες είναι πολύ πιο σύνθετες και θα πρέπει να επιμεριστούν σε όλο το αγωνιστικό τμήμα.
υ.γ.1 Βοήθειες παρόλα αυτά υπήρξαν.
υ.γ.2 Καλό θα ήταν να μην τον χαρακτηρίζουμε με τόσο άσχημο τρόπο
τόσο τραγικός που τράβηξε μαζί όλοι την άμυνα στην αθλιότητα, ο Κοντρέρας και ο Κρέσιτς σου έδιναν την εντύπωση παιδιών που παίζουν μπάλα σε 5Χ5.
Χίλιες φορές να έπαιζε ο Μαλεζάς να μάζευε και εμπειρίες.
Bruno μας ξενέρωσες απίστευτα σήμερα...
Χίλιες φορές να έπαιζε ο Μαλεζάς να μάζευε και εμπειρίες.
Bruno μας ξενέρωσες απίστευτα σήμερα...
H πίκρα μας είναι μεγάλη αλλά μη τον πυροβολάτε έτσι εύκολα...
Δεν είναι δουλειά μας να σταυρώσουμε κανέναν...
Με ότι έχεις μάχεσαι...
Άντε χαλαρώστε γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και κανείς δε περισσεύει...
Δεν είναι δουλειά μας να σταυρώσουμε κανέναν...
Με ότι έχεις μάχεσαι...
Άντε χαλαρώστε γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και κανείς δε περισσεύει...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ρε παιδια οταν λετε ειχε παιχτη απεναντι του 40 μυρια που κολαει ....................??????????????
εδω δε μπορουσε να κανει τα βασικα ........ηταν τραγικος ....με εχει φρικαρρει τοσο πολυ που δεν ειμαι καλα κ δε ξερω σε ποσο καιρο θα μ περρασει .....
κανεις δε μπορει να παιζει με την ψυχη μου.....κ να με κανει να ειμαι ετσι ....οταν καποιος ειναι τραγικος ...ελεος δηλαδη.....
ας παιξει με τισ ψυχες αλλων οχι τη δικια μου ........
εδω δε μπορουσε να κανει τα βασικα ........ηταν τραγικος ....με εχει φρικαρρει τοσο πολυ που δεν ειμαι καλα κ δε ξερω σε ποσο καιρο θα μ περρασει .....
κανεις δε μπορει να παιζει με την ψυχη μου.....κ να με κανει να ειμαι ετσι ....οταν καποιος ειναι τραγικος ...ελεος δηλαδη.....
ας παιξει με τισ ψυχες αλλων οχι τη δικια μου ........
+100kos έγραψε:δεν εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω αυτο το ψοφιμι αλλα η αληθεια ειναι οτι τον εριξαν στον λακκο με τα θηρια και τον αφησαν μονο του. καμια βοηθεια. δεν νομιζω οτι εαν επαιζε καποιος αλλος στη θεση του θα ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα. δεν υπηρχαν αλληλοκαλυψεις.
Δεν υπηρχε υποψια αλληλοκαλυψης στο δευτερο ημιχρονο...τραγικοτατος ο Ιταλος αλλα τις περισσοτερες φορες βρισκοταν στο 1ν1 με τον Σουαρες...
Βλεποντας το παιχνιδι του Ουρουγουανου, πιστευω οτι ο Ζουελα θα τα καταφερνε πολυ καλυτερα στο μαρκαρισμα του, γιατι τις περισσοτερες φορες επαιζε με πλατη και οχι κατα μετωπο.