8. Bruno Cirillo
Re: 8. Bruno Cirillo
100%.Είναι ανεκδιήγητος..Holypaok έγραψε:Γνωμη μου ειναι οτι ο Μαλεζας δεν ηταν χειροτερος του Cirillo.Απλα πιστευω οτι οι πατατες του δευτερου και η ανικανοτητα του να προσδωσει την ελαχιστη σιγουρια οτι ΔΕ θα την κανει τη στραβη αγχωσαν και τον Στελαρα ο οποιος τουλαχιστον παιδια ειχε πολυ πιο ορθη αναπτυξη: εδινε κοντινες μπαλιες στα χαφ και κανα 2 φορες την κουβαλησε καθετα τη μπαλα.Ο Cirillo γνωστος για το "οπου παει αρκει να μην ειναι στην αμυνα" διωξιμο του και τις απιστευτα εκνευριστικες (και αστοχες) μακρινες μπαλιες.Τελος να πω οτι ο Μαλεζας και στις δυο φασεις που δεχθηκε τις προσποιησεις (απο σουλειμανι και σουαρεζ) πηγε να σωσει αυτα που δε σωζονται απο βλακεια του εταιρου σεντερ μπακ.
Με αλλα λογια προσφερω Cirillo και δυο μπιτονια βενζινη σε οποια ομαδα τον θελει.

Με την απεργια των ημερων θα κρατησουν μονο τα μπιτονια βενζινης..Ειναι πιο πολυτιμα..Που να βρισκεις βενζινη σημερα. !!!!Holypaok έγραψε:
Με αλλα λογια προσφερω Cirillo και δυο μπιτονια βενζινη σε οποια ομαδα τον θελει.

- navigator11
την,ας την χαρακτηρισω οσο επιεικεστερα γινεται,απροσεξια στη φαση του γκολ στην ολλανδια ευχομαι να τη διαγραψει με μια αλανθαστη αποδοση σημερα.μπορει να τα καταφερει.
- PaOkArAsIrAkLiO
Σημερα πρεπει να εισαι αλανθαστος!! Οπως στα πλευ-ουφ! Μαζι και ολη η ομαδα, οδηγος μας το δευτερο ημιχρονο στο Αμστερδαμ!!!
- Caballo Viejo
Ο Τσιρίλο σήμερα ήταν ανεκδιήγητος. Απλά δεν πρέπει να ξαναπαίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ. Να του δώσουν αλλά Μπερέτα το χρονιάτικο και δρόμο λαίμαι.
Για την ομάδα είμαι περήφανος για τον συγκεκριμένο παίχτη έξαλλος...
Για την ομάδα είμαι περήφανος για τον συγκεκριμένο παίχτη έξαλλος...
- paok_athens_g4
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakisxxx την Τετ 04 Αύγ 2010, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν υπήρχε φάση που να μάρκαρε τον σουάρεζ και να μην πήγε η καρδιά μου στην κωλότσεπη.
Πηγή κινδύνων και νευρικότητας για όλη την ομάδα.
Αν με το καλό περάσουμε στους ομίλους του γιουρόπα, ας επενδύσουμε σε ένα σοβαρότερο SB.
Πηγή κινδύνων και νευρικότητας για όλη την ομάδα.
Αν με το καλό περάσουμε στους ομίλους του γιουρόπα, ας επενδύσουμε σε ένα σοβαρότερο SB.
Το τί έχεις να ακούσεις απόψε δε λέγεται... αλλά κι εσύ ρε αγόρι μου... τί να σου πω ρε γαμώτο;
ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ . ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ .
ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΚΑΙ ΕΔΩ .
ΤΟΜΠΟΥΛΟ ΑΜΠΑΛΕ .
ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΚΑΙ ΕΔΩ .
ΤΟΜΠΟΥΛΟ ΑΜΠΑΛΕ .
- Caballo Viejo
Τα έχω πάρει τόσο που ξαναμπαίνω για να προσυπογράψω.sakisxxx έγραψε:ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΑΝΕΛΑ.............
ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΛΕΖΑΣ Ή Ο ΖΟΥΕΛΑ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΜΕ ΕΞΙ. ΕΛΕΟΣ!