8. Bruno Cirillo
Re: Bruno Cirillo
κάθε αγώνα
και δίδει περισσότερο γέλιο
μαμά μου....μου ήρθε η μπάλλα...που δεν ξέρω να κοντρολάρω...ας την στείλω στα περιστέρια
είναι σχεδόν επικίνδυνος
χίλιες φορές ο Στελάκης...που σε τελική σε μία σαιζόν, κατάφερε το παιδί να γίνει από ''κίνδυνος θάνατος'' για αυτογκόλ, αξιοπρεπής κεντρικός αμυντικός
και δίδει περισσότερο γέλιο
μαμά μου....μου ήρθε η μπάλλα...που δεν ξέρω να κοντρολάρω...ας την στείλω στα περιστέρια
είναι σχεδόν επικίνδυνος
χίλιες φορές ο Στελάκης...που σε τελική σε μία σαιζόν, κατάφερε το παιδί να γίνει από ''κίνδυνος θάνατος'' για αυτογκόλ, αξιοπρεπής κεντρικός αμυντικός
Τι θα λέμε άραγε αν του χρόνου η άμυνά μας ξεκινάει από αυτόν και όχι από τον Κοντρέρας;
- Pegasus1589
Προσωπικά προτιμώ Κοντρέρας Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας. Σήμερα με Εργοτέλη ξεκινάει αυτός με το Μαλεζά. Ελπίζω να με αναγκάσει να του πω μπράβο πολλές φορές.
- PABLO GARCIA1
Πάει και αυτός... τον καθάρισες αδερφέ...είσαι το πουλέν και η ελπίδα του Μπζέρα για παραμονήΑποστόληςΑ έγραψε:Η σημαντική μας διαφορά με πέρυσι είναι η άμυνα. Πέρυσι είχαμε καλύτερο στήσιμο και αλληλοκάλυψη. Φέτος αρχίσαμε άσχημα, αλλά σταδιακά βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό. !Βάζει και ο Bruno το χεράκι του, πλέον

Μετά το τέλος του αγώνα τον βρήκα στο πούλμαν της ομάδας και τον ρώτησα πώς είναι
η απάντηση του ήταν
not good my friend(με σκυμένο το κεφάλι)
η απάντηση του ήταν
not good my friend(με σκυμένο το κεφάλι)
ο τσιριλο περίμενα να πει "δεν βγαίνω ειμαι καλα" και να μπει μεσα όπως πάντα.
Πρέπει να ειναι σοβαρό για να βγήκε αυτός εξω....
Πρέπει να ειναι σοβαρό για να βγήκε αυτός εξω....
ε, όχι ρε Orwell. Τον αδικείς τον Αποστόλη. Κοίτα λίγο τι έγραψα στο τόπικ του ΣαβίνιOrwell έγραψε:Πάει και αυτός... τον καθάρισες αδερφέ...είσαι το πουλέν και η ελπίδα του Μπζέρα για παραμονήΑποστόληςΑ έγραψε:Η σημαντική μας διαφορά με πέρυσι είναι η άμυνα. Πέρυσι είχαμε καλύτερο στήσιμο και αλληλοκάλυψη. Φέτος αρχίσαμε άσχημα, αλλά σταδιακά βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό. !Βάζει και ο Bruno το χεράκι του, πλέον
ABOLEYTOI έγραψε:Να φύγει τον Γενάρη ο Ιταλός μπας και δούμε και κάνα τραυματισμό αμυντικού (πρώτος υποψήφιος ο Μπρούνο).
στον εαυτό μου
- PABLO GARCIA1
Είσαι και συ αδερφάκι μου....θα έρθεις για ποδαρικό την Πρωτοχρονιά??
Χωρίς πλάκα πάντως είναι τέτοια και η συχνότητα και η ποικιλία σε όλους σχεδόν τους παίκτες που όποιον και να πεις μέσα θα πέσεις....

Χωρίς πλάκα πάντως είναι τέτοια και η συχνότητα και η ποικιλία σε όλους σχεδόν τους παίκτες που όποιον και να πεις μέσα θα πέσεις....
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Πιστεύω εκτός από τους Σαντικούς και τους Αντισαντικούς πρέπει να γίνει και η ομάδα των Κατσικοπόδαρων.
Περαστικά Μπρούνο.
Πιστεύω εκτός από τους Σαντικούς και τους Αντισαντικούς πρέπει να γίνει και η ομάδα των Κατσικοπόδαρων.
Περαστικά Μπρούνο.
Οι δημοσιογράφοι λένε για 2 βδομάδες εκτός λόγω θλάσης..
Και πάνω που φαινόταν ότι τέλειωσαν οι τραυματισμοί..
Και πάνω που φαινόταν ότι τέλειωσαν οι τραυματισμοί..

Το μόνο θετικο (αν υπαρχει σ εναν τραυματισμο) ειναι οτι ετσι κι αλλιως δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης στο ματς με τον Πανιωνιο (κιτρινες)...
υ.γ. μπραβο στο τεχνικο τιμ που αποφασισε να εκτισει τη ποινη του ο παικτης οταν θα ναι τραυματιας... μιλαμε για μενταλιστ, οχι οτι να ναι...

υ.γ. μπραβο στο τεχνικο τιμ που αποφασισε να εκτισει τη ποινη του ο παικτης οταν θα ναι τραυματιας... μιλαμε για μενταλιστ, οχι οτι να ναι...

Χρειαζονται υπερφυσικες δυναμεις για να προβλεψει κανεις οτι θα τραυματιστει παιχτης του ΠΑΟΚ?? Ευκολακι ηταν! Σκεφτηκαν "Αυτος καιρο εχει ν απαθει κατι..." και νατο!
- ΑποστόληςΑ
Η καημένη η Ελένη θα την πληρώσει πάλι!Orwell έγραψε:Πάει και αυτός... τον καθάρισες αδερφέ...είσαι το πουλέν και η ελπίδα του Μπζέρα για παραμονήΑποστόληςΑ έγραψε:Η σημαντική μας διαφορά με πέρυσι είναι η άμυνα. Πέρυσι είχαμε καλύτερο στήσιμο και αλληλοκάλυψη. Φέτος αρχίσαμε άσχημα, αλλά σταδιακά βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό. !Βάζει και ο Bruno το χεράκι του, πλέον
Cirillo Bruno
ΠΑΟΚ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Τσιρίλο!
Σοκ στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μπρούνο Τσιρίλο θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις περίπου εβδομάδες! Το θετικό, μέσα στην ατυχία του «Δικεφάλου του Βορρά» και του Ιταλού στόπερ, είναι ότι μεσολαβούν γιορτές και το πιθανότερο είναι ότι ο 32χρονος αμυντικός θα χάσει το παιχνίδι της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου με τον Πανιώνιο, στην Τούμπα, αλλά και αυτό που ακολουθεί τρεις μέρες μετά με τον Λεβαδειακό!
Ο Τσιρίλο βρίσκεται στην πατρίδα του για τις ολιγοήμερες διακοπές του. Θέλοντας να πάρει ακόμα μία γνώμη για τον τραυματισμό του, επισκέφθηκε γιατρό της γειτονικής χώρας και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού.
http://www.sport-fm.gr/article/210300
Σοκ στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μπρούνο Τσιρίλο θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις περίπου εβδομάδες! Το θετικό, μέσα στην ατυχία του «Δικεφάλου του Βορρά» και του Ιταλού στόπερ, είναι ότι μεσολαβούν γιορτές και το πιθανότερο είναι ότι ο 32χρονος αμυντικός θα χάσει το παιχνίδι της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου με τον Πανιώνιο, στην Τούμπα, αλλά και αυτό που ακολουθεί τρεις μέρες μετά με τον Λεβαδειακό!
Ο Τσιρίλο βρίσκεται στην πατρίδα του για τις ολιγοήμερες διακοπές του. Θέλοντας να πάρει ακόμα μία γνώμη για τον τραυματισμό του, επισκέφθηκε γιατρό της γειτονικής χώρας και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού.
http://www.sport-fm.gr/article/210300