8. Bruno Cirillo
Re: Bruno Cirillo
Για να μη χαλασω το κλιμα θα τα πω εδω.
Απαραδεκτος για μια ακομη φορα τα τελευτεα παιχνιδια. Σε ολες τις ευκαιριες του ξεκολιαρη ητανε ο παικτης ο οποίος εχασε τον παικτη του ή ηταν τελιος εκτος θεσης.
Απαραδεκτος για μια ακομη φορα τα τελευτεα παιχνιδια. Σε ολες τις ευκαιριες του ξεκολιαρη ητανε ο παικτης ο οποίος εχασε τον παικτη του ή ηταν τελιος εκτος θεσης.
τα εχουμε πει αυτα και τα ξερουμε θα επρεπε να παιζει ο μαλεζας το λεω καθε φορα αλλα τη να κανουμε.
Ας το αφήσουμε τωρα αυτο ομος για σημερα και ας χορτάσουμε την νικη και την παααααααααααρα πολυ καλη παρουσία της ομάδας.
Ας το αφήσουμε τωρα αυτο ομος για σημερα και ας χορτάσουμε την νικη και την παααααααααααρα πολυ καλη παρουσία της ομάδας.
- Pegasus1589
Αρκετά μέτριος αν και νομίζω ότι είναι βελτιωμένος σε σχέση με την αρχή. Ενώ ο Κοντρέρας εξαφάνισε τον Κάμπορα (ένα σουτ πάνω στον Κρέσιτς και τέρμα), ο Κόκε τού ξέφυγε δυο φορές και θα έκανε τη ζημιά. Ασταθής ρε γμτ...
O ΠΑΟΚ στην άμυνα παίζει ζώνη και όχι μαν το μαν... Κάτι που σημαίνει ότι οι αμυντικοί καλύπτουν χώρο και δεν μαρκάρουν συγκεκριμένο παίκτη... Επιπρόσθετα μια δεύτερη προσεκτικότερη ματιά στο πρώτο δοκάρι του Κόκε θα σας έδινε παίδες τη δυνατότητα να δείτε ότι ο αμυντικός που κάλυπτε τον Ισπανό (και ουσιαστικά τον άφησε ανενόχλητο) στη συγκεκριμένη φάση ήταν ο Κοντρέρας και όχι ο Τσιρίλο... Σίγουρα ο Ιταλός δεν είναι και κανένα λαβράκι, αλλά ας μην είμαστε εμπαθείς απέναντί του χρεώνοντας του όλα τα λάθη ακόμα και αν τα κάνουν άλλοι... 
- Pegasus1589
- PABLO GARCIA1
+++ στον Αρη...ούτε ο Κοντρέρας είναι σε καλή κατάσταση...έχασε κεφαλιές απ' τον χοντρό και εκτός περιοχής.
Δεν ξέρω τι φταίει που το σημείο αναφοράς μας πέρυσι η άμυνα πάει τόσο άσχημα φέτος....και δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ότι λείπει ένας αμυντικός αλά Μάρκος Αντόνιο...και σήμερα και με το γάβρο οι φάσεις και τα γκολ που δεχτήκαμε δεν ήταν λόγω έλλειψης ύψους και δύναμης αλλά λόγω κακής κάκιστης τοποθέτησης....αν είναι δυνατόν ο χοντρο-Κόκε μας πήρε τόσες κεφαλιές και μας έκανε τόσες φάσεις.
Δεν ξέρω τι φταίει που το σημείο αναφοράς μας πέρυσι η άμυνα πάει τόσο άσχημα φέτος....και δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ότι λείπει ένας αμυντικός αλά Μάρκος Αντόνιο...και σήμερα και με το γάβρο οι φάσεις και τα γκολ που δεχτήκαμε δεν ήταν λόγω έλλειψης ύψους και δύναμης αλλά λόγω κακής κάκιστης τοποθέτησης....αν είναι δυνατόν ο χοντρο-Κόκε μας πήρε τόσες κεφαλιές και μας έκανε τόσες φάσεις.
Οπότε την πρώτη φορά ξέφυγε απο τον Κοντρέρας...Pegasus1589 έγραψε: ο Κόκε τού ξέφυγε δυο φορές και θα έκανε τη ζημιά.
Όλα τα προβλήματα του φετινού ΠΑΟΚ ξεκινούν από αυτόν τον ποδοσφαιριστή και τελειώνουν στο Σορλέν...απλά τα θέματα...

- Pegasus1589
Φυσικά, όταν μένει ένας παίχτης μόνος του φταίνε όλοι άρα στα δοκάρια έφταιγε και ο Κοντρέρας και αυτοί που άφησαν να γίνουν οι σέντρες. Απλά ο Κάμπορα που έπαιζε στην περιοχή ευθύνης του Κοντρέρας φάνηκε πολύ λιγότερο από τον Κόκε.
Πάντως έχει πιο πολλή αυτοπεποίθηση σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια νομίζω. Ελπίζω μόνο να μοιραστεί ικανοποιητικά ο χρόνος συμμετοχής μεταξύ του και του Μαλεζά...
Πάντως έχει πιο πολλή αυτοπεποίθηση σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια νομίζω. Ελπίζω μόνο να μοιραστεί ικανοποιητικά ο χρόνος συμμετοχής μεταξύ του και του Μαλεζά...
Το ενα προβλημα μας ηταν οτι βγαιναν σεντρες ευκολα λογω αραμπατζη κυριως και Λινο...και το αλλο οι κακες τοποθετησεις και οι αδυναμιες των σεντ μπακ μας ψηλα......
Από ποδόσφαιρο δεν κατέχω πολλά, νομίζω όμως ότι η άμυνα ζώνης στηρίζεται στη συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ των δύο μπακ και του τερματοφύλακα. Νομίζω επίσης ότι ο Τσιρίλο προτιμάται έναντι του Μαλεζά λόγω παιδείας στη συγκεκριμένη άμυνα. Δεν ξέρω τι θα μας προσφέρει η ζώνη (πιθανόν καλύτερη άμυνα στα στημένα;), για να επιμένει όμως ο Σάντος κάτι θα ξέρει.
Ακόμα κάτι. Αυτά τα ατσούμπαλα διωξίματα του Μπρούνο δεν νομίζω ότι είναι εκτός σχεδίου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του το "συγχωρεί" ο Σάντος. Εννοώ ότι η εντολή είναι είτε διώξε με τη μια και μη σε νοιάζει, είτε προσπάθησε να τροφοδοτήσεις γρήγορα τον επιθετικό, ή...
Ακόμα κάτι. Αυτά τα ατσούμπαλα διωξίματα του Μπρούνο δεν νομίζω ότι είναι εκτός σχεδίου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του το "συγχωρεί" ο Σάντος. Εννοώ ότι η εντολή είναι είτε διώξε με τη μια και μη σε νοιάζει, είτε προσπάθησε να τροφοδοτήσεις γρήγορα τον επιθετικό, ή...
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
+35+4-1 = +38!!!ABOLEYTOI έγραψε: συνεννόηση μεταξύ των δύο μπακ και του τερματοφύλακα.
αυτο ειναι ενα θεμα σημαντικο και υπηρχε χθες με τον κρεσιτς...εδω ο χαλκιας υπερτερει και λογω εμπειριας, αλλα και λογω περισσοτερων επισημων παιχνιδιων...
του παροντος τοπικ ομως το μεγαλο προβλημα που ακουει στο ονομα μπρουνο, μονο με τη συνδρομη του κοντρερας πιστευω οτι λυνεται...σκεφτειτε την μεταμορφωση του μαλεζα περσι...
κατα τα αλλα δε νομιζω οτι μπορουν να αλλαξουν πολλα πραματα με το στυλ του ιταλου...
πιστευω στο μαγικο ραβδακι του παμπλο!
Το πάθος του καλύπτει κάπως τις αδυναμίες του..
Στο +4 ότι επιτέλους δείχνει να κόβει τις γιόμες και τις καμινάδες.. (χειμώνιασε άλλωστε)
Στο +4 ότι επιτέλους δείχνει να κόβει τις γιόμες και τις καμινάδες.. (χειμώνιασε άλλωστε)