Πολλά αβίαστα λάθη, άτεχνος, με το σκληρό παιχνίδι προσπαθεί να καλύψει τις φοβερές αδυναμίες του. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για μας, επιρρεπής στο θανάσιμο λάθος.

+2toursounidis έγραψε:Γιατι ρε παληκαρι μου???Αλλο να παθιαζεσαι κι αλλο να μην ξερεις τι κανεις,και αρκετα οι γιομες στο πουθενα.Καποιος να του μιλησει
Ευτυχως που δεν ακουει εμας ο Σαντος,αν και τελευταια φαινεται να επηρρεαζεται...ioanmits έγραψε:Στείλε τον στον πάγκο επιτέλους ρε Φερνάντο... Πριν μας υποβιβάσει και εμάς (μετά φυσικά από τη Λεβάντε και τη Ρετζίνα που τα κατάφερε...) Έπρεπε από το πρώτο φετινό παιχνίδι να τον έχεις στον πάγκο και να σταματάς να αδικείς συνέσχεια τον Μαλεζά. Σέντερ μπακ τον Γενάρη... επειγόντως
Δεν γράφω όλα αυτά για να τα ακούσει ο Σάντος φιλαράκι... ο Μαλεζάς είχε και πέρυσι μια καλή χρονιά και δεν σημαίνει κάτι ότι έκανε 1-2 κακές εμφανίσεις στην αρχή. Το παιδί έκατσε πάγκο, δούλεξε παραπάνω στις προπονήσεις και τώρα αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ενώ ο Ιταλός από την αρχή της χρονιάς είναι κίνδυνος θάνατος για της εστία μας (θυμίσου Τρίπολη και τα δύο γκολ με γαύρο και άλλα τόσα που τα γλυτώσαμε) και παίζει συνέχεια.. αυτό δεν μου αρέσει και αν συμβαίνουν αυτά (εξώφθαλμες αδικίες) θα τα γράφω. Όσον αφορά την άμυνα, γνώμη μου είναι ότι οι δύο Ιταλοί (ειδικά ο Τσιρίλο) ήταν κακές επιλογές το καλοκαίρι. Δεν κολακεύει την ομάδα να αποκτάει τον χειρότερο αμυντικό του Ιταλικού πρωταθλήματος σύμφωνα με site ψηφοφορίας Ιταλών σχετικά με το περυσινό πρωτάθλημα. Η ομάδα χρειάζεται ένα αξιόπιστο σέντερ μπακ να παίζει μαζί με τον Κοντρέρας... Οι 3 από τους 4 που γράφεις είναι αρκετά μέτριοι για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε... γνώμη μου πάνταLakistuta έγραψε:Ευτυχως που δεν ακουει εμας ο Σαντος,αν και τελευταια φαινεται να επηρρεαζεται...ioanmits έγραψε:Στείλε τον στον πάγκο επιτέλους ρε Φερνάντο... Πριν μας υποβιβάσει και εμάς (μετά φυσικά από τη Λεβάντε και τη Ρετζίνα που τα κατάφερε...) Έπρεπε από το πρώτο φετινό παιχνίδι να τον έχεις στον πάγκο και να σταματάς να αδικείς συνέσχεια τον Μαλεζά. Σέντερ μπακ τον Γενάρη... επειγόντως
οταν στην αρχη της χρονιας αδερφε ο Μαλεζας εκανε τραγικες εμφανισεις και δεν θυμιζε τον περσινο καλο του εαυτο,ας ελεγες ΤΟΤΕ αυτο που λες τωρα και να δεις τι θα ακουγες...
Δεν εχω προβλημα με το Μαλεζα,το αντιθετο μαλιστα,τον πιστευω πολυ,αλλα αφηστε τον προπονητη να αποφασιζει ποιος θα παιζει...λες να μη ξερει και να μη καταλαβαινει καθε περιοδο ποιοι ειναι ετοιμοι να παιξουν?
Μπορω και εγω να πω οτι θελω τον Κοντρερας διδυμο με τον Μπιζερα στην αμυνα...τι να κανει ο Σαντος?να ακουσει εσενα ή εμενα...?Εχεις 4 παικτες ηδη και θες και αλλον τον Γεναρη?
Χαχαχα απίστευτη μπούφλα. Ρε τον Τσιρίλο.danirifle έγραψε:τί γίνεται ρε ?? αυτός έχει ξαφύγει.. στους πανηγυρισμούς όλο και κάποιον θα πλακώσει.. εδώ πάλι στο 1:52 ρίχνει μια μπούφλα στον ίβιτς.. και δεν το κάνει πρώτη φορά..
http://www.youtube.com/watch?v=nLgabXJsCGA
ρε λέτε γι αυτό έπαιξε καλά ο ίβιτς??![]()