8. Bruno Cirillo
Re: Bruno Cirillo
Στη 19μελη αποστολή που πήρε μαζί του ο Σάντος είναι πάντως.... Τώρα αν θα είναι ο 19ος που θα αποκλειστεί θα δούμε....
Τουλάχιστον το πάθος δε του λείπει και αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει αυτή τι στιγμή από τους άλλους.
Όσο άσχετος και εάν είναι αυτό του το πιστώνω,μπράβο του.
Όσο άσχετος και εάν είναι αυτό του το πιστώνω,μπράβο του.
- paok4kyriakos
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ενώ δεν υπάρχει κανενας παιχτης γύρω του, διωχνει συνεχώς την μπάλα ψηλά και έξω!
Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί πήγε να φάει τα νιάτα του άλλου στην
που πήρε...
Η αψυχολογησιά σε όλο της το μεγαλείο.
Η αψυχολογησιά σε όλο της το μεγαλείο.
- toursounidis
Γιατι ρε παληκαρι μου???Αλλο να παθιαζεσαι κι αλλο να μην ξερεις τι κανεις,και αρκετα οι γιομες στο πουθενα.Καποιος να του μιλησει
Τι να πεί κανείς γιαυτόν... Μου λείπει ο Μάρκος Αντόνιο... τον οποίο δεν πήγαινα και πολύ...
Μετριότατος ποδοσφαιριστής...δεν κάνει.Προσδίδει νευρικότητα στη ομάδα και την κρατάει και πιο πίσω απ'όσο πρέπει λόγω αυτής της μη εμπιστοσύνης που έχουν η μέσοι ...Πάμπλο έλα πίσω..Καλά ο Μάρκος Αντόνιο είναι 3 σκαλιά πάνω από αυτόν..

Δεν τον γουστάρω απο τότε που ήταν στη αεκ.
Πολλά αβίαστα λάθη, άτεχνος, με το σκληρό παιχνίδι προσπαθεί να καλύψει τις φοβερές αδυναμίες του. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για μας, επιρρεπής στο θανάσιμο λάθος.
Πολλά αβίαστα λάθη, άτεχνος, με το σκληρό παιχνίδι προσπαθεί να καλύψει τις φοβερές αδυναμίες του. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για μας, επιρρεπής στο θανάσιμο λάθος.
Στείλε τον στον πάγκο επιτέλους ρε Φερνάντο... Πριν μας υποβιβάσει και εμάς (μετά φυσικά από τη Λεβάντε και τη Ρετζίνα που τα κατάφερε...) Έπρεπε από το πρώτο φετινό παιχνίδι να τον έχεις στον πάγκο και να σταματάς να αδικείς συνέσχεια τον Μαλεζά. Σέντερ μπακ τον Γενάρη... επειγόντως
- sidpanos
ένα ή δύο χρόνια ο μπρούνο?
ελπίζω ένα...δεν νιώθω καθόλου σίγουρος όταν έχει την μπάλα στα πόδια...
ελπίζω ένα...δεν νιώθω καθόλου σίγουρος όταν έχει την μπάλα στα πόδια...
+2toursounidis έγραψε:Γιατι ρε παληκαρι μου???Αλλο να παθιαζεσαι κι αλλο να μην ξερεις τι κανεις,και αρκετα οι γιομες στο πουθενα.Καποιος να του μιλησει
Ευτυχως που δεν ακουει εμας ο Σαντος,αν και τελευταια φαινεται να επηρρεαζεται...ioanmits έγραψε:Στείλε τον στον πάγκο επιτέλους ρε Φερνάντο... Πριν μας υποβιβάσει και εμάς (μετά φυσικά από τη Λεβάντε και τη Ρετζίνα που τα κατάφερε...) Έπρεπε από το πρώτο φετινό παιχνίδι να τον έχεις στον πάγκο και να σταματάς να αδικείς συνέσχεια τον Μαλεζά. Σέντερ μπακ τον Γενάρη... επειγόντως
οταν στην αρχη της χρονιας αδερφε ο Μαλεζας εκανε τραγικες εμφανισεις και δεν θυμιζε τον περσινο καλο του εαυτο,ας ελεγες ΤΟΤΕ αυτο που λες τωρα και να δεις τι θα ακουγες...
Δεν εχω προβλημα με το Μαλεζα,το αντιθετο μαλιστα,τον πιστευω πολυ,αλλα αφηστε τον προπονητη να αποφασιζει ποιος θα παιζει...λες να μη ξερει και να μη καταλαβαινει καθε περιοδο ποιοι ειναι ετοιμοι να παιξουν?
Μπορω και εγω να πω οτι θελω τον Κοντρερας διδυμο με τον Μπιζερα στην αμυνα...τι να κανει ο Σαντος?να ακουσει εσενα ή εμενα...?Εχεις 4 παικτες ηδη και θες και αλλον τον Γεναρη?
- Aureliano Buendia
Με τον Τσιρίλο έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα που ξεπερνά τις αγωνιστικές του επιδόσεις, οι οποίες και αυτές είναι από προβληματικές εώς και κακές.
Δεν αντέχω, δεν ανέχομαι αυτό το βλαχοτσαμπουκά, αυτό τη συνεχή ανταλλαγή αντεγκλίσεων με τους αντίπαλους παίκτες και την αδιάκοπη μουρμούρα προς το διαιτητή, από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα. Η κόκκινη είναι θαύμα που δεν έχει έρθει ακόμη, αλλά δεν είναι καν αυτό το θέμα.
Ας πάει σε ψυχολόγο, ας βρει ένα γκουρού στα βάθη της Ινδίας, ας αρχίσει pilates με την τηλεοπτική του γκόμενα, δε με ενδιαφέρει, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φορτωνόμαστε την προβληματική του προσωπικότητα.
Η όλη του συμπεριφορά αρμόζει σε ομάδες επιπέδου Προοδευτικής και Εθνικού Αστέρα.
Ας μην ξεχνάμε πως αν δεν τον αποκτούσαμε εμείς, θα υπέγραφε στον ΠΑΣ...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποκτήθηκε, ενώ υποτίθεται παλεύαμε να λύσουμε το ήδη μεγάλο πρόβλημα της πειθαρχίας στην ομάδα. Ούτε γιατί έχει πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του.
Ελπίζω να δούμε σύντομα Κοντρέρας - Μαλεζά.
Δεν αντέχω, δεν ανέχομαι αυτό το βλαχοτσαμπουκά, αυτό τη συνεχή ανταλλαγή αντεγκλίσεων με τους αντίπαλους παίκτες και την αδιάκοπη μουρμούρα προς το διαιτητή, από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα. Η κόκκινη είναι θαύμα που δεν έχει έρθει ακόμη, αλλά δεν είναι καν αυτό το θέμα.
Ας πάει σε ψυχολόγο, ας βρει ένα γκουρού στα βάθη της Ινδίας, ας αρχίσει pilates με την τηλεοπτική του γκόμενα, δε με ενδιαφέρει, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φορτωνόμαστε την προβληματική του προσωπικότητα.
Η όλη του συμπεριφορά αρμόζει σε ομάδες επιπέδου Προοδευτικής και Εθνικού Αστέρα.
Ας μην ξεχνάμε πως αν δεν τον αποκτούσαμε εμείς, θα υπέγραφε στον ΠΑΣ...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποκτήθηκε, ενώ υποτίθεται παλεύαμε να λύσουμε το ήδη μεγάλο πρόβλημα της πειθαρχίας στην ομάδα. Ούτε γιατί έχει πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του.
Ελπίζω να δούμε σύντομα Κοντρέρας - Μαλεζά.