21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
ο βασικός λόγος που τρώει πάγκο είναι ότι δεν μπορεί να κυνηγάει σαν το σκύλο τους αντιπάλους στην προσπάθεια της ομάδας να κλέψει την μπάλα ψηλά. Με τον Φωτάκη μέσα έκανε ένα τέτοιο κλέψιμο ο Κλάους. ΟΜΩΣ όταν η ομάδα έχει τη μπάλα στα πόδια είσαι άφθαστος.
Η Αιτία που παίξαμε υποφερτό ποδόσφαιρο εχθές ήταν ο Ιβιτς, είναι ηλίου φαεινότερο οτι ο σέρβος ειναι απαραίτητος στο κέντρο, οταν υπάρχει αυτός τότε έχουμε και κάθετες πάσες-τελικές αλλά και στοιχειώδη κυκλοφορία της μπάλας.
Εύχομαι ανάλογη και καλύτερη συνέχεια στον Ιβιτς.
Εύχομαι ανάλογη και καλύτερη συνέχεια στον Ιβιτς.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ καλός παίκτης, αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται να του ανανεωθεί το συμβόλαιο. Ήδη είναι 35 ετών και 4 ημερών!
αρε βλαντο εισαι μεγαλος παικτης
δεν εχω πει ποτε κατι αρνητικο για σενα
εισαι μεγαλη κλαση και βαθια συναισθηματικος με τη ΠΑΟΚΑΡΑ
οσο και να το κρυβεις
λιγοι που βλεπουν ξερουν
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ
δεν εχω πει ποτε κατι αρνητικο για σενα
εισαι μεγαλη κλαση και βαθια συναισθηματικος με τη ΠΑΟΚΑΡΑ
οσο και να το κρυβεις
λιγοι που βλεπουν ξερουν
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ
- Emprostisghsoitrelamenoi
MANIAKOS έγραψε:Μεγαλη κλαση ακομα και στη δυση του...το μισο του ποδι ειναι 5 φωτακηδες...
Kαι λίγα λες.
Χαίρομαι που τελειώνεις την καριέρα σου στον ΠΑΟΚ με αυτό τον τρόπο. Πολύ καλή εμφάνιση χθες, mvp για μένα. Και μάρκαρε και μοίρασε και κράτησε ρυθμό και πάτησε περιοχή. Είναι αδύνατο να κάνει άλλο ένα τέτοιο ματς την Κυριακή.
Άξιζε το χειροκρότημα.
Άξιζε το χειροκρότημα.
Και πέντε ημερών. Α... Αποστόλη μου είμαστε 7 ώρες μπροστά από την ελλάδαΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ καλός παίκτης, αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται να του ανανεωθεί το συμβόλαιο. Ήδη είναι 35 ετών και 4 ημερών!

Όπως και να έχει... Είναι κρίμα που δεν τον είχαμε πιο νωρίς. Έχει σπαστική ηρεμία στο παιχνίδι του με την όχι τόση μεγάλη του ταχύτητα του... Και όμως εμφανιζόταν από το πουθενά σε φάσεις για γκολ.
-
Αν και του χω σύρει πολλά κατα καιρούς αυτή είναι η αλήθεια. Δύσκολα θα αντικατασταθείslidar έγραψε:4 Xρονια προσφορας.
Ευχαριστουμε για ολα αερινη φρατζα...
βλάντο, αρχηγέ της παρτιζάν και παικταρά τους ΠΑΟΚ μας, ιπτάμενη φράντζα
σου έχουν σούρει πολλοί τα μύρια όσα, επειδή είσαι αργός. βέβαια αν ήσουν πιο γρήγορος δε θα έπαιζες ποτέ στην ελλάδα.
βασικότατος στις μεγάλες χρονιές της ομάδας του σάντος και από τους πρώτους σε ασίστ και γκολ
εγώ προσωπικά θα θυμάμαι περισσότερο αυτά τα 4 γκολ
1) έτσι γαμάμε τα σκουλίκια
[youtube]Co3OTQUkflE&feature=related[/youtube]
2) μόνο εσύ κατάφερες να φτάσεις σε αυτό το σημείο τον ψαρά από το εστορίλ
[youtube]zc3Jgu9Tsuc&feature=related[/youtube]
3) το κάρφωμα στο μεγάλο άγιαξ
[youtube]7LJLzva8SC4[/youtube]
4) αυτό το πανηγύρισα περισσότερο απ'όλα
[youtube]JZfZF0aq_fk[/youtube]
επίσης θα έχω πάντα στο μυαλό ότι είσαι ένας από εμάς, όπως αποδεικνύει και αυτό το αξέχαστο γεγονός
λήψη 1

λήψη 2

αν δε σε ξαναχειροκροτήσουμε στο γήπεδο, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες
υγ. του ταιριάζει απόλυτα μία θέση στο σκάουτινγκ των βαλκανίων ή της σερβίας συγκεκριμένα. ή σε κάποιο άλλο πόστο. τέτοια δυνατά "χαρτιά" δεν πρέπει να τα αφήνουμε να την κάνουν.
σου έχουν σούρει πολλοί τα μύρια όσα, επειδή είσαι αργός. βέβαια αν ήσουν πιο γρήγορος δε θα έπαιζες ποτέ στην ελλάδα.
βασικότατος στις μεγάλες χρονιές της ομάδας του σάντος και από τους πρώτους σε ασίστ και γκολ
εγώ προσωπικά θα θυμάμαι περισσότερο αυτά τα 4 γκολ
1) έτσι γαμάμε τα σκουλίκια
[youtube]Co3OTQUkflE&feature=related[/youtube]
2) μόνο εσύ κατάφερες να φτάσεις σε αυτό το σημείο τον ψαρά από το εστορίλ
[youtube]zc3Jgu9Tsuc&feature=related[/youtube]
3) το κάρφωμα στο μεγάλο άγιαξ
[youtube]7LJLzva8SC4[/youtube]
4) αυτό το πανηγύρισα περισσότερο απ'όλα
[youtube]JZfZF0aq_fk[/youtube]
επίσης θα έχω πάντα στο μυαλό ότι είσαι ένας από εμάς, όπως αποδεικνύει και αυτό το αξέχαστο γεγονός
λήψη 1

λήψη 2

αν δε σε ξαναχειροκροτήσουμε στο γήπεδο, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες
υγ. του ταιριάζει απόλυτα μία θέση στο σκάουτινγκ των βαλκανίων ή της σερβίας συγκεκριμένα. ή σε κάποιο άλλο πόστο. τέτοια δυνατά "χαρτιά" δεν πρέπει να τα αφήνουμε να την κάνουν.
Ο βλανταν εννοειτε οτι θα ξαναχειροκροτηθει.
Εχουμε ακομα ενα ματς στη Τουμπα, στο οποιο επιβαλλεται να παιξει, εστω και σαν αλλαγη, ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
Εχουμε ακομα ενα ματς στη Τουμπα, στο οποιο επιβαλλεται να παιξει, εστω και σαν αλλαγη, ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
- Emprostisghsoitrelamenoi
Ωραίος ο teacher.
Το μόνο που με ξενερώνει σε σένα ρε Βλάντο είναι αυτό το γαμημένο το 21 στην πλάτη.
Το μόνο που με ξενερώνει σε σένα ρε Βλάντο είναι αυτό το γαμημένο το 21 στην πλάτη.
Η ΠΕΝΤΑΔΑ ...
ΓΚΑΡΣΙΑ-ΒΛΑΝΤΑΝ-ΜΟΥΣΛΙ-ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ-ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ.
ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΠΟΣΤΑ.
ΓΚΑΡΣΙΑ-ΒΛΑΝΤΑΝ-ΜΟΥΣΛΙ-ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ-ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ.
ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΠΟΣΤΑ.
- desperando
- Επικοινωνία: