21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
Εγω το μονο που θελω ειναι ο σπαντασιο να ειναι εξισου καλος με τον καλο ιβιτς,τα υπολοιπα γραφτηκαν πιο πανω.
Υ.Γ Μετα απο αυτο που ειδα στη κρητη δηλαδη εναν πρωην ποδοσφαιριστη, γρηγορα βαλθηκες να μου αλαξεις γνωμη.
Για να δουμε το λεει η περδικουλα σου ακομα?
Υ.Γ Μετα απο αυτο που ειδα στη κρητη δηλαδη εναν πρωην ποδοσφαιριστη, γρηγορα βαλθηκες να μου αλαξεις γνωμη.
Για να δουμε το λεει η περδικουλα σου ακομα?
- crabsody_in_blue
Στο πρώτο τραγικός. Στο β' λες και ήταν άλλος παίχτης, μπράβο του. Ο καλός Ιβιτς είναι απαραίτητος στην ομάδα έστω και ως αλλαγή. Μακάρι ο Σπαντάσιο να μας βγει διότι ειναι φανερό ότι ο Ιβιτς πλεον δεν μπορεί 90' και παιχνίδια συνεχόμενα.
- ΑποστόληςΑ
Δώσε τις assist όπως μόνον εσύ ξέρεις και βάλε στο τέλος το κερασάκι στη τούρτα!
Η ομαδα ΠΑΝΤΑ πρεπει να χει στην 11αδα εναν εκ των ιβιτς Γκαρσια....οι μονοι που ξερουν να κρατανε μπαλα και να δινουν ρυθμο...
aυτα που λεμε για την αερινη... ΕΙναι να μπαινει ενα μισαωρο και να σου δινει ποιοτητα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 2 ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ. ΜΠΡΑΒΟ ΒΛΑΝΤΑΝ!
ακριβως αυτος ειναι ο ρολος σου ενα ποιοτικοτατο μισαωρο στο τελος να ανεβασεις ολη την ομαδα...
ΠΑΙΧΤΑΡΑ το 2ο γκολ είναι μισό δικό σου...
Και γενικά η ισοφάριση.
ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑΑΑ

Και γενικά η ισοφάριση.
ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑΑΑ

Εμφανής η αλλαγή παιχνiδιού με την είσοδο σου..
Σωστές πάσες, καλή κυκλοφορία, φοβερή κάθετη για το γκολ...
Ευγε..
Σωστές πάσες, καλή κυκλοφορία, φοβερή κάθετη για το γκολ...
Ευγε..
Άμα πείς κάνα τέτοιο πάλι και σήμερα σε δάγκασα...PARASANDALOS έγραψε:εμενα δε μ αρεσε ασχετα με τη φαση του γκοαλ δεν τρεχει καθολου και δεν ειναι στις φασεις μεσα....

MANIAKOS έγραψε:Η ομαδα ΠΑΝΤΑ πρεπει να χει στην 11αδα εναν εκ των ιβιτς Γκαρσια....οι μονοι που ξερουν να κρατανε μπαλα και να δινουν ρυθμο...
Δυστυχώς όπως τα λές...