21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
Βλάνταν σε πάω ρε φίλε... Κρίμα που δεν το κάρωσες! Έπρεπε να δικαιώσεις πάλι όσους σε θεωρούμε χρήσιμο!
- desperando
- Επικοινωνία:
άχρηστε ταγαρι ειναι δηνατον να εισαι ποδοσφαιριστης εσυ? στον ΠΑΟΚ παιζεις ξηπνα.
τελικα μπορεις να μας πεις ποσο μεγαλος ποδοσφαιριστης εισαι με το που μπηκεες μεσα η ομαδα ανεβηκε δυο ταχυτητες επιθετικα
τελικα μπορεις να μας πεις ποσο μεγαλος ποδοσφαιριστης εισαι με το που μπηκεες μεσα η ομαδα ανεβηκε δυο ταχυτητες επιθετικα
Otan βαζεις την αερινη φρατζα στην ηλικια που ειναι απο την αρχη του ματς τον καταστρεφεις. Οταν ομως μπαινει φρεσκαδουρα στο 60-65 ανεβαζει την ομαδα 2 κλασεις.desperando έγραψε:άχρηστε ταγαρι ειναι δηνατον να εισαι ποδοσφαιριστης εσυ? στον ΠΑΟΚ παιζεις ξηπνα.
Εμφανής η διαφορά με την είσοδο του, και στις φάσεις και στην ροή του παιχνιδιού..
Ας όψεται το δοκάρι που δεν έγινε σκόρερ και ήρωας...
Ας όψεται το δοκάρι που δεν έγινε σκόρερ και ήρωας...
- sourmenetes
- Moderator
Το καλο με τον ιβιτς ειναι οτι σαν αλλαγη παντα δινει κατι καλυτερο στην ομαδα..Για 30 λεπτα μας κανει.
Οταν μπει και ο σπαντασιο θα ειμαστε πιο πληρεις.
Οταν μπει και ο σπαντασιο θα ειμαστε πιο πληρεις.
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
αυτος ειναι ο φετινος ρολος του να μπαινει στο 70 και να ανεβαζει την ομαδα.... ολες οι επιθεσεις περνουσαν απο τα ποδια του ξερει να βγαζει την ομαδα με αξιωσεις στην επιθεση και να κραταει μπαλα... μας ειναι απαραιτητος ακομα και αν δεν θελουν να το παραδεχτουν καποιοι...
ο φωτακης μπορει να τρεχει διπλασια αλλα το Μυαλο ειναι μυαλο και η τεχνικη επισης+ το κεφσλι.......
Υπεραπαραιτητος στα καλα του αλλος ΠΑΟΚ ........
Υπεραπαραιτητος στα καλα του αλλος ΠΑΟΚ ........
Ο Φωτάκης δεν είναι 10άρι.
Ο Βιειρίνια δεν είναι 10άρι.
ΕΣΥ είσαι 10άρι... (και ελπίζω και ο Σπαντάσιο).
Μπράβο ρε ψηλέ αλλά παστέλωστη τη κατηραμένη.....
Ο Βιειρίνια δεν είναι 10άρι.
ΕΣΥ είσαι 10άρι... (και ελπίζω και ο Σπαντάσιο).
Μπράβο ρε ψηλέ αλλά παστέλωστη τη κατηραμένη.....
Αρκουδάκι της Ντουρασελ Νο 2...
Κουρδιστηκε και σε καποια φαση τρομαξα μη σπασει το σασμαν..
Μπορεί να μην τρέχεις ακόμα όπως ο Κοντός, αλλά νομίζω ότι επιτέλους βρήκαμε το ρόλο σου στην ομάδα..
Να έρχεσαι για ένα 30λεπτο από τον πάγκο να να μεταμορφώνεις την ομάδα..
Με τρόμαξες ευχάριστα χθες!
Κουρδιστηκε και σε καποια φαση τρομαξα μη σπασει το σασμαν..
Μπορεί να μην τρέχεις ακόμα όπως ο Κοντός, αλλά νομίζω ότι επιτέλους βρήκαμε το ρόλο σου στην ομάδα..
Συμφωνώ απόλυτα με τον free. Ο Ivic μπορεί να δώσει ένα καλό 30λεπτο στην ομάδα ερχόμενος από τον πάγκο. Παστέλωσε το κιόλας ρε Βλάνταν να πέσουν τα τσιμέντα !!!!!!! Αλλά σήμερα η πόρνη δεν ήθελε να μπει !!!!free4 έγραψε:νομίζω ότι επιτέλους βρήκαμε το ρόλο σου στην ομάδα..
εβαλε τον ιβιτς και τους αποσυντόνισε
καλος σημερα.
ΥΓ. βαλτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μαμο τα δοκάρια μου.

καλος σημερα.
ΥΓ. βαλτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μαμο τα δοκάρια μου.