21. Vladimir Ivić
- Federacion
Re: 21. Vladimir Ivić
Συγγνωμη φιλε για το σχολιο αλλα αν παιζεις με 3 στην αμυνα τοτε πρεπει και οι 3 να ειναι στοπερ και απο εκει και περα αν το θες επιθετικογενες αφηνεις την ομαδα οπως την εγραψες πχ η αλλιως τα 2 εξτρεμ που εχεις τα αλλαζεις με 2 full back και εκει βαζεις τον λινο.Αυτοι ειναι απλοι κανονες του 3-5-2.αν παιξεις με λινο στα στοπερ τοτε θα εχεις προβλημα(για να το θεσω πιο ευγενικα το οτι θα μας κανει γιο γιο και μια μετρια επιθεση).Επισης ο Ιβιτς στο συστημα που αναφερεις πρεπει να παιξει πισω απο τον σαλπι.(εκανα ενα σχολιακι πανω στο συστημα που παρεθεσες παρολο που διαφωνω οτι μπορει να το παιξει ετσι οποιαδηποτε ομαδα στο συγχρονο ποδοσφαιρο με αυτων των χαρακτηριστικων παιχτες και δν εννοω ποιοτηκα του ΠΑΟΚ αλλα σαν στοιχεια καθε παιχτη που αναγραφεις)dj_timo έγραψε:Λοιπον ας πω κι εγω τη γνωμη μου.
Ιβιτς και Σαλπι
Κουτσια - Βιερινια - Ελ Ζαρ
Γκαρσια - Αριας
Λινο - Τσιριλο - Κοντρερας -
Χαλκιας
Και ναι, 3 αμυντικους
τιμο πουλας τρελα στον λαοdj_timo έγραψε:Λοιπον ας πω κι εγω τη γνωμη μου.
Ιβιτς και Σαλπι
Κουτσια - Βιερινια - Ελ Ζαρ
Γκαρσια - Αριας
Λινο - Τσιριλο - Κοντρερας -
Χαλκιας
Και ναι, 3 αμυντικους
η ομαδα δεν βαζει γκολ οχι γιατι εχει λιγους μπροστα αλλα γιατι οι λιγοι ειναι σχεδον ανίκανοι τακτικα και παικτικα τον τελευταιο καιρο.
ασε που ετσι δεν υπαρχει μεσα στην 11αδα λινο.
πισω θα ξεκιναμε με 4 γκολ παθητικό.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να ξαναπαίξει στα play-off, πιο φρέσκος, πιο ξεκούραστος και πιο ορεξάτος.
- paoki_sweden
Wait a little bit ANY MOMENT now he will be in shape!!! IN MAY WE WILL BE GOOOOOOD!
- PAPA TSIBIKOS
Απορώ για πιο λόγο βάζει και εκείνο το τσιρότο στην μύτη του.
Κούρασε και αυτός και ο άλλος που το βάζει να παίξει.
- Sick Bastard
PAPA TSIBIKOS έγραψε:Απορώ για πιο λόγο βάζει και εκείνο το τσιρότο στην μύτη του.![]()
Aυτό με το τσιρώτο...........ακόμα γελάω!!
- paoki_sweden
Real Madrid is facing big problems, loose against sporting cijon in Madrid, its like loosing against Levaidakos in Toumba! JOSE MOURINIO is talking with Xavos every day for one week now about the transfer ov VLANDAN IVIC!
He is playing so he get in shape to the derby Real-Barca! Mourinio will buy him 2 weeks before the game and REAL will win against Barca with VLANDANS speed!Shooting ability and ofcourse the thing he wears on his noose!
He is playing so he get in shape to the derby Real-Barca! Mourinio will buy him 2 weeks before the game and REAL will win against Barca with VLANDANS speed!Shooting ability and ofcourse the thing he wears on his noose!