21. Vladimir Ivić
- george aspromayros
- navigator11
Re: 21. Vladimir Ivić
ο καλος ιβιτς ανεβαζει την ομαδα και συνδεει κεντρο με επιθεση ..επιτελους αντικαταστατη απο τωρα...και οχι κανα γατακι στυλ γκρατσιαν αλλα ενα σσυγχρονο χαφ που γινεται 3ο χαφ στην αμυνα και κρυφος επιθετικος στην επιθεση......
Αναμφιβολα σημερα ηταν απο τους κορυφαιους και σε καθε του καλο παιχνιδι δειχνει ποσο καιρια ειναι η θεση του και οτι απαιτει μεγαλο παικτη εκει και οχι ψεμματα στυλ τσουκ (μια χαρα ειναι ως οκταρι) η φωτακη.Αν θελουμε να ειμαστε και ειλικρινης σημερα του ταιριαζε γαντι το γηπεδο.Βαρυ τερεν με την μπαλλα να κυλαει αργα, ολοι οι παικτες για να σταθουν ορθιοι ηταν 2 ταχυτητες κατω, κατι που εξαφανιζε τις αδυναμιες του.Ειναι σημαντικος παικτης αλλα και ο δικος του κυκλος οδευει προς κλεισιμο τουλαχιστον οσον αφορα την εντεκαδα.
ο καλύτερος Ιβιτς που έχω δει από τότε που ήρθε στην Ελλάδα γενικά.
και φυσικά MVP, αν έμπαινε και η ασίστ θα μιλάγαμε για την ΕΠΙΚΗ εμφάνιση
και φυσικά MVP, αν έμπαινε και η ασίστ θα μιλάγαμε για την ΕΠΙΚΗ εμφάνιση
Είδα τον Ίβιτς να τρέχει συνέχεια και γρήγορα, ή είναι ιδέα μου;;;
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ σήμερα. Παρ' ότι σε κράζω γιατί μου τη σπάει άσχημα το στυλάκι σου, σήμερα σου βγάζω το καπέλο. Μπορείς να παίζεις ΠΑΝΤΑ έτσι; Σε Ελλάδα και Ευρώπη; Με τέτοια διάθεση και τέτοιο πάθος;;;
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ σήμερα. Παρ' ότι σε κράζω γιατί μου τη σπάει άσχημα το στυλάκι σου, σήμερα σου βγάζω το καπέλο. Μπορείς να παίζεις ΠΑΝΤΑ έτσι; Σε Ελλάδα και Ευρώπη; Με τέτοια διάθεση και τέτοιο πάθος;;;
τιτανοτεραστια εμφανιση επιτελους...δεν ειναι τυχαιο ρε βλαντο που σημερα που επαιξες μπαλαρα επαιξε και ολη η ομαδα...σε παρακαλω πολυ κρατα το ετσι μεχρι τελους...
-
Dimg4
Ουστ προδοτη δρομο εχασες την ευκαιρια στην αρχη εσυ φταις που αποκλειστηκαμε, μειωση αποδοχων και στησιμο στο κεντρο του γηπεδου για λιθοβολισμο