21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
Είναι δεδομένο ότι θέλουμε παίχτη στη θέση του. Χθες δεν τράβηξε πολύ, έχασε και μαλλιά μπροστά. Μακάρι να πάρουμε κάποιον ενδεκαδάτο και να έχουμε τον Ίβιτς για αλλαγή.
Το επομενο καλοκαιρι τελειωνει αλλα παικτη στην θεση του δεν γινεται πλεον να μην αποκτησεις.Το μονο στοιχειο του Ιβιτς που ειναι δυσκολο να αντικατασταθει ειναι η δυνατοτητα του λογω υψους και ογκου να μετατρεπεται σε επιθετικο κατι που μεχρι τωρα ειχε εξηπηρετησει τον τροπο παιχνιδιου μας που δεν βαζει πολλους παικτες στην αντιπαλη περιοχη.Πλεον οι δουλεις που κανει ως χαφ ειναι ελαχιστες.Ουτε τρεχει,εχει χασει πολυ απο την σπιρταδα του σε εκτελεση και σκεψη και οι μονες στιγμες που φαινεται στο παιχνιδι ειναι οταν παιρνει θεση μεσα στην περιοχη.
Νομιζω οτι πλεον ειναι πιο χρησιμος χωρις τη μπαλα , παρα με τη μπαλα
Οταν εχει τη μπαλα , καθυστερει απιστευτα το παιχνιδι μας.
Χωρις τη μπαλα ομως, κανει καποιες ωραιες προωθησεις και χωνεται μεταξυ επιθετικου - αντιπαλων αμυντικών.
Η παρουσια του στην ενδεκαδα , οσο εκνευριστικη και να ειναι σε πολλους απο εμας, ειναι απαραιτητη στο τωρινο ΠΑΟΚ.
Οταν εχει τη μπαλα , καθυστερει απιστευτα το παιχνιδι μας.
Χωρις τη μπαλα ομως, κανει καποιες ωραιες προωθησεις και χωνεται μεταξυ επιθετικου - αντιπαλων αμυντικών.
Η παρουσια του στην ενδεκαδα , οσο εκνευριστικη και να ειναι σε πολλους απο εμας, ειναι απαραιτητη στο τωρινο ΠΑΟΚ.
Θα το γράψω και εδώ και όπου αλλού είναι ον τοπικ: καλός, χρυσός, αλλά και φουλαριστός να πήγαινε, πρέπει να προετοιμάζεται η διάδοχη κατάσταση. Το εάν θα είναι (ή ελπίζουμε οτι θα είναι) ο Τσουκαλάς, είναι ένα σενάριο.
Εάν μιλάμε για προσθήκη, ας γίνει μόνο μία μεταγραφή το καλοκαιρί, μόνο μία, ας είναι ένας επιτελικός χαφ. (άντε και ένα αριστερό μπακ, δεν κρατήθηκα!).
Ο Βλάντο θα μπορεί να προσφέρει κι άλλα, αλλά νομίζω οτι δεν μπορεί πια για βασικός. Αυτό θα έλεγα και να έκανε παπάδες και φέτος. Πάει στα 35 εάν δεν κάνω λάθος...
Εάν μιλάμε για προσθήκη, ας γίνει μόνο μία μεταγραφή το καλοκαιρί, μόνο μία, ας είναι ένας επιτελικός χαφ. (άντε και ένα αριστερό μπακ, δεν κρατήθηκα!).
Ο Βλάντο θα μπορεί να προσφέρει κι άλλα, αλλά νομίζω οτι δεν μπορεί πια για βασικός. Αυτό θα έλεγα και να έκανε παπάδες και φέτος. Πάει στα 35 εάν δεν κάνω λάθος...
Καλά,το ότι είναι απαραίτητη η απόκτηση όχι αναπληρωματικού αλλά καρα-βασικού στη θέση του Ιβιτς μόνο ντουντούκα δεν έχει πάρει να φωνάξει.
Το θέμα είναι πως στις θέσεις αυτές οι παίκτες κοστίζουν πολύ,πάρα πολύ χωρίς να είσαι και σίγουρος για το αν θα σου βγεί η αγορά και αν σκεφτείς πως για δεξί μπακ και αριστερό εξτρέμ έχουμε κάνει τόσες προσπάθειες που δεν στέφθηκαν και από επιτυχία,μόνο αισιόδοξος δεν είμαι για τη θέση αυτή.
Ενδεικτικά και μόνο ο 35χρονος Ιμπαγάσα κοστίζει πάνω από εκατομμύριο.
Για Τσουκαλά σ' αυτή τη θέση,ούτε να γελάσω δε μπορώ.
Το θέμα είναι πως στις θέσεις αυτές οι παίκτες κοστίζουν πολύ,πάρα πολύ χωρίς να είσαι και σίγουρος για το αν θα σου βγεί η αγορά και αν σκεφτείς πως για δεξί μπακ και αριστερό εξτρέμ έχουμε κάνει τόσες προσπάθειες που δεν στέφθηκαν και από επιτυχία,μόνο αισιόδοξος δεν είμαι για τη θέση αυτή.
-
Για ονομα του Θεου βρε παιδια.Ποιος Τσουκαλας????????????? Το παλικαρι εχει δειξει καποια καλα στοιχεια και πιστευω οτι με πολυ δουλεια μπορει να γινει ενα πολυ καλο 8ρι αλλα πλεον και με αρκετα παιχνιδια ως δειγμα πειτε μου ΕΝΑ στοιχειο επιτελικου χαφ που ειδατε.Κρατημα μπαλλας και κινηση με προσωπο προς την αντιπαλη εστια? Καποια ιδιαιτερη ικανοτητα στην πασα πλην της πασας με την μια στα 3 μετρα? Καποια απειλη της αντιπαλης εστιας?Καλη ειναι η πιστη στους νεους παικτες και εγω τον θελω και τον πιστευω οτι πρεπει να μεινει στο ροστερ και με σημαντικο ρολο ως 4-5ο χαφ ακομα και ως 2ο οταν πεζουμε με ενα αμυντικο χαφ αλλα οχι για επιτελικο.Αν δεν μπορουν να βρουν επιτελικο καθως στοιχιζει πολυ οπως εγραψα και αλλου καλητερα να βρουν εναν επιθετικο με υψηλη τεχνικη να μπορει να κινηθει στον αξονα.
απλα πραγματα..ο ιβιτσ προσφερε πολλα και ακομα μπορει..αλλα στην ηλικια που ειναι πρεπει να ειναι η δευτερη λυση σε αυτη τη θεση..Το καλοκαιρι πρεπει να γινει μια σοβαρη επιλογη εκει και πιστευω με ιβιτσ μπακ απ θα ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο.Bono έγραψε:Καλά,το ότι είναι απαραίτητη η απόκτηση όχι αναπληρωματικού αλλά καρα-βασικού στη θέση του Ιβιτς μόνο ντουντούκα δεν έχει πάρει να φωνάξει.
φιλε μου αν η λυση ηταν ευκολη ας καναμε εμεις τον προπονητη και τον τεχνικο διευθ.Για αυτο ειναι αυτοι εκει..για να βρουν τον καταλληλο οσο δυσκολο και να ειναι..Εχουν αρκετους μηνες να ψαξουν.
-
xxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
βλεπω οτι το συνολο βλεπει οτι πλεον κουρασε ο σερβος ............
παντως με ενα καλο δεκαρι κ ενα εχτρεμ θα το ειχαμε παρει το πρωταθλημα +τισ μεταφραφες που καναμε τις τελευταιες......
παντως με ενα καλο δεκαρι κ ενα εχτρεμ θα το ειχαμε παρει το πρωταθλημα +τισ μεταφραφες που καναμε τις τελευταιες......
Άτυχος ως προς το γκολ όχι κακός ως προς την γενική εικόνα του παιχνιδιού. Παίκτης που μπορει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην πορεία με το καλο πάντα Ιβιτς. Μου έδωσες πολλά πέρυσι περιμένω μέχρι και το τέλος της χρόνιας τον Ιβιτς που ξέρουμε.
[/quote]
απλα πραγματα..ο ιβιτσ προσφερε πολλα και ακομα μπορει..αλλα στην ηλικια που ειναι πρεπει να ειναι η δευτερη λυση σε αυτη τη θεση..Το καλοκαιρι πρεπει να γινει μια σοβαρη επιλογη εκει και πιστευω με ιβιτσ μπακ απ θα ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο.[/quote]
++++++++++++++++++++1926 συμφωνω με τον daat....
απλα πραγματα..ο ιβιτσ προσφερε πολλα και ακομα μπορει..αλλα στην ηλικια που ειναι πρεπει να ειναι η δευτερη λυση σε αυτη τη θεση..Το καλοκαιρι πρεπει να γινει μια σοβαρη επιλογη εκει και πιστευω με ιβιτσ μπακ απ θα ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο.[/quote]
++++++++++++++++++++1926 συμφωνω με τον daat....
-
Εγω πάντως ρε παιδιά βλέπω απ'την αρχή της σεζόν(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) έναν Ίβιτς τον οποίο δεν θυμάμαι τα 2 προηγούμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ...Εγώ είχα δει 2 χρόνια μπαλάρα απο τον Σέρβο και φέτος βλέπω έναν παίκτη ανόρεχτο, τεμπέλη ω΄ρες ώρες θα τολμήσω να πω και που πολλές φορές αποτελεί τροχοπέδη για την ομάδα... Τώρα ξέρω ότι θα αρχίσουν μερικοί ότι έβαλε γκολ νίκη με το Ζάγκρεμπ ασίστ με το γαύρο στο Κύπελλο...Εγώ όμως παιδιά δεν τους κρίνω έτσι τους παίκτες...
Τώρα όλοι τον βρίζουμε αλλά αν είχε βάλει χθες το γκολ(που "έπρεπε" κατ εμέ να μπει) κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Αν σας πουν όμως να δοκιμαστεί ο Τσουκαλάς εκεί μπροστά, τσινάτε.... Γιατί δηλαδή? Τι έχουμε πάρει φέτος απ'τον Βλάνταν που είναι τόσο αναντικατάστατο?? Γκολ,κεφαλιές, κερδισμένες μονομαχίες, τρεξίματα, μαρκαρίσματα, κάθετες??? Τι?? Τι τον κάνει όταν παίζει χάλια να συνεχίζει να έχει καπαρωμένη θέση στην ενδεκάδα??
Τώρα όλοι τον βρίζουμε αλλά αν είχε βάλει χθες το γκολ(που "έπρεπε" κατ εμέ να μπει) κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Αν σας πουν όμως να δοκιμαστεί ο Τσουκαλάς εκεί μπροστά, τσινάτε.... Γιατί δηλαδή? Τι έχουμε πάρει φέτος απ'τον Βλάνταν που είναι τόσο αναντικατάστατο?? Γκολ,κεφαλιές, κερδισμένες μονομαχίες, τρεξίματα, μαρκαρίσματα, κάθετες??? Τι?? Τι τον κάνει όταν παίζει χάλια να συνεχίζει να έχει καπαρωμένη θέση στην ενδεκάδα??