21. Vladimir Ivić
- Caballo Viejo
Re: 21. Vladimir Ivić
Κάποια στιγμή πέρυσι, τον έκραζα πάρα πολύ εδώ μέσα. Όμως μου βούλωσε το στόμα και έταξα να μην ξαναπώ κουβέντα.
Έχει ήδη δώσει πολλά στην ομάδα και φαίνεται πώς έχει να δώσει κάποια πράγματα ακόμα. Δεν ξέρω αν θα είναι πολλά ή λίγα. Ξέρω όμως με σιγουριά πως ο Βλάνταν αξίζει το σεβασμό μας!
Έχει ήδη δώσει πολλά στην ομάδα και φαίνεται πώς έχει να δώσει κάποια πράγματα ακόμα. Δεν ξέρω αν θα είναι πολλά ή λίγα. Ξέρω όμως με σιγουριά πως ο Βλάνταν αξίζει το σεβασμό μας!
Για τα δεδομένα του, μέτριο παιχνίδι. Αυτό δε σημαίνει κάτι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
-
+1926erevos187 έγραψε:Παρτε το χαμπαρι ορισμενοι στην χειροτερη του μερα τον ivic δεν υπαρχει αλλος παικτης του ΠΑΟΚ να τον αντικαταστησει οχι γιατι εχει βισμα αλλα γιατι τα χαρακτηριστικα του ειναι μοναδικα στο ροστερ.
Οταν θα παρουμε τον αντιστοιχο σε ποιο γρηγορη εκδοση που θα σερβιρει κ ταυτοχρονα φραπε στην κερκιδα και τοτε παλι παιζει ο ivic τοτε κραξτε οσο θελετε και εγω μαζι σας.
- ΑποστόληςΑ
Είναι ακόμη μακριά από τον καλό εαυτό του. Ωραία πάσα στον Βιερι στο 1-0. Στο β΄ μέρος έπεσε αρκετά.
- crabsody_in_blue
Λογικό που δεν είναι και στα καλύτερά του. Περιμένω να ανέβει στα επόμενα σημαντικά ματς.
Μπορεί να μην ήταν στα καλύτερα του ένας παίχτης που εξήγησε σαφέστατα ο Μόικαν τι πρόβλημα υπάρχει για φέτος και ακόμα δεν έχει πιάσει την απόδοση που ξέρουμε ναι ο παίχτης που επι 2 σερί χρονιές ήταν ο πρώτος μας σκόρερ.
Κανείς όμως δεν είδα απο τους μπαλαδόφατσες να εξηγεί ότι αυτός ο κακός-μέτριος Ίβιτς είναι ο υπεύθυνος της φάσης (καταπληκτική κάθετη μπροστά σχεδόν ασίστ) για το 1-0 κάτι όπως ο Μπαλάφας στο 2-0.
Μάλλον ξεχνάτε ότι ο Παρτιζάνος προέρχεται απο την Σέρβικη σχολή και μπορεί ενώ να μην πιάνει απόδοση με μια φάση ΜΟΝΟ να σε στείλει να δεις τα ραδίκια ανάποδα αν είσαι αντίπαλος του.
Κανείς όμως δεν είδα απο τους μπαλαδόφατσες να εξηγεί ότι αυτός ο κακός-μέτριος Ίβιτς είναι ο υπεύθυνος της φάσης (καταπληκτική κάθετη μπροστά σχεδόν ασίστ) για το 1-0 κάτι όπως ο Μπαλάφας στο 2-0.
Μάλλον ξεχνάτε ότι ο Παρτιζάνος προέρχεται απο την Σέρβικη σχολή και μπορεί ενώ να μην πιάνει απόδοση με μια φάση ΜΟΝΟ να σε στείλει να δεις τα ραδίκια ανάποδα αν είσαι αντίπαλος του.
- Federacion
απορω με τον εαυτό μου
έχω πρόβλημα που τον βλέπω στο χορτάρι κ νοιώθω καλύτερα;
υγ αυτο με τον αργό τρόπο σκέψης λέω να το ξεχάσω στα γρήγορα γιατι παιζει να είναι απο τα χαιλαιτ χαζομαρας που διαβασα εδω μέσα.
Αργο τον λες.
Ψήλο (ξερω γω) τον λες
με αργο τροπο σκέψης τον Βλάνταν Ιβιτς δεν τον λες.
ρεμεμπερ ονλι δατ:
[youtube]McZ6g_Gk-R0[/youtube]
και πόσα άλλα...
έχω πρόβλημα που τον βλέπω στο χορτάρι κ νοιώθω καλύτερα;
υγ αυτο με τον αργό τρόπο σκέψης λέω να το ξεχάσω στα γρήγορα γιατι παιζει να είναι απο τα χαιλαιτ χαζομαρας που διαβασα εδω μέσα.
Αργο τον λες.
Ψήλο (ξερω γω) τον λες
με αργο τροπο σκέψης τον Βλάνταν Ιβιτς δεν τον λες.
ρεμεμπερ ονλι δατ:
[youtube]McZ6g_Gk-R0[/youtube]
και πόσα άλλα...
gash ελπιζω να κανεις πλακα.....
τι να πω απλα τραγικος σημερα.....απορω γιατι δεν εγινε αλλαγη απτο πρωτο ημιχρονο κιολας.....εχει την περισσοτερη ευθυνη για το ανυπαρκτο κεντρο σημερα
τι να πω απλα τραγικος σημερα.....απορω γιατι δεν εγινε αλλαγη απτο πρωτο ημιχρονο κιολας.....εχει την περισσοτερη ευθυνη για το ανυπαρκτο κεντρο σημερα
10 πασες
10 λαθη
1 κλεψιμο...
Κατι μπαλιες 20 μετρων ποτε δεν καταλαβα γιατι τις εκανε...
Εκει που χρειαζοταν να την δωσει με την μια ,την κουβαλουσε και αντιστροφα...
10 λαθη
1 κλεψιμο...
Κατι μπαλιες 20 μετρων ποτε δεν καταλαβα γιατι τις εκανε...
Εκει που χρειαζοταν να την δωσει με την μια ,την κουβαλουσε και αντιστροφα...
- Aureliano Buendia
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Αλλού...συνεχώς ένα κλικ πίσω...
καλοκαίρι 10αρι κι ας είναι ημόνη μεταγραφή...
Μια φάση βγάλε ρε Βλάντο την Τετάρτη και χαλάλι σου.
καλοκαίρι 10αρι κι ας είναι ημόνη μεταγραφή...
Μια φάση βγάλε ρε Βλάντο την Τετάρτη και χαλάλι σου.
Κανεις κατι προσπαθιες για επελαση, που δεν σου βγαινουν με τιποτα... βαλε την διορατικοτητα σου να δουλεψει, βγαλε εκει απο 3 ασσιστ σε καθε ματς και τελειωσες...