21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: 21. Vladimir Ivić

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Κρίμα ρε Βλάνταν. Ειλικρινά κρίμα.

Είμαι αντίθετος στην επιβολή προστίμου. Σίγουρα η ιστορία θα θυμίζει μόνο το σκορ και τίποτα παραπάνω και για αυτό είναι υπεύθυνος αυτός. Άλλα μια τέτοια κίνηση μόνο κακό μπορεί να κάνει στον ΠΑΟΚ μας τώρα..

Όπως και να' χει, προτιμώ τέτοιες συμπεριφορές, από την απόλυτη απάθεια και από κάτι εποχές, όχι τόσο μακρινές, που έκανες τάκλιν και ζητούσες συγγνώμη....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

PARASANDALOS έγραψε:απο τον ιβιτς περιμενα να κρατηθει ..που ειναι εμπειρος κ εχει ξαναπαιξει εκει μεσα.......κ ξερει τι γινετε....

τα εχει φαει με το κουταλι δεν υπαρχει δικαιολογια καμια .......
Οταν οι σφιγμοι σου δεν ελεγχονται απο την ενταση του αγωνα και οταν δεχεσαι δολοφονικο χτυπημα στο γονατο χωρις να τιμωρηθει ο αλλος , τοτε τρελενεσαι και αντιδρας..

Εμπειρος ειναι αλλα ειναι και ανθρωπος...
Δεν θελω να πω καλα εκανε γιατι κρεμασε την ομαδα αλλα επρεπε να ανταποδωσει το χτυπημα αλλη στιγμη και οχι αμεσως στην επομενη φαση...

Τωρα απο τον καναπε του σπιτιου μας ,ηρεμοι και χωρις αγχος το να κρινουμε και να χαρακτηριζουμε ειναι λαθος..

ΥΓ. Και Βιτολο δεν ειναι παιδακι, και περσι στην γρια ενω εχει κιτρινη καρτα παινει την μπαλα με το χερι στο κεντρο του γηπεδου..
Υπαρχει εξηγηση.?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ρε μοικαν ρε φιλε τα εχει φαει με το κουταλι λεμε .....33 χρονων

δεν υπαρχει δικαιολογια

εχουν περασει τοσα χρονια ολο στις ιδιες παγιδες πεφτει

τεσπα γ@μησε το με εχει ξενερωσει εντελως ο τυπος
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Και ο Ζινταν τοσο ηταν στο κουτουλιδι... ;) και με 10 φορες περισσοτερη εμπειρια απο τον Ιβιτς..

Δεν υπαρχει εξηγηση μεσα σε εναν αγωνα...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Αφελέστατος σαν μικρό παιδί.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Α,ρε,Βλανταν............εχεις φαει σκαρια στο γονατο.....και ο διαιτητης,δεν δινει καρτα.....βλεπεις οτι δεν ηρεμεις......μην μπαινεις μεχρι να ηρεμησεις........ειναι κριμα!

Εαν,ειχες μεινει μεσα και στην επομενη φαση την ετρωγες....θα ελεγα πως θολωσες αλλα τωρα.....Παλι να πουμε δεν πειραζει?......Αντε να το πουμε.....αλλα ειναι κριμα για την προσπαθεια που κανατε για 60 λεπτα....Τους ειχατε ξεφτιλισει....!
thief

Δημοσίευση από thief »

Ο Ίβιτς έκανε λάθος (και χοντρό) και πρέπει να το επισημάνουμε.... αλλά και αυτοί οι χαρακτηρισμοί από κάποιους είναι 100% άστοχοι.
Είναι άδικο να στοχοποιούνται εδώ και 2-3 χρόνια κάποιοι παίχτες ενώ προσφέρουν συνεχώς. 10 καλά κάνει ο Ιβιτς και δεν λέμε τίποτα, 1 ή 2 λάθη και κατευθείαν μικρός παίχτης...
Πέρυσι και φέτος είναι σε 10-12 παιχνίδια ο Mvp αλλά εκεί στην γωνία να τον έχουμε και να τον περιμένουμε...

όταν πέρυσι το έχωνε το γκολ στο τηγάνι ή έβγαζε την ασίστ στον μαύρο δεν ήταν μικρός παίχτης, τώρα όμως ξαναέγινε...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

μικρος παιχτης για τη συμπεριφορα του .....οχι για το τι εχει προσφερει
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

σημερα ηταν καλος μεσα στο γηπεδο
απο εκει και περα δεν υπαρχει περιπτωση να τιμωρηθει η να βγει απο την ενδεκαδα ποτε αφου ειναι φανερο οτι ειναι απο τα αγαπημενα παιδια της διοικησης
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Βλάνταν παιχταρά μου, δε ξέρω τι λένε οι άλλοι, εγώ γούσταρα ότι έκανες όπως και ότι κάνετε και εκφράζεστε...
δε πα να χάσω τα παιχνίδια με τις κόκκινες αφού πάνε να σας κόψουν την μπάλα, τουλάχιστον βγάλετε τη τρέλα σας...
και το εννοώ, γιατί είδα και πέρισυ που είμασταν γατάκια τι πήραμε; Βρήκαν παιχνίδι σε μαμήσαν και δε μιλούσες κιόλας γιατί δε φάνηκαν πουθενά αυτοί...
αν θέλουν να σε κερδίσουν θα το κάνουν όπως και να έχει...
Καλύτερα έτσι παρά γατάκια τύπου μελίση και άλλα καλά παιδιά....να μη σου δίνει πέναλτυ και να λες σαν αρχηγός του ΠΑΟΚ ''ε τι να κάνουμε, δε το έδωσε'''
Σιγά όλοι γίναμε υπεράνω τώρα...
Και τέλος ο μοδέστος πάει να του κόψει τη μπάλα με προβολή στο γόνατο, το ίδιο και ο ντου ντου στον παυλάρα...
καλύτερα έτσι..είδαμε και στο χαριλάου που κάτσαμε και τι φάγαμε εύκολα τη σφαγή πέρισυ...
Ευχαριστώ Βλάνταν...

υγ. τι περιμένετε Ελλάδα είσαι...τα ίδια λέγατε και για παυλάρες με τις κόκκινες και ξανά με Ίβιτς και μετά τα γυρνούσατε...
thief

Δημοσίευση από thief »

PARASANDALOS έγραψε:μικρος παιχτης για τη συμπεριφορα του .....οχι για το τι εχει προσφερει
με αυτή την λογική μικροί παίχτες είναι και ο Γκαρσία ή ο Κοντρέρας που έχουν φάει αντίστοιχες κόκκινες... δεν είναι έτσι PARASANDALΕ, και νομίζω ότι απλώς δεν διατύπωσες σωστά αυτό που ήθελες να γράψεις.

Πάντως από την μία θέλουμε τσαμπουκά και "αλητεία" στα ντέρμπι και από την άλλη αν ξεφύγουμε (λογο και αυτού του γεγονότος) τους σταυρώνουμε...

Άποψη μου, ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

Εσύ δεν έχεις ούτε προστασία ούτε τίποτα, όπως οι κάτω... αλλά αν δεν είχες τετοια νευρα και τετοιο τσαμπουκα (το οποίο ΧΤΙΖΕΤΑΙ και δεν "αγοράζεται"), δεν υπήρχε περίπτωση να πάρεις π.χ. πέρυσι διπλό ή διπλά μέσα στο τηγάνι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Δευ 22 Νοέμ 2010, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

αλλο πραγμα ειναι παιζω με τσαμπουκα και αλλο ειναι δεν με νοιαζει αν θα φαω κοκκινη
αυτη την αισθηση μου δειχνουν καποιοι παιχτες

ο σακελαριου δηλαδη γιατι δεν τρωει κοκκινες η ο μαλεζας??
επειδη τους νοιαζει προφανως να μην εκθεσουν την ομαδα

απο εκει και περα εκανε καλο παιχνιδι σημερα ο ιβιτς απο τα καλυτερα του φετος
thief

Δημοσίευση από thief »

για να μην παρηξηγηθω... εννοείται ότι η κόκκινη του Ίβιτς είναι παιδική και αστεία...

αλλά αυτή είναι απόρια (ετσι πιστεύω) ενός μέγιστου φανατισμού που προέρχεται από την ίδια της φιλοσοφίας της ομάδας (που συμφωνώ 100%), δηλαδή της ομάδας ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, αλλά πρέπει ταυτόχρονα να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην κάθε λεπτομέροια γιατί οι κάτω απλώς δεν χαρίζονται...

Εγώ διαφωνώ στον χαρακτηρισμό μικρός παίχτης, γι' αυτό και το Post μου.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

να τρως κλοτσιες ,ξυλο και μετα να ζητας συγγνωμη...κακως εκνευριστηκες αλλα εγω σε καταλαβαινω..πριν ενα λεπτο ο μοντεστο παει να σου κοψει τη μπαλα και δεν περνει καν καρτα...το ιδιο παει να σου κανει και παπαδοπουλος στο α ημιχρονο στην πρωτη καρτα

για μενα η διοικηση φταει που δεν σας προστατευει..και οταν δεν σας προστατευει φυσικα δεν μπορει να ζητησει ευθυνες
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Αγωνία για ηλεκτροσόκ. Νεκροζώντανοι στο Κύτταρο. Σκηνές ροκ.
Φωτογραφία με την Μπέλλου.

Μ' αεροπλάνα και βαπόρια
και με τους φίλους τους παλιούς
τριγυρνάμε στα σκοτάδια
κι όμως εσύ δε μας ακούς.

Δε μας ακούς που τραγουδάμε
με φωνές ηλεκτρικές
μες στις υπόγειες στοές
ώσπου οι τροχιές μας συναντάνε
τις βασικές σου τις αρχές.

Ο πατέρας μου ο Μπάτης (Απρόσιτη μητέρα μορφή από χώμα και ουρανό)
ήρθε απ' τη Σμύρνη το '22
( θα χαθώ απ'τα μάτια σου τα δυο)
κι έζησε πενήντα χρόνια (μες στον κόσμο)
σ' ένα κατώι μυστικό (σαν Πρόσφυγας)
σ'ένα κατώι μυστικό)

Σ' αυτόν τον τόπο όσοι αγαπούνε (αν αγαπούνε)
τρώνε βρώμικο ψωμί (τρώνε βρώμικο ψωμί)
(του λόγου σου οι πιστοί)
κι οι πόθοι τούς ακολουθούνε (κι οι πόθοι τούς ακολουθούνε υπόγεια διαδρομή)
υπόγεια διαδρομή.

Χθες το βράδυ είδα ένα φίλο
σαν ξωτικό να τριγυρνά
πάνω στη μοτοσικλέτα
και πίσω τρέχανε σκυλιά.

Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα
βάλε στα ρούχα σου φωτιά
(σαν τον Μάρκο)
βάλε στα όργανα φωτιά ( βάλε στα όργανα φωτιά)
να τιναχτεί σαν Μαύρο Σπέρμα* (χρυσή λαβωματιά να τιναχτεί σαν μαυρο πνευμα)
η τρομερή μας η λαλιά (η τρομερή μας η λαλιά)

*Πριν την κυκλοφορία ο πρόεδρος της Lyra Αλέκος Πατσιφάς
άσκησε βέτο στο να αλλαχθεί η λέξη από
μαύρο σπέρμα σε μαύρο πνεύμα
και τα κατάφερε.

[youtube]OvHjGzEXiWA&feature=related[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”