21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
Δεν υπάρχει παίκτης στο ρόστερ μας που μπορεί να παίξει επιτελικός χαφ εκτός του Ίβιτς. Χρόνια τώρα.. και φυσικά δεν είναι η θέση του Φωτάκη, ούτε του Μοράες, ούτε του Ελ Ζαρ.... Τώρα γιατί η ομάδα έχει 5 σέντερ μπακ και 3 δεξιά εξτρέμ και μόνον έναν μεσοεπιθετικό, ας ρωτήσουμε αυτούς που έκαναν το σχεδιασμό...
Δεν είναι άμπαλος ο Μοράες Απόστολε, απλά είναι αριστερό χαφ εξτρέμ ο άνθρωπος...
Δεν είναι άμπαλος ο Μοράες Απόστολε, απλά είναι αριστερό χαφ εξτρέμ ο άνθρωπος...
και μετεγγραφικα παντως ειναι δυσκολο να βρεις τετοιο παικτη αλλα πρεπει...που να ναι και 3ος χαφ αλλα να μπαινει περιοχη να χει καλη σχεση με τα διχτυα...
3 χρόνια (6 περίοδοι δηλ.) πέρασαν, όσο και δύσκολο να είναι θα μπορούσε να βρεθεί ένας τέτοιος. Ξέρω ότι δεν έχουμε τα χρήματα να πάρουμε έναν Ιμπαγάσα, αλλά είχαν ακουστεί ο Νούνο Ασις, ο Ουγκο Βιάνα κτλ κτλ, δηλ. ένας παίκτης που να μοιράζεται με τον Ίβιτς τη θέση (καρτες, τραυματισμοί κτλ κτλ)
συμφωνω μαζι σου....χωρις ιβιτς ειμαστε κομμενοι στα δυο τις περισσοτερες φορες
- Federacion
ποσα χρόνια, τα ίδια λόγια..
αντε να δούμε.
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ι Κ Ο Χ Α Φ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ
για να σε ξεκουράζει παικταρά μου!!!
αντε να δούμε.
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ι Κ Ο Χ Α Φ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ
για να σε ξεκουράζει παικταρά μου!!!
- ΑποστόληςΑ
Εγώ νομίζω ότι ο Cristiano θα μπορούσε να παίξει ως επιτελικό χαφ. Δεν είναι εξτρέμ, γιατί το εξτρέμ απαιτεί εκρηκτικότητα που δεν την έχει ο Βραζιλιάνος, αλλά έχω προσέξει πως σηκώνει το κεφάλι, βλέπει αμαρκάριστους παίκτες και μοιράζει σωστά τη μπάλα. Και σουτ καλό φαίνεται να έχει.
Τώρα γιατί δεν παίζει καθόλου, όταν τα χαφ μας είναι ελάχιστα και το rotation κάτι παραπάνω από αναγκαίο, είναι απορίας άξιον. Δεν μπορεί να κριθεί βέβαια από το πρώτο ημίχρονο στην Φλώρινα. Δηλαδή αν τραυματιστεί κάποιο από τα τρία χαφ που μας έχουν απομείνει (μετά τον τραυματισμό Ivic), ή αν πάρει κάρτα, ποιός θα παίξει;
Τα εξτρέμ El Zahr και Κουτσια;
Γνωστό το πρόβλημα που έχουμε στα χαφ και ακατανόητη η ξεροκεφαλιά "των ειδημόνων" να μην παίρνουν κανέναν!
Τώρα γιατί δεν παίζει καθόλου, όταν τα χαφ μας είναι ελάχιστα και το rotation κάτι παραπάνω από αναγκαίο, είναι απορίας άξιον. Δεν μπορεί να κριθεί βέβαια από το πρώτο ημίχρονο στην Φλώρινα. Δηλαδή αν τραυματιστεί κάποιο από τα τρία χαφ που μας έχουν απομείνει (μετά τον τραυματισμό Ivic), ή αν πάρει κάρτα, ποιός θα παίξει;
Τα εξτρέμ El Zahr και Κουτσια;
Γνωστό το πρόβλημα που έχουμε στα χαφ και ακατανόητη η ξεροκεφαλιά "των ειδημόνων" να μην παίρνουν κανέναν!
Του χρόνου θα έχει πατημένα 34+.....
Οπότε μία είναι η λύση : Diego Buonanotte.... ή αλλιώς ... ο Κουτσιανικούλης της Αργεντινής..
Πρόλαβέ τον Ζαγοράκη........!!!!!!! ΧΘΕΣ...!!
Οπότε μία είναι η λύση : Diego Buonanotte.... ή αλλιώς ... ο Κουτσιανικούλης της Αργεντινής..

Πρόλαβέ τον Ζαγοράκη........!!!!!!! ΧΘΕΣ...!!
Κόστιζε.... πλέον θέλει να φύγει από τη Ρίβερ... και είχε και άσχημο αυτοκινητιστικό πέρσυ (πολλά σπασμένα) Επιπλέον το συμβόλαιο νομίζω λύγει το καλοκαίρι.... οπότε τον πέρνουμε μεσιακό στυλ Ελ Ζαρ εύκολα...
Έτσι γίνονται οι κινήσεις αν θέλουμε το κάτι παραπάνω... διώχνεις Σαββίνη-Ζουέλα-Κούτσια(δανεικό) και με το εκατομμυριάκι+ τον πέρνεις....
Έτσι γίνονται οι κινήσεις αν θέλουμε το κάτι παραπάνω... διώχνεις Σαββίνη-Ζουέλα-Κούτσια(δανεικό) και με το εκατομμυριάκι+ τον πέρνεις....
Παρα πολυ καλος ως τη φαση της αποβολης. Εχει ευθυνη και ο προπονητης που επρεπε να ηρεμησει την ομαδα.
μεχρι την αποβολή ήταν φοβερός, έκανε τη διαφορά
αγωνιστικά ήμασταν +
όταν βγηκε πηγαμε στο -
το προστιμο + μερικές αγωνιστικές είναι επιβεβλημένα
εκει που τρελλαίνεσει είναι ότι αυτό το κάνει συνέχεια
αγωνιστικά ήμασταν +
όταν βγηκε πηγαμε στο -
το προστιμο + μερικές αγωνιστικές είναι επιβεβλημένα
εκει που τρελλαίνεσει είναι ότι αυτό το κάνει συνέχεια
προστιμο
η αρχη εγινε με τον γκαρσια, μη σταματησουμε εδω τωρα
να κοπουν εντελως αυτα..
σημερα ο γαυρος μου θυμισε μπασκετικο γαυρο με ξανθο στον παγκο
οταν δεν το ειχε το ματς, τσαμπουκαδες και στιεςπου και βεβαια το κορακι εκει δεν ειναι 50-50
χανεις τη συγκεντρωση και σε παρασυρει μετα ο ρυθμος
η αρχη εγινε με τον γκαρσια, μη σταματησουμε εδω τωρα
να κοπουν εντελως αυτα..
σημερα ο γαυρος μου θυμισε μπασκετικο γαυρο με ξανθο στον παγκο
οταν δεν το ειχε το ματς, τσαμπουκαδες και στιεςπου και βεβαια το κορακι εκει δεν ειναι 50-50
χανεις τη συγκεντρωση και σε παρασυρει μετα ο ρυθμος