Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vladan for president! The best player again! I hope we give him the contract that he wants for next year also so that we dont loose him to another team.
Στην ομάδα όπως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος είναι αυτός που χρειάζεται περισσότερο από τον οποιονδήποτε μέσα... Κάτι σαν τον Σορλέν ένα πράγμα... Οσο δε μας γεμίζει το μάτι, τόσο αθόρυβη δουλειά κάνει μέσα..
Αλλά είπαμε, πρόκριση στην Πόλη πήραμε χωρίς Βλάντο!
Η κάθετη στο σακελαρίου είναι σχεδόν μισό γκολ. Έβγαλε το τετ α τετ στο Σάλπι και έχει στο ενεργητικό του 5-6 τρομερές ενέργειες και πάσες. (είπα να το γράψω γιατί εύκολα ξεχνάνε οι αναγνώστες αυτού του τόπικ)
Εγώ πάντως για να "αξιολογήσω" έναν παίχτη πάντα κάνω μια απλή ερωτησούλα στο μυαλό μου:
"Θα χωρούσε ο συγκεκριμενος παιχτης στην βασικη εντεκάδα του ανταγωνιστή μου (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ);" (με την προυποθεση οτι τον εχω βασικο και εγω βεβαια)
Αν ναι, τότε μου κάνει και μένα... Αν οχι, τοτε μαλλον χρειαζομαι καλυτερον...
Το ξερω, είναι πολύ γενικη και απλοϊκή η ερώτηση και σαφεστατα θα ακουστουν πολλες και διαφορετικες γνώμες...Ειναι υποκειμενικο το ζητημα.
Για παραδειγμα, μπορω να φανταστώ τον Βιερινια ή τον Σαλπιγγιδη (τον ειδαμε) ή τον Κοντρερας να παιζουν στους γαυροβαζελους... Αλλα συγνωμη παιδες, τον Ιβιτς ή τον Φωτάκη ή τον Μαλεζά δεν μπορώ να τους φανταστώ να παιζουν, παρα μόνο ως αναπληρωματικοί. (ο καθενας μπορει να συμφωνησει ή να διαφωνησει με μερικα ονοματα-δικαιωμα του)
Ειναι σαν να συζητουν 2 Πανιωνιοι για την προσφορα του Μποσκο Μπαλαμπαν στην ομαδα τους...Σαφεστατα, καλος παιχτης...Αλλα για τον Πανιωνιο, όχι για τον ΠΑΟΚ! Εμεις ακουμε Μπαλαμπαν και λεμε "καλο παιχτακι αλλα οχι για εμας"... Φανταζομαι το ιδιο λενε και οι γαυροι-βαζελοι για τον Ιβιτς...
Ο Βλάνταν μου τη σπάει απίστευτα γιατί κάθε φορά που τον βλέπω να τρέχει είναι σαν να το κάνει σε σλόου μόσιον... Ακόμα και το πως κουνάει τα χέρια του... Με εκνευρίζει απίστευτα το στυλ του...
Στις αρχές της χρονιάς δεν μπορούσε ούτε να δώσει σωστη πάσα.
Ο περσυνός Ίβιτς, και αυτός που είδαμε χθες, είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία. Εκνευριστικός μεν, αποτελεσματικός δε.
Παραδέξου το όμως... Δεν είναι εκνευριστικα το τρέξιμο του, η φράτζα του, τα μαρκαρίσμα τα του κτλ;;;;
Μου τη σπάει.
Πάντως τον καλό Ίβιτς τον θέλω στον ΠΑΟΚ. Αλλάζει η εικόνα μας με τον Ίβιτς στην καλή του μέρα. Απλά στην κακή του μέρα ούτε για τον Εορδαικό δεν κάνει...