21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
σωστο..Sera4 έγραψε:ναι ενταξει αλλα μπορεις να δεις ποιοι το κατεχουν...ας πουμε θυμαμαι τα πεναλτυ του λινο του μαρκος αντονιο του μπιζερα του βερον...πολυ καλα χτυπηματα...θαμαμαι ομως και πεναλτυ οπως του δαρλα του αθανασιαδη του μουσλι...πολυ ασχημα...γι αυτο ειπα για λινο γιατι φανηκε οτι το εχει και επειδη εχει και καλα στημενα μπορει πιστευω να ανταποκριθει...
εναν αντι ιβιτς θα θελα εστω δανεικο με οπσιον σε καλη ηλικια.....αν και ο βιερι την εχει και αυτη τη θθεση περαν του αρ -δεξ χαφ δεξι μπακ....κεντ χαφ ....
Με Βλάνταν θα νικούσαμε εύκολα και θα περνούσαμε άνετα. Τώρα απλώς δε νικήσαμε και περάσαμε. 

Ο Ivic θα φορμαριστεί μετά τον Οκτώμβριο έτσι λέει ο Μπάγιεβιτς απο παλιά.
Υπομονή.
Υπομονή.
- ΑποστόληςΑ
Γιαααααααααααα, να πω κι εγώ τη λαλακία μου....
Ο Βλάνταν αν δεν είναι κρίσιμο σημείο σε αγώνα δε σκοράρει. Κάθε γκολ του αντιστοιχεί σε βαθμό, οπότε μην τον φοβάστε...
Ο Βλάνταν αν δεν είναι κρίσιμο σημείο σε αγώνα δε σκοράρει. Κάθε γκολ του αντιστοιχεί σε βαθμό, οπότε μην τον φοβάστε...
Δε πειράζει, ας βγάλει 3 ασίστ, καλά είναι..teod1980 έγραψε:Γιαααααααααααα, να πω κι εγώ τη λαλακία μου....
ABOLEYTOI έγραψε:Σε βαθμούς θέλεις να πεις, γιατί με βαθμό δε σωνόμαστε.
Αφού είπα θα την πω τη λαλακία... δεν άντεξα...