Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης που δεν τον εβριζε μεχρι τη φαση του γκολ για τις συνεχεις λαθος πάσες του... Και μετα ολοι "παιχταρας", "μπραβο αγορι μου" κλπ... Και εγω το ιδιο φυσικα!
Εγω εβριζα αυτιυς που τον εβριζαν! Αφου το ξερατε οτι θα γινει η κωλοτουμπα παλι...οπως τοσες και τοσες φορες με τον Βλανταν. Ακομα να βαλετε μυαλο?
The gifted playmaker was unable to leave his mark on the game, but helped his side to a crucial draw with a stunning strike after the interval. www.goal.com
Προπερσυ στο κυπελο εχασες στο καραισκακη ενα πλασσε που δε χανεται και μας στοιχησε τη προκριση (αυτο κ μερικα σφυριγματακια ενος απιθανου)......ενα χρονο μετα στο ιδιο γηπεδο πηρες την εκδικηση σου με ενα καταπληκτικο πλασσε που μας εστειλε στα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ!!!!
Περσυ στην Ευρωπη εχασες ενα πλασσε μεσα στην Ολλανδια που μας στερησε την εισοδο στους ομιλους του Γιουροπα Λιγκ. Φετος στην ιδια χωρα με ενα γκολ μαγεια ξαναπηρες την εκδικηση σου!!!!!!!!!
Για την αποδοση σου δεν θα σχολιασω καν...χωρις προπονηση σχεδον επαιξες, μονο και μονο επειδη δεν υπαρχει κανεις αλλος να παιξει στη θεση σου. Υποκλινομαι και μονο για τις δυναμεις που εκλεψες απο καποιον Ολλανδο για να κανεις το τελευταιο σπριντ για το Γκολ ενω ειχες ηδη ζητησει αλλαγη.
Το γκολ σου ομως (ειδικα αν συνοδευτει με την προκριση) θα μεινει στην ΠΑΟΚτσηδικη ιστορια και τη μνημη μας για παντα παρεα με αυτα του Σκαρταδου με τη Ναπολι, του Μπορμποκη με τη Μαλιν, Του Φραντζεσκου και κυριως του Βρυζα με την Αρσεναλ, του Καμπς με την Ουντινεζε, του Σαμπρι στη Λισαβωνα.
(Σε βριζαν ολοι που αργησες να βγαλεις τη μπαλια στον Μπουσαιντι κ τον εβγαλες τελικα οφσαιτ ενω περιμενε να παρει τη μπαλα στη γραμμη. Ποσοι καταλαβαν οτι περιμενες ματαια να κανει κινηση προς τα μεσα για να τον βγαλεις τετ-α-τετ αντι να του δωσεις τη μπαλα για μια αχαρη σεντρα;)
Ο πιό εγκεφαλικός παιχτής που εχει ποτε περασει απο την ομάδα μας.
Όταν σβήνει ο ένας εγκέφαλος, ανάβεί ο άλλος...
Σ' ευχαριστώ μέσα απο τη ψυχή μου, που είσαι εδω!
Διάφοροι γράψαν πως τον βρίζανε μέχρι το γκολ.
Ένα παίκτη που μπήκε να παίξει με τον Άγιαξ δίχως να έχει παίξει ούτε σε ένα φιλικό, χωρίς ρυθμό προπονήσεων και εμφανώς καταπονημένο.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω,απορώ ειλικρινά ώρες ώρες.
Στο Β' ήταν συγκινητικός.
Πήρε πρωτοβουλίες, ζητούσε μπάλα, την κράτησε περίτεχνα σε 2-3 περιπτώσεις ήταν από εκείνους που βοήθησαν στο να ανεβεί συνολικά η ψυχολογία της ομάδας.
Είναι τεράστια καύλα το γεγονός πως το κέρφωσε ενώ είχε ζητήσει αλλαγή και ήταν έτοιμος να αποχωρήσει.
Για την κίνηση στον κενό χώρο και το τελείωμα της φάσης, ό,τι και να πούμε είναι λίγο.