21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 21. Vladimir Ivić

Δημοσίευση από danirifle »

τί να πούμε εντάξει ο βλάντο είναι μεταμορφωμένος σε σχέση με την περσινή χρονιά! και το σημαντικό είναι ότι έχει αποκτήσει διάρκεια στο καλό του παιχνίδι!

αφού φωνάξαμε "βλάνταν ίβιτς οεοεοε" τί άλλο να πω? όχι απλά μας βούλωσε τα στόματα, μας έκανε να τον αποθεώσουμε... αυτός είσαι ρε βλάνταν!
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Photis έγραψε:Αυτός θα ανανεώσει????
Άκουσα από metropolis (Λαγογιάννης) ότι πάει καλά και θα ανανεώσει. Αλλά δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Άμα δεν το δω στο site της ΠΑΕ δεν πιστεύω τίποτα
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Όχι ότι περίμενα τέτοιες εμφανίσεις για να είμαι ειλικρινής, αλλά από την αρχή τον στήριζα και ήθελα να βλέπω την αθόρυβη δουλειά που έκανε...
Πλέον η δουλειά που κάνει είναι κραυγαλέα, και πιστεύω ότι αξίζει να ακουστεί το όνομα του παιχταρά μας για αρκετή ώρα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπράβο!! Μπράβο!! Μπράβο!! Μπράβο!! Μπράβο!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Τώρα αν ξαναγράψω για τη γνωστή τριπλέτα (Ίβιτς-Γκαρσία-Βιτόλο) θα μουρμουράει πάλι ο Μάξιμος. Αλλά πως να μην τους πεις μπράβο?? Μ αυτους τους 3 το κέντρο μαμα και δερνει! Απ τους καλυτερους χθες ο Σερβος, με γκολ, ασιστ και καταλυτικη παρουσια στο κεντρο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΚΑθε φορα κανει και κτ καινουργιο, χθες εβγαινε και δεξια.....ενω το να βγαινει κρυφος φορ(βλεπε γκολ) ειναι πλεον καθημερινοτητα...Οτι χρειαζεται αυτη η θεση πραγματικα..Εχει ανεβασει πολυ τα στανταρ και θα ναι πολυ δυσκολα να βρουμε αντικαταστατη....
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Καλύτερα και από δεύτερη νιότη, καθότι στη νιότη του μάλλον δεν είχε κάνει τέτοιους παπάδες.
Μπράβο στον Παρτιζάνο, εξαιρετικός. Τεχνίτης και συνάμα δυναμικός, τέλειο διάβασμα των φάσεων.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Με διέψευσε και με διαψεύδει συνεχώς. Και χαίρομαι τόσοπ πολύ! Ποτέ δεν έπαιζε έτσι κατά την γνώμη μου. Ο καλύτερος Ίβιτς σε όλη του την καριέρα! Πολύτιμος όσο δεν παίρνει και...όσο δεν φαίνεται!!

Ένα μεγάλο μπράβο! Συνέχισε αγόρι μου...

:pano:
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εισαι μεγαλη παικτουρα ρε πουλεν μου.....να ξερες ποσο χαιρομαι για τη δικαιωση σου...
απο τη πιτα του πρωταθληματος,αν το παρουμε, θα πρεπει να σου κρατησουμε 2 κομματια και οχι ενα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μετα το τοπικ του σαντος αλλο ενα ειδυλιακο τοπικ πλεον... :lol: :lol:

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ :pano:
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Εχω την εντυπωση πως εχει τα ιδια τρεξιματα με περσι.Απλα απελευθερωθηκε και αυτος ελεω Βιτολο! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Στα πηγάδια φάνηκε μια άλλη τριπλέτα, αυτή των Ίβιτς, Βιειρίνια, Μούσλι. Και τα 3 γκολ τα έβαλε η συγκεκριμένη τριπλέτα. Ειδικά στο 2ο γκολ είχαν άψογη συνεργασία οι 3 τους. Σε όλο τον αγώνα έκαναν άνω κάτω την άμυνα της ξανθούλας, όποτε ήθελαν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τι γίνεται, αυτός ανανέωσε ;;
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Συμφώνησαν, το είχε δηλώσει πριν καμια βδομάδα ο ίδιος.
Μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες και η ανακοίνωση..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ίβιτς:"Ο Βιεϊρινια καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος"

O Βλάνταν Ιβιτς μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης και την συνέχεια του πρωταθλήματος. Επίσης ισχυρίστηκε πως ο Βιεϊρινια είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος.

"Ήταν σίγουρα μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Το σημαντικό στοιχείο που εμφανίσαμε στο παιχνίδι, ήταν πως ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στον αγώνα και στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, προηγηθήκαμε με σκορ 0-2, βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Μετά όμως έπεσε η απόδοσή μας και αυτό το γεγονός το εκμεταλλεύθηκε η Ξάνθη που μας πίεσε, χωρίς όμως επιτυχία.

Ευτυχώς γρήγορα καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι και αποκτήσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος για να σημειώσουμε κι άλλα γκολ και τελικά τα καταφέραμε. Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη".

"Στόχος μας οι νίκες"

"Δε θέλω να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που χάσαμε. Μας ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες και για αυτό το αποτέλεσμα θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι.

Εμείς από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος, προσπαθούσαμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη και να φθάσουμε την ομάδα μας ψηλά. Αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι, περιμένουμε όμως και τα αποτελέσματα των δύο ομάδων που βρίσκονται μαζί μας ψηλά στη βαθμολογία.

Έχουμε πει μέσα στα αποδυτήρια πως κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Προχωράμε σταθερά για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι".

"Βιεϊρίνια ο καλύτερος του πρωταθλήματος"

"Ο Βιεϊρίνια είναι για εμένα προσωπικά ο καλύτερος παίκτης που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Βιεϊρίνια σίγουρα μπορεί να αγωνιστεί με άνεση σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού στο μέλλον.

Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση και σε αυτό το παιχνίδι".

Ο Σέρβος άσος όταν ρωτήθηκε σχετικά για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί δήλωσε: "Εμείς αφήνουμε τον χαρακτηρισμό του φαβορί στους άλλους δύο αντιπάλους μας. Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε τη νίκη.

Και αυτό θέλουμε να κάνουμε στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον Πανθρακικό. ιστεύω πως όταν φθάσουμε στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, θα έχουμε μία πιο καθαρή εικόνα για την τελική βαθμολογία και εκεί θα δούμε τι ακριβώς θα πετύχουμε".

http://sport24.gr/html/ent/033/ent.347033.asp
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”