21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: 21. Vladimir Ivić

Δημοσίευση από jibbie »

βλανταν,συγγνωμη.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

παιχταρά μου...
Βραβείο ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ παρακαλώ.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ

και καλα εκανε και εδωσε και απαντησεις για αυτα που ακουγονται θα πρεπει εκτος απο τα λαμογια δημοσιογραφους να προσεχουμε και εμεις τι λεμε....
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Απ' τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του και φάνηκε αυτό και προχθές.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ιβιτς και Γιάντσης τα βραβεία της 19ης αγωνιστικής

Η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ:

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:

- Βλάνταν Ιβιτς (ΠΑΟΚ) 60,8 %

- Τουμέρ Μετίν (Λάρισα) 27,1 %

- Λούκας Βίλτσες (Αστέρας Τρίπολης) 12,1 %

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:

- Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής) 65,9 %

- Ραφίκ Τζιμπούρ (ΑΕΚ) 30,1 %

- Δημήτρης Ορφανός (Εργοτέλης) 4 %

Οι ψηφοφορίες γίνονται μέσω SMS στο 54454 με κωδικούς MVP και ΓΚΟΛ αντίστοιχα στις δυο κατηγορίες. Τα υποψήφια γκολ επιλέγει και αξιολογεί επιτροπή που αποτελείται από μέλη της Superleague, του ΠΣΑΠ και της NOVA και τα ονόματα των σκόρερ ανακοινώνονται από την τηλεόραση το βράδυ της , μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Ο διαγωνισμός αρχίζει το βράδυ της Κυριακής και λήγει στις 23:15 το βράδυ της Δευτέρας.
http://www.superleaguegreece.net/news/2 ... 0-1105.htm
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!παιζε εσυ ετσι κ σε βλεπω στη Μπαρτσλονα στα 33 σου τι να πω??εισαι μαγαλος παιχτης..υποκλεινομαι κ χαιρομαι γιατι μπορω να κραζω τα φιλαρακια μου που σε κραζανε κ μου την ελεγαν που σε υποστηριζα...τωρα θα πεσει πολυ κωλοτουμπα πιο πολυ κ απο τον ehemithos..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πάντως το παιδί ήταν στεναχωρεμένο με όσα έγιναν, το βράδυ της Κυριακής..........
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

ehemithos 199 έγραψε:ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας
Αρα παραδεχεσαι οτι δικαιωνεται και ο Λακιστουτας? :)
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

λακιιι-στουτααα οε οε οε!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Τωρα που εδειξες και δημοσια τις πληγες απο τα καρφια στα χερια, τωρα πια ολοι θα δουν και θα πιστεψουν, Γιουγκοσλάβε Ραφαήλε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πολύ μεστό παίξιμο! Η τριπλέτα Garcia - Vitolo - Ivic είναι το κάτι άλλο! Και η κύρια αιτία της μεταμόρφωσης της ομάδας!
Άβαταρ μέλους
Saty

Re: Ivic Vladimir

Δημοσίευση από Saty »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αποκλείεται να παίξει το παλτό! Καλύτερα, γιατί δεν θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο ναυάγιο μετά τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ!

ΥΓ: Άρη, μην αρχίσεις και μαζί μου. Τις εκτιμήσεις μου γράφω, για ευνόητους λόγους! :mrgreen:
μπραβο ρε Αποστολη να σαι καλα !!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα προσπαθήσω να είμαι!
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

εκει που τον περασε τον αλλον 4 φορες στις καθυστερησεις και στο τελος τον κλαδεψε ηταν ολα τα λεφτα :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”