21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ
και καλα εκανε και εδωσε και απαντησεις για αυτα που ακουγονται θα πρεπει εκτος απο τα λαμογια δημοσιογραφους να προσεχουμε και εμεις τι λεμε....
και καλα εκανε και εδωσε και απαντησεις για αυτα που ακουγονται θα πρεπει εκτος απο τα λαμογια δημοσιογραφους να προσεχουμε και εμεις τι λεμε....
- Pegasus1589
Ιβιτς και Γιάντσης τα βραβεία της 19ης αγωνιστικής
Η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ:
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
- Βλάνταν Ιβιτς (ΠΑΟΚ) 60,8 %
- Τουμέρ Μετίν (Λάρισα) 27,1 %
- Λούκας Βίλτσες (Αστέρας Τρίπολης) 12,1 %
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:
- Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής) 65,9 %
- Ραφίκ Τζιμπούρ (ΑΕΚ) 30,1 %
- Δημήτρης Ορφανός (Εργοτέλης) 4 %
Οι ψηφοφορίες γίνονται μέσω SMS στο 54454 με κωδικούς MVP και ΓΚΟΛ αντίστοιχα στις δυο κατηγορίες. Τα υποψήφια γκολ επιλέγει και αξιολογεί επιτροπή που αποτελείται από μέλη της Superleague, του ΠΣΑΠ και της NOVA και τα ονόματα των σκόρερ ανακοινώνονται από την τηλεόραση το βράδυ της , μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Ο διαγωνισμός αρχίζει το βράδυ της Κυριακής και λήγει στις 23:15 το βράδυ της Δευτέρας.
http://www.superleaguegreece.net/news/2 ... 0-1105.htm
Η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ:
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
- Βλάνταν Ιβιτς (ΠΑΟΚ) 60,8 %
- Τουμέρ Μετίν (Λάρισα) 27,1 %
- Λούκας Βίλτσες (Αστέρας Τρίπολης) 12,1 %
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:
- Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής) 65,9 %
- Ραφίκ Τζιμπούρ (ΑΕΚ) 30,1 %
- Δημήτρης Ορφανός (Εργοτέλης) 4 %
Οι ψηφοφορίες γίνονται μέσω SMS στο 54454 με κωδικούς MVP και ΓΚΟΛ αντίστοιχα στις δυο κατηγορίες. Τα υποψήφια γκολ επιλέγει και αξιολογεί επιτροπή που αποτελείται από μέλη της Superleague, του ΠΣΑΠ και της NOVA και τα ονόματα των σκόρερ ανακοινώνονται από την τηλεόραση το βράδυ της , μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Ο διαγωνισμός αρχίζει το βράδυ της Κυριακής και λήγει στις 23:15 το βράδυ της Δευτέρας.
http://www.superleaguegreece.net/news/2 ... 0-1105.htm
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας
- paok nafplio
ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!παιζε εσυ ετσι κ σε βλεπω στη Μπαρτσλονα στα 33 σου τι να πω??εισαι μαγαλος παιχτης..υποκλεινομαι κ χαιρομαι γιατι μπορω να κραζω τα φιλαρακια μου που σε κραζανε κ μου την ελεγαν που σε υποστηριζα...τωρα θα πεσει πολυ κωλοτουμπα πιο πολυ κ απο τον ehemithos..
Πάντως το παιδί ήταν στεναχωρεμένο με όσα έγιναν, το βράδυ της Κυριακής..........
Αρα παραδεχεσαι οτι δικαιωνεται και ο Λακιστουτας?ehemithos 199 έγραψε:ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας ειμαι κωλοτουμπας

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Τωρα που εδειξες και δημοσια τις πληγες απο τα καρφια στα χερια, τωρα πια ολοι θα δουν και θα πιστεψουν, Γιουγκοσλάβε Ραφαήλε.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ μεστό παίξιμο! Η τριπλέτα Garcia - Vitolo - Ivic είναι το κάτι άλλο! Και η κύρια αιτία της μεταμόρφωσης της ομάδας!
Re: Ivic Vladimir
μπραβο ρε Αποστολη να σαι καλα !!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Αποκλείεται να παίξει το παλτό! Καλύτερα, γιατί δεν θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο ναυάγιο μετά τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ!
ΥΓ: Άρη, μην αρχίσεις και μαζί μου. Τις εκτιμήσεις μου γράφω, για ευνόητους λόγους!![]()

- ΑποστόληςΑ
εκει που τον περασε τον αλλον 4 φορες στις καθυστερησεις και στο τελος τον κλαδεψε ηταν ολα τα λεφτα