21. Vladimir Ivić
Re: Ivic Vladimir
Μπορεί να ισχύει παιδιά....Θα δούμε άυριο μάλλον.Αύριο θα ξέρουμε και με Βιεϊρίνια τι γίνεται....

- ΑποστόληςΑ
Τι να ισχύει ρε Φώτη? Να μην του άρεσε η πρόταση που του έκαναν και να παριστάνει τον τραυματία? Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει ρε παιδιά και λίγο περισσότερος σεβασμός σε ανθρώπους που δεν έχουν δώσει δικαιώματα... Μας έδειξε τέτοια δείγματα ο Ίβιτς? Μας έδωσε ποτέ αφορμή? Ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας, ο Κονσεϊσάο, ο Σάντος είναι μ@λ@κες? Αν τους κάνει τέτοια μπαμπεσιά δεν θα το καταλάβουν και θα το καταλάβουμε πρώτοι εμείς εδώ στα φόρουμ και στις καφετέριες? Δεν θα του κόψουν τον κώλο? Ξαναλέω... Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει... 

αρη, εχεις μια ταση να υποτιμας οποιαδηποτε αποψη/εκτιμηση διαφερει απ τη δικη σου. ξεκαβαλα!
Συμφωνώ με τον άρη...
Έλεος ρε παιδιά, δεν είναι θέμα να υποτίμησης απόψεων αλλα κοινής λογικής..
Δηλαδή αν βγώ εγώ και πώ ότι ο Ζαγόρ είναι κλέφτης και τρώει τα λεφτά του ΠΑΟΚ δε θα με κράξετε?
Δε πιστεύω με τίποτα να έκανε κάτι τέτοιο ο Ίβιτς. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα μέσα ή έξω απο το γήπεδο και απέναντι στην ομάδα ήταν ΠΑΝΤΑ κύριος.
Δεν υπάρχει περίπτωση..
Έλεος ρε παιδιά, δεν είναι θέμα να υποτίμησης απόψεων αλλα κοινής λογικής..
Δηλαδή αν βγώ εγώ και πώ ότι ο Ζαγόρ είναι κλέφτης και τρώει τα λεφτά του ΠΑΟΚ δε θα με κράξετε?
Δε πιστεύω με τίποτα να έκανε κάτι τέτοιο ο Ίβιτς. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα μέσα ή έξω απο το γήπεδο και απέναντι στην ομάδα ήταν ΠΑΝΤΑ κύριος.
Δεν υπάρχει περίπτωση..
ναι, η εκτιμηση μπορει να ηταν υπερβολικη. η ενσταση μου ειναι απεναντι σ αυτο το υπεροπτικο υφακι του ξερολα..τελος παντων..αρκετα με καποιους.
Εσύ παριστάνεις τον ξερόλα λέγοντας ότι ένας απο τους συνεπέστερους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που στα 2,5 χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ δεν έχει δώσει ποτέ καμία αφορμή προσποιείται τον τραυματία και δεν αγωνίζεται σε ένα κρισιμότατο παιχνίδι της ομάδας... Λες μια γελοιότητα (πως αλλιώς να την χαρακτηρίσει κανείς??), την ονομάζεις "άποψη/εκτίμηση" (άποψη/εκτίμηση το ότι ο Ίβιτς προσποιείται τον τραυματία!!!???) και μετά χαρακτηρίζεις εμένα ξερόλα επειδή δεν αφήνω αναπάντητη την τραγικά ανεύθυνη μπούρδα που έγραψες λοιδορώντας (εννοείται χωρίς κανένα στοιχείο) έναν απο τους καλύτερους ποδοσφαριστές μας...
Και για να ολοκληρώσουμε, το φόρουμ έχει αρκετές χιλιάδες μέλη... Μπορεί ο καθένας να κρίνει...
Και για να ολοκληρώσουμε, το φόρουμ έχει αρκετές χιλιάδες μέλη... Μπορεί ο καθένας να κρίνει...
Μα να μην βρισκω το emoticon με το ανθρωπακι που κανει το σταυρο του!! Που σκ@τ@ το εχετε εδω μεσα?
Απιστευτη καφενειακη κουβεντα που δικαιολογειται μονο μετα απο 5 ουισκια! Ακομα βλεπουμε φαντασματα.
Και ειναι κριμα να διατυπωνονται αποψεις που ολοι ξερουμε οτι διαδιδονται σαν ιοι! Αυριο η αποψη που εκφραστηκε εδω θα ακουστει απο τουλαχιστον 5 στα ραδια και θα αρχισει να συζητιεται! Ετσι παν αυτα. Ο καθενας εχει φυσικα δικαιωμα αποψης αλλα καλο θα ναι να σκεφτομαστε τι λεμε και ποιες επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο προτου το κανουμε. Ειδικα αν μιλαμε για το καλο του αγαπημενου μας συλλογου. Κριμα μετα την προσφορα του Ιβιτς που αποδεικνυει ποσο τιμαει και το Δικεφαλο αλλα και το συμβολαιο του να λεγονται τετοια.
Απιστευτη καφενειακη κουβεντα που δικαιολογειται μονο μετα απο 5 ουισκια! Ακομα βλεπουμε φαντασματα.
Και ειναι κριμα να διατυπωνονται αποψεις που ολοι ξερουμε οτι διαδιδονται σαν ιοι! Αυριο η αποψη που εκφραστηκε εδω θα ακουστει απο τουλαχιστον 5 στα ραδια και θα αρχισει να συζητιεται! Ετσι παν αυτα. Ο καθενας εχει φυσικα δικαιωμα αποψης αλλα καλο θα ναι να σκεφτομαστε τι λεμε και ποιες επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο προτου το κανουμε. Ειδικα αν μιλαμε για το καλο του αγαπημενου μας συλλογου. Κριμα μετα την προσφορα του Ιβιτς που αποδεικνυει ποσο τιμαει και το Δικεφαλο αλλα και το συμβολαιο του να λεγονται τετοια.
Αρη, τον προλογο αλλου ρε φιλε. Αναριθμητες γελοιοτητες εχεις γραψει στο φορουμ..Ακομη και παικτες απομακρυνες ενω ηταν ακομη στον ΠΑΟΚ (συμφωνα παντα με τις εγκυρες παπαρολογιες σου κατα την περιοδο των μεταγραφων)..τελειωνε..
παιδες συγγνωμη,το κλεινω εδω.
παιδες συγγνωμη,το κλεινω εδω.
Ναι... Ότι πείς... Τους έδωσα δανεικούς στον Αγροτικό Αστέρα...
Ακόμα και λάθος να κάνω δεν διεκδικώ και δεν έχω κανένα αλάθητο (ξέχασες να πείς ποιόν "έδιωξα" βέβαια...), ξέρουμε κανέναν να μην κάνει λάθη? Εγώ προσωπικά κάνω αναρίθμητα (εσύ βέβαια ώς κλασσικός πρόλογος παραλείπεις να αναφέρεις μερικά, έστω έτσι για δείγμα) αν και παρά τα αναρίθμητα λάθη μου παρεπιπτόντως έχεις μάθει και 5-6 μεταγραφές εδω μέσα απο εμένα πρίν καν τις διαβάσεις στις φυλλάδες (και αυτό το ξεχνάς μιάς και δεν σε βολεύει στην προκειμένη)... Εσύ προφανώς δεν κάνεις ποτέ (και θα επιβεβαιωθείς και για το θέμα Ίβιτς συντομότατα)...
Το θέμα λοιπόν που έθιξες, αυτό της "εγκυρότητας" έχει αποδειχτεί επανελειμμένα... Όποιος ανατρέξει στο πρόσφατο παρελθόν θα δεί πόσα απο αυτά που έχω πεί έχουν βγεί και πόσα όχι... Και σίγουρα δεν έχω βγάλει ποδοσφαιριστή μας ξεφτίλα που παριστάνει τον τραυματία πριν απο κρίσιμα μάτς της ομάδας (για να μην ξεχνιόμαστε και να είμαστε on-topic)...

Ακόμα και λάθος να κάνω δεν διεκδικώ και δεν έχω κανένα αλάθητο (ξέχασες να πείς ποιόν "έδιωξα" βέβαια...), ξέρουμε κανέναν να μην κάνει λάθη? Εγώ προσωπικά κάνω αναρίθμητα (εσύ βέβαια ώς κλασσικός πρόλογος παραλείπεις να αναφέρεις μερικά, έστω έτσι για δείγμα) αν και παρά τα αναρίθμητα λάθη μου παρεπιπτόντως έχεις μάθει και 5-6 μεταγραφές εδω μέσα απο εμένα πρίν καν τις διαβάσεις στις φυλλάδες (και αυτό το ξεχνάς μιάς και δεν σε βολεύει στην προκειμένη)... Εσύ προφανώς δεν κάνεις ποτέ (και θα επιβεβαιωθείς και για το θέμα Ίβιτς συντομότατα)...

Το θέμα λοιπόν που έθιξες, αυτό της "εγκυρότητας" έχει αποδειχτεί επανελειμμένα... Όποιος ανατρέξει στο πρόσφατο παρελθόν θα δεί πόσα απο αυτά που έχω πεί έχουν βγεί και πόσα όχι... Και σίγουρα δεν έχω βγάλει ποδοσφαιριστή μας ξεφτίλα που παριστάνει τον τραυματία πριν απο κρίσιμα μάτς της ομάδας (για να μην ξεχνιόμαστε και να είμαστε on-topic)...

δεν θελω να επεμβω στον καβγα σας αλλα αυτο με την εγκυροτητα ρε αρη σταματα το. οπαδοι ειμαστε και μοιραζομαστε οτι ακουμε και οτι διαβαζουμε για την καψουρα μας.
αυτα τα εγκυρα και αποκλειστικα και τα πρωτα απο εμενα το μαθατε δεν νομιζω να εχουν θεση σε οπαδικο φορουμ.
εκτος και αν διεκδικεις τον ρολο του τρανσφερμανιακ των φτωνων
αυτα τα εγκυρα και αποκλειστικα και τα πρωτα απο εμενα το μαθατε δεν νομιζω να εχουν θεση σε οπαδικο φορουμ.
εκτος και αν διεκδικεις τον ρολο του τρανσφερμανιακ των φτωνων

Για την απουσία του Ίβιτς είπε (Santos): «θα δούμε τι θα γίνει. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί». Τέλος αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Να χαρούμε σήμερα την πρόκριση και από αύριο θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».
Τωρα του ειπε ο γιατρος οτι δεν μπορει να αγωνιστει με τον πανσερραικο η με το γαυρο? ιδου η απορια...
http://www.gazzetta.gr/football/hellas- ... F%8C%CF%82
Τωρα του ειπε ο γιατρος οτι δεν μπορει να αγωνιστει με τον πανσερραικο η με το γαυρο? ιδου η απορια...
http://www.gazzetta.gr/football/hellas- ... F%8C%CF%82