21. Vladimir Ivić
Re: Βλάνταν Ίβιτς
ο ιβιτς πρεπει να ανανεωσει οπωσδηποτε για αλλον ενα χρονο ...δινει λυση και στο 8 και στο 10 ....υπο προυποθεσεις (για μενα) δινει λυση και διπλα στο βιτολο (στο 6 δλδ).....επισης ομως οπωσδηποτε πρεπει να αποκτηθει παικτης στο 10 για βασικος (αυτο θα πρεπει να το αποδειξει βεβαια στο γηπεδο ...οτι δλδλ ειναι καλυτερος απο τον ιβιτς)....στη περιπτωση αυτη παικτες οπως σορλεν ή φωτακης γινονται 4-5 λυσεις......
επισης κατι σχετικο-ασχετο....μετα την αποχωρηση αμπου, τη διαφαινομενη αποχωρηση-θεληση για αποχωρηση του βερον και τη μη επιστροφη μπαλαφα, μενουμε με δυο εξαρια που παιζουν και οι δυο βασικοι....υπο προυποθεσεις μπορουν να βοηθησουν εκει φωτακης, ιβιτς-σορλεν.....σε κρισημα ομως ματς αν στερηθουμε τον ενα θα αλλοιωθει η αμυντικη ισορροπια του κεντρου μας και θα παμε σε ανακατεμα τραπουλας.....ο φερναντο μου αρεσει γιατι ειναι σταθερος γενικα...οταν ομως ανακατεβει την τραπουλα τυπου ρομβο και παπαριες καλοκαιρινες η ομαδα αποτυγχανει (κατ'εμε)....δεν θελω να χρειαστει να ανακατεψει τη τραπουλα σε περιπτωση που λειψει καποιος απο τα βασικα 6αρια μας.....
επισης κατι σχετικο-ασχετο....μετα την αποχωρηση αμπου, τη διαφαινομενη αποχωρηση-θεληση για αποχωρηση του βερον και τη μη επιστροφη μπαλαφα, μενουμε με δυο εξαρια που παιζουν και οι δυο βασικοι....υπο προυποθεσεις μπορουν να βοηθησουν εκει φωτακης, ιβιτς-σορλεν.....σε κρισημα ομως ματς αν στερηθουμε τον ενα θα αλλοιωθει η αμυντικη ισορροπια του κεντρου μας και θα παμε σε ανακατεμα τραπουλας.....ο φερναντο μου αρεσει γιατι ειναι σταθερος γενικα...οταν ομως ανακατεβει την τραπουλα τυπου ρομβο και παπαριες καλοκαιρινες η ομαδα αποτυγχανει (κατ'εμε)....δεν θελω να χρειαστει να ανακατεψει τη τραπουλα σε περιπτωση που λειψει καποιος απο τα βασικα 6αρια μας.....
- ΑποστόληςΑ
Είναι πολύ απλό γεράκο μου! Ο παίκτης δεν έχει το άγχος για γρήγορες επιστροφές κι έτσι μένει ανασπόσπαστος στο δημιουργικό, επιθετικά, παιχνίδι του!Maximus έγραψε:Εγω παντως αυτο που καταλαβα απο τις ποδοσφαιροαναλυσεις σας, ειναι οτι για την ανεβασμενη αποδοση του Ιβιτς δεν ευθυνεται ο ιδιος αλλα....... ο Βιτολο!![]()
![]()
![]()
![]()
Την ικανότητα των assist την είχε ήδη, όταν τον πήραμε από τον Άρη, απλά μέχρι τώρα ελάχιστα φαινόταν!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
παππου για την ανεβασμενη μονο αποδοση ευθυνεται ο βιτολο...Maximus έγραψε:Εγω παντως αυτο που καταλαβα απο τις ποδοσφαιροαναλυσεις σας, ειναι οτι για την ανεβασμενη αποδοση του Ιβιτς δεν ευθυνεται ο ιδιος αλλα....... ο Βιτολο!![]()
![]()
![]()
![]()
για την πεσμενη σε λιγο καιρο θα ευθυνεται ο ιδιος!!

- paok nafplio
πως στη αντεπιθεση εφτασε πρωτος δεν καταλαβα...αν αρχισει κ να τρεχει τον βλεπω στη μπαρτσελονα το καλοκαιρι..φανταστικος σημερα...πολλα μπραβο παιχταρα!!!
+όσα θες...
Και οι 3 του κέντρου (μη πω για τριπλέτες και μουρμουράνε οι γνωστοί γκρινιάρηδες...
) ήταν για ακόμα ένα ματς άψογοι!!
υ.γ. Βλάνταν τρέχεις και πιάνεται η καρδιά μου ρε γ@μώτο... τι θυσίες κάνεις για μας ρε αλάνι...

Και οι 3 του κέντρου (μη πω για τριπλέτες και μουρμουράνε οι γνωστοί γκρινιάρηδες...

υ.γ. Βλάνταν τρέχεις και πιάνεται η καρδιά μου ρε γ@μώτο... τι θυσίες κάνεις για μας ρε αλάνι...

δεν ξερω αν εχει αναφερθει απο κανεναν αλλα εγω βλεπω οτι η τριπλετα γκαρσια-βιτολο-ιβιτς εχει δεσει πολυ καλα...

novito έγραψε:+όσα θες...
Και οι 3 του κέντρου (μη πω για τριπλέτες και μουρμουράνε οι γνωστοί γκρινιάρηδες...) ήταν για ακόμα ένα ματς άψογοι!!
υ.γ. Βλάνταν τρέχεις και πιάνεται η καρδιά μου ρε γ@μώτο... τι θυσίες κάνεις για μας ρε αλάνι...![]()
![]()

Όταν γράφω για εμπαθείς γκρινιάρηδες κάτι ξέρω τελικά....Sera4 έγραψε:δεν ξερω αν εχει αναφερθει απο κανεναν αλλα εγω βλεπω οτι η τριπλετα γκαρσια-βιτολο-ιβιτς εχει δεσει πολυ καλα...![]()
![]()
![]()

Απλα πραγματα..Ο Ιβτις παιζει πιο ελευθερα γιατι εχει πισω τον Γκαρσια, ο Γκαρσια ειναι πιο "απελευθερωμενος" γιατι εχει πισω του τον Βιτολο...Ολοι αυτοι κανουν μια ουσιαστικη και αποτελεσματικη τριαδα στο κεντρο της ομαδας σε αμυνα και επιθεση...
Και ολοι αυτοι αγωνιζονται ετσι γιατι εχουν τον Σαντος προπονητη.!!!
ΥΓ. Καταληξαμε .?

ΥΓ. Καταληξαμε .?

εντάξει απίστευτο ματς και αυτό από το βλάνταν. τέτοια 15άρια 20άρια τρεξίματα έκανε ποτέ
επίσης κάτι άλλο που κάνει πλέον είναι το κοντρόλ και μοίρασμα κατευθείαν
ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙ
επίσης κάτι άλλο που κάνει πλέον είναι το κοντρόλ και μοίρασμα κατευθείαν
ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙ