21. Vladimir Ivić
- JohnnyCash
Re: Βλάνταν Ίβιτς
Εμένα παρότι ο Ιβιτς παραμένει καψούρα μου μεγάλη τακτικά δεν κάνει για τέτοια παιχνίδια λόγω της ταχύτητας του.Εκεί χρειάζεσαι ένα δεκάρι ή 8αρι πείτε το όπως θέλετε που να είναι δαίμονας γρήγορος και με καλή κάθετη πάσα και δυνατό σουτ έξω απο την περιοχή.Τις 2 φορές που κινήθηκε γρήγορα κάναμε φάση(μία στο πρώτο και μί συνεργασία με κούτσια και σουτ του Ίβιτς στο 2ο).ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οτι δεν είναι καλός παιχταράς είναι αλλά σε τέτοια ντέρμπυ θες ένα κατα πολύ πιο γρήγορο απο τον Ίβιτς..Αυτά...
Με τον άρη έβγαζε μάτια με την άεκ μας έβγαλε τα μάτια αυτά έχει το ποδόσφαιρο δυστηχώς.
Συμφωνώ και με τους δυο αδερφούς ronaldo και JohnnyCash.
Αλλά ότι και να πούμε παρελθον.
Συμφωνώ και με τους δυο αδερφούς ronaldo και JohnnyCash.
Αλλά ότι και να πούμε παρελθον.
Χθες ήταν μετριότατος... Οχι άσχημος, αλλά ούτε και αυτό που περιμένουμε απο αυτόν!
Γιατι μετά απο κάθε ματς, κρίνετε τον παίκτη αντι για την αποδοση του στο συγκεκριμένο ματς???
Γιατι μετά απο κάθε ματς, κρίνετε τον παίκτη αντι για την αποδοση του στο συγκεκριμένο ματς???

το μετριοτατος μικρέ με παιχνιδια αεκ παο και ολυμπιακο, σημανει οτι ειναι σε ασχημη μερα. Δεν τον κατα δικαζω τον παικτη, ειπα σε αυτο με την αεκ δεν εκανε.
Δεν επιασε την αποδωση εαν θελεις. Απλα επειδη για μενα ειναι καλω υλικο για την ομαδα θελω και μια σταθεροτητα. Αν οχι στο φουλ που ειναι δυσκολο για καθε παικτη, στο μισο εαν γινετε και οταν ειναι χωμα βαζεις μεσα τον ΛΕΣΑ

Δεν επιασε την αποδωση εαν θελεις. Απλα επειδη για μενα ειναι καλω υλικο για την ομαδα θελω και μια σταθεροτητα. Αν οχι στο φουλ που ειναι δυσκολο για καθε παικτη, στο μισο εαν γινετε και οταν ειναι χωμα βαζεις μεσα τον ΛΕΣΑ

βλανταν χρυσος καλο εισαι αλλα το καλοκαιρι να αρχησεις να ψαχνεις ομαδα!πιο αργος και απο την γιαγια μου που εχει τιτανιο(μαλλον δεν ειμαι σιγουρος κιολας) στο δεξι της ποδι!
- sidpanos
στο πρώτο πίεζε αρκετά ψηλά...έπρεπε ρονάλντο να το παρατηρήσεις γιατί τα παρατηρείς κάτι τέτοια...ronaldo έγραψε:εγω πραγματικα δεν τον προσεξα οτι παιζει
προτεινω αν εκανε εξαιρετικο παιχνιδι να παρουμε και αλλους 2-3 να μην φαινονται οτι παιζουν μπας και παρουμε κανενα ντερμπι
- sidpanos
αλεξ το 2007 ο ίβιτς ήταν ο ζιντάν όταν είχες σαρδέλες...
δύο χρόνια συμβόλαιο και φέτος τελειώνει...
το καλοκαίρι πας για καλύτερο...
δύο χρόνια συμβόλαιο και φέτος τελειώνει...
το καλοκαίρι πας για καλύτερο...
- alexpaok4
Μακάρι φίλε γιατι δεν αντέχω άλλο μ'αυτόν! Με χελώνα θα είχαμε πιο γρήγορο κέντρο!
Με χελώνα, λες ε???
Πάντα ήθελα να κάνει μια κοντρα σαλιγκάρι VS χελώνας VS Ίβιτς να δω ποιος θα κερδίσει...
Ποντάρεις στη χελώνα???
Εγώ στο σαλιγκάρι...

Πάντα ήθελα να κάνει μια κοντρα σαλιγκάρι VS χελώνας VS Ίβιτς να δω ποιος θα κερδίσει...

Μια χαρά ο Ίβιτς.
Παρ όλα αυτά το τραγικό είναι ότι δεν κάνει το παρακάτω και εκνευρίζει και τους αντιπάλους του εκτός απο εμάς.
Να πασάρει μπροστά με την μια και να μην περιμένει 1 ώρα να κάνει ντρίμπλα και μετά να την γυρίσει πίσω σε συμπαίχτη του.
Μπροστά η μπάλα γίνεται?
Παρ όλα αυτά το τραγικό είναι ότι δεν κάνει το παρακάτω και εκνευρίζει και τους αντιπάλους του εκτός απο εμάς.
Να πασάρει μπροστά με την μια και να μην περιμένει 1 ώρα να κάνει ντρίμπλα και μετά να την γυρίσει πίσω σε συμπαίχτη του.
Μπροστά η μπάλα γίνεται?
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Αυτό να το πεις και όταν θα μας (ξανα)ξελασπώσει με την ΑΕΛ.alexpaok4 έγραψε:ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Δεν είναι ο παίκτης που λείπει από μια ομάδα, αλλά αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για μας, επειδή κάποιοι άλλοι είναι στον κόσμο τους.
Το έχει πει παλιότερα κι ο Κόλκας και του το δανείζομαι από αγώνα που έλειπε ο Ιβιτς:
"Καλύτερος παίκτης, ο Ιβιτς, που παρ' ότι έλειπε, έδειξε τι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα όταν απουσιάζει""
Τα σχόλια δικά σας, εγώ απλώς παραθέτω τα γκολ κόντρα σε Ξάνθη, Χέρενφειν και γριά για να μην πω κι αλλα..
"Καλύτερος παίκτης, ο Ιβιτς, που παρ' ότι έλειπε, έδειξε τι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα όταν απουσιάζει""
Τα σχόλια δικά σας, εγώ απλώς παραθέτω τα γκολ κόντρα σε Ξάνθη, Χέρενφειν και γριά για να μην πω κι αλλα..
- Maximus
Εντάξει..ο Ιβιτς δεν ειναι παιχταρας επειδη εβαλε 3 γκολ...Παιζουν και αλλα ρόλο σε εναν ποδοσφαιριστη...Το οτι ο Κολκας τον θεωρει απαραιτητο παιχτη στην ομαδα, δεν θα ηθελα να το σχολιάσω...Ή ο Κόλκας ειναι λαθος ή σαν ομαδα ειμαστε χαλια μαυρα με τον ποδοσφαιριστη Ιβιτς,τον οποιο θεωρούμε απαραιτητο!
Βλανταν...ευχαριστούμε για όλα, εισαι ενα εργαλείο που ειναι χρησιμο εν απουσία αλλου καλυτερου αλλά μια ομαδα που σεβεται τον εαυτο της πρεπει πλέον να σε αντικαταστησει το καλοκαίρι...
Βλανταν...ευχαριστούμε για όλα, εισαι ενα εργαλείο που ειναι χρησιμο εν απουσία αλλου καλυτερου αλλά μια ομαδα που σεβεται τον εαυτο της πρεπει πλέον να σε αντικαταστησει το καλοκαίρι...