Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Respect!!!!!
Αλλά νομίζω πως κάτι σε Panucci φερνει όχι μόνο για την ηλικία του αλλά και για την χωρίστρα από μπετόν που έχει....
Μπράβο στο Σέρβο που παρά το ότι είναι ο νέος Μπαλάας στο κράξιμο τιμά το ψωμί του και όχι μόνο κλείνει τα αυτιά αλλά πανυγιρίζει και στην 4 χωρίς να κάνει σσσσσσσσσσσσ στον κόσμο του ΠΑΟΚ...
Χωρίς να παίζει ιδιαίτερα καλά ξελασπώνει την ομάδα. Παρόλα αυτά στο επόμενο παιχνίδι πάλι θα το βρίζουμε. Ένα "Βλάνταν Ίβιτς οε οε οε" θα το άξιζε μετά το γκολ και τον πανηγυρισμό.
Για μενα το γκολ που εβαλε με την Ξανθη ειναι προιον συνολικης προσπαθειας της ομαδας, προσπαθειας οχι τοσο αγωνιστικης αλλα περισσοτερο πιστης για το γκολ με οποιονδηποτε τροπο, ακομα και στο 90'...
Δεν μου βγαινει να πω ''Μπραβο παιχταρα'' ή μας ξελασπωσες πάλι και λοιπα διαφορα...Μπράβο στην ομαδα ως συνολο...
Pegasus1589 έγραψε:Χωρίς να παίζει ιδιαίτερα καλά ξελασπώνει την ομάδα. Παρόλα αυτά στο επόμενο παιχνίδι πάλι θα το βρίζουμε. Ένα "Βλάνταν Ίβιτς οε οε οε" θα το άξιζε μετά το γκολ και τον πανηγυρισμό.
+100
Ακριβως εγω στο γηπεδο φωναξα μονος μου Βλανταν Ιβιτσ οε οε οε!!!!!!
ειναι ο παιχτης με τα μεγαλυτερα κακαλα στην ομαδα μαζι με το Γκαρσια αν ειχε βαλει τα δυο γκολ με τον Ηρακλη κ τη Ξανθη αλλος τωρα θα τον ειχαμε θεο δεν φανταζομαι τι θα ειχε γινει αν ο αλλος ηταν ο Μουσλιμοβιτς κ το πανηγυριζε ετσι στην 4 ειμαστε λιγο αδικοι....
Μάζα+Μάζα=ΜΑΖΑ Αν το γκολ το έβαζε ο Μούσλι το κριάρι,θα φώναζε όλο το γήπεδο Ζλάταν,Ζλάταν και γάμα το λιμάνι κτλ!
3 παίκτες παίζουν φέτος μπάλα,Γκαρσία,Βιερίνια και χωνέψτε το όλοι σας και ο ΙΒΙΤΣ!!!
Σοβαρα τωρα οντως παντα πρεπει να χρεωνεται ολη ομαδα στα γκολ οπως λες και εσυ αλλα γιατι στις αποτυχιες χρεωνεται ο Ιβιτς (ουτε καν αποτυχιες,μια λαθος πασα να κανει ο ανθρωπος ακους ενα "αααααα...μαλακαααα")?
δεν λεω οτι θα πρεπει να φωναζουμε και το ονομα του απαραιτητα αλλα πρεπει να αποφασισουμε:
ή θα σταματησουμε να γκρινιαζουμε στα λαθη του οπως δε λεμε τιποτα στα λαθη του Σορλεν και του Φωτακη (αναφερομαι στο συγκεκριμενο ματς),το οποιο προτιμω
ή οπως τον κραζουμε στα λαθη να του χρεωνουμε τα καλα οπως ειναι τα κρισιμα γκολ....
Εχω δει "πουληματα" απο Γκαρσια που ηταν κορυφαιος με διαφορα για μενα,απο Σορλεν,απο Φωτακη....γιατι ψαχνουμε τα λαθη του Ιβιτς μονο?λες και υπαρχει διαγωνισμος νοιωθω στο ποιος θα βρει τα περισσοτερα λαθη του ιβιτς κερδιζει...που τις περισσοτερες φορες ΔΕΝ ειναι λαθη του αλλα του τα χρεωνουν γιατι ετσι...
Για μενα και το προιον της συνολικης προσπαθειας ( μεσα στο γηπεδο η προσπαθεια ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ), εχει εναν τελικο αποδεκτη , που μετουσιωνει αυτη την προσπαθεια σε γκολ. Και καλως η' κακως , ειτε μας αρεσει ειτε οχι , ο παιχτης αυτος ειναι ο Ιβιτς.
Ουτε ο πιο φαντεζι παιχτης ειναι, ουτε ο πιο γρηγορος στον κοσμο. Και ο ιδιος το ξερει και κανεις δεν λεει το αντιθετο αλλα απο εκει, μεχρι να μου κακοφαινεται γιατι εβαλε αυτος το γκολ , παει πολυ.!!!
Ανηκω στη μεγαλη μεριδα του κοσμου που εκνευριζεται απο την προσπαθεια του Ιβιτς να τρεξει, ή από τα 2-3 κοντρολ που απαραιτητα πρεπει να κανει, το τελευταιο απο αυτα κατα προτιμηση στα ορια του να χασει την μπαλα -μερικοι λενε το κανει επιτηδες. Πρεπει ομως να του αναγνωριστει οτι εχει προσφερει πολλα στην ομαδα και σε αποτελεσματα και στον τροπο παιχνιδιου. Γενικα ο Ιβιτς, αλλα και σχεδον ολοι οι παιχτες της ομαδας τα λεφτα τους τα βγαζουν και με το παραπανω. Δεν μπορω να εχω απαιτηση απο εναν παιχτη που αξιζει 2 ευρω να αποδιδει για 10. Ο Ιβιτς για αυτο που τον πηραμε και για την τιμη του μια χαρα τα παει ο ανθρωπος. Αν τον ειχαμε αγορασει π.χ. 5 εκ. τοτε ναι, να φαει κραξιμο, γιουχα και οτι αλλο θελετε.
Να προσθεσω και κατι αλλο επειδη συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση. Το να βαζεις σημαντικα γκολ σε κρισιμα σημεια δειχνει χαρακτηρα. Η (παλαι ποτε) γιουγκοσλαβικη σχολη μας εχει συνηθισει στην παραγωγη αθλητων με αρκετη δοση "τσογλανισμου", ωστε να τους αρεσουν οι προκλησεις. Οπως λεει και ο Σπυροπουλος (δεν ξερω αν δανειστηκε τη ρηση απο αλλου) "Οι Γιουγκοσλαβοι δε χανουν ποτε πεναλτυ κι ελευθερη βολη". Γενικα εχουν τετοια ψυχολογια που οι δυσκολες στιγμες τους ιντριγκαρουν.
Όσο απαραίτητος γίνεται ο Βλάνταν για τον ΠΑΟΚ, τόσο θα αποδεικνύεται ότι είμαστε μια πολύ μέτρια ομάδα!
Η ομάδα θα έπρεπε, με καλύτερη ανάπτυξη, να έχει σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο. Ελλείψει όμως καλού επιθετικού σχεδιασμού (δεν γνωρίζω αν είναι φταίξιμο προπονητού, ή παικτών) και ελλείψει καλών χαφ, που θα μοιράζουν σωστά τις assist, θα μας είναι, συνεχώς, απαραίτητος.
Ένα δεκάρι ρε παιδιά...