21. Vladimir Ivić
- Pegasus1589
Re: Βλάνταν Ίβιτς
Για να σε δούμε κι εσένα... Θα καταφέρεις να καλύψεις το κενό του Κοντρέρας στην επίθεση;
Και μόνο από τα εγεφαλικά που μας έχει γλυτώσει φέτος το παλικάρι δεν πρέπει να ξαναφάει κράξιμο...Σάντος βάζε Ίβιτς--Σώζει ζωές... 
όντος...ενας δεύτερος μπακαγιοκο που δεν ειναι επιθετικός
ε για ιβιτς.....θα μας τρελάνει.
Στο πρώτο μου αρεσε στο δεύτερο καθόλου εκανε πολλα λαθη ομος το γκολ τα ξέπλυνε όπως και ο πανηγυρισμός.
παμε
ΠΣ. στον φίλο μου ειπα οτι ο ιβιτς θα το καρφρωσει οταν άρχισε το δεύτερο ημ.
ε για ιβιτς.....θα μας τρελάνει.
Στο πρώτο μου αρεσε στο δεύτερο καθόλου εκανε πολλα λαθη ομος το γκολ τα ξέπλυνε όπως και ο πανηγυρισμός.
παμε
ΠΣ. στον φίλο μου ειπα οτι ο ιβιτς θα το καρφρωσει οταν άρχισε το δεύτερο ημ.
Άκρως συμπαθητική φυσιογνωμία ο Βλάντο
.
Μπράβο ρε παλήκαρε, πείσμα μέχρι το 90φευγα και ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσπάθεια.
Απο τους παίχτες που ποτέ δε τα παρατάνε και είναι ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ προσών του.
Μπράβο ρε παλήκαρε, πείσμα μέχρι το 90φευγα και ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσπάθεια.
Απο τους παίχτες που ποτέ δε τα παρατάνε και είναι ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ προσών του.
ton εχουμε αδικησει μπορει απο το πουθενα να σκοραρει να βγαλει μια ασιστ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ .......ναι ειναι αργος αλλα εχει αλλα καλα ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΝΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΛΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ
ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ.......
ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ.......
Τα λόγια είναι περιττά. 6 από τους 15 βαθμούς είναι δικοί του. :ugeek: Και του έριξα πάλι ένα κάρο καντήλια σήμερα.
Σε όλους μας.
-
gate4mitsos
Καποια στιγμη αγανακτησα τοσο με την παρτη του που ημουν ετοιμος να σπασω την τιβι,ευτυχως δεν την εσπασα και ειδα το γκολακι 
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- Caballo Viejo
Είσαι άρχοντας! Όσο για μένα, θα γράψω χίλιες φορές ότι δεν θα ξαναβρίσω φέτος τον Ίβιτς.kalamata4 έγραψε:Πως άσπρισε έτσι ο Μπακαγιόκο?
Πάντως, πιστεύω πως το άγριο κράξιμο του κόσμου είναι η αιτία που τον ξύπνησε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι για το καλό του ΠΑΟΚ μας. Εξάλλου κανένας μας δεν κράζει επίτηδες ή από διαστροφή έναν παίχτη με το δικέφαλο στο στήθος.
Μπράβο ρε Βλάνταν!
Μη το λες... Ο father μου κράζει τον Σάντος και τον Ιβιτς, απο την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή... Τουλάχιστον δεν κάνει κολοτουμπες... Νικάμε χάνουμε, να πανε να γαμηθουν οι δυο τους... Ετσι λεει...
Εγώ διαφωνώ..
μας έχει δώσει 4 βαθμούς μέχρι τώρα με τα 2 κρίσημα γκολ του. μπράβο βλάνταν. συνέχιζε να μη μασάς από τη μουρμούρα που ώρες ώρες γίνεται βαβούρα εναντίον σου
Φαινεται οτι δε μασαει απο μουρμουρα. Πολλοι αγανακτουν χωρις λογο και μουρμουριζουν στο γηπεδο, αλλα αυτος στα @@ του! Και εγω αγανακτω καποιες φορες, αλλα κρατιεμαι, εκτος και αν βλεπω απο την τηλεοραση. Μπραβο στον Ιβιτς!
Και μένα ο πατέρας μου gika....χαχαχαχαχαχαα....gika έγραψε:Μη το λες... Ο father μου κράζει τον Σάντος και τον Ιβιτς, απο την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή... Τουλάχιστον δεν κάνει κολοτουμπες... Νικάμε χάνουμε, να πανε να γαμηθουν οι δυο τους... Ετσι λεει...![]()
Εγώ διαφωνώ..