21. Vladimir Ivić
-
- paok4kyriakos
Re: Βλάνταν Ίβιτς
Σωστη τοποθετηση αδερφε....ABOLEYTOI έγραψε:Για τον Ίβιτς δεν μπορούμε να μιλάμε μεμονωμένα. Ένας παίχτης που τριγυρίζεται από 5 συμπαίκτες του σε ολόκληρο το παιχνίδι δεν μπορεί να κρίνεται ατομικά. Αν ένας από τους δύο αμυντικούς μέσους πίσω του και δύο από τους 3 επιθετικούς (στο 4-3-3) μπροστά του δεν τραβάνε τι να κάνει αυτός; Οι υπόλοιποι παίχτες έχουν άμεση συνεργασία με τρεις συμπαίχτες τους, ο μόνος που ταλαιπωρείται ή απογειώνεται ανάλογα με τη φόρμα της ομάδας είναι ο Ίβιτς.
Μου αρεσε παλι προχθες με τον ΠΑΣ....εχει αυτο το κακο να την δινει πισω τη μπαλα αλλα αυτο ειναι θεμα οδηγιων και τακτικης πιστευω.το βλεπουμε και σε μεγαλυτερης κλασης παικτες και πρωταθληματα...
Γενικα μου αρεσε ο Βλανταν...
Θα στεναχωρήσω τους πλείστους προλαλήσαντες γιατί διαφωνώ μαζί σας...Ο Ίβιτς παίζει μεσοεπιθετικός με κύριο ρόλο του να μοιράζει το παιχνίδι σωστά και να βγάζει η ομάδα σωστές επιθέσεις..Αυτό δεν γινόταν με τίποτα χθες..Αντίθετα,εαν δεν έπαιρναν μπάλα ο Αραμπατζής ή ο Βιεϊρίνια δουλειά δεν γινόταν...Στο 1ο ημίχρονο ήταν μέτριος,ας το πούμε ανεκτικός ενώ στο 2ο ημίχρονο ήταν τραγικός..Χαρακτηριστικά τον θυμάμαι να παίρνει την μπάλα από τον Σορλέν να έχει άπλα να προχωρήσει και να την ξαναδίνει πίσω...Δεν πήρε πρωτοβουλίες όπως πρέπει για έναν επιτελικό χάφ...
Σόρυ παιδιά εγώ έτσι το είδα...

Σόρυ παιδιά εγώ έτσι το είδα...

-
O Ιβιτς ειναι η περιπτωση του μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε!!!!!
Οταν παιζει σε σπαει τα νευρα...
Οταν δεν παιζει σου λειπει....
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...
Να φυγει ο Βλανταν και να ρθει ο....Κουδας!!!!
Δεν φταιει ο παικτης.
Η θεση φταιει και η ιστορια της!!!!!!
Προσωπικα μ αρεσει ο Ιβιτς...
Εκτος και αν μας φερουν τον Ρικελμε...
Γινεται???? ΔΕΝ γινεται!!!!!!

Οταν παιζει σε σπαει τα νευρα...
Οταν δεν παιζει σου λειπει....
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...
Να φυγει ο Βλανταν και να ρθει ο....Κουδας!!!!
Δεν φταιει ο παικτης.
Η θεση φταιει και η ιστορια της!!!!!!
Προσωπικα μ αρεσει ο Ιβιτς...
Εκτος και αν μας φερουν τον Ρικελμε...
Γινεται???? ΔΕΝ γινεται!!!!!!

Λυπάμε τον Ίβιτς να λέμε την αλήθεια γι αυτό το παιχνίδι.
Εαν χάσει καμιά μεγάλη ευκαιρία και το σκορ είναι 1-0 υπέρ του βάζελου...ωχ φουκαρά Ίβιτς τι έχεις να ακούσεις. Θα είσαι τυχερός εαν το σκορ θα είναι 0-0 εκεί το ξεφωνητό που θα φας θα είναι σε μέτρια επίπεδα.
Αν και θα σκοράρει Δις ο Κουτσιανικούλη!!!
Ίβιτς βάλτο αρχηγέ!!!
Εαν χάσει καμιά μεγάλη ευκαιρία και το σκορ είναι 1-0 υπέρ του βάζελου...ωχ φουκαρά Ίβιτς τι έχεις να ακούσεις. Θα είσαι τυχερός εαν το σκορ θα είναι 0-0 εκεί το ξεφωνητό που θα φας θα είναι σε μέτρια επίπεδα.
Αν και θα σκοράρει Δις ο Κουτσιανικούλη!!!
Ίβιτς βάλτο αρχηγέ!!!
- Pegasus1589
Για να σε δούμε κι εσένα... Θα καταφέρεις να καλύψεις το κενό του Κοντρέρας στην επίθεση;
Και μόνο από τα εγεφαλικά που μας έχει γλυτώσει φέτος το παλικάρι δεν πρέπει να ξαναφάει κράξιμο...Σάντος βάζε Ίβιτς--Σώζει ζωές... 

όντος...ενας δεύτερος μπακαγιοκο που δεν ειναι επιθετικός
ε για ιβιτς.....θα μας τρελάνει.
Στο πρώτο μου αρεσε στο δεύτερο καθόλου εκανε πολλα λαθη ομος το γκολ τα ξέπλυνε όπως και ο πανηγυρισμός.
παμε
ΠΣ. στον φίλο μου ειπα οτι ο ιβιτς θα το καρφρωσει οταν άρχισε το δεύτερο ημ.

ε για ιβιτς.....θα μας τρελάνει.
Στο πρώτο μου αρεσε στο δεύτερο καθόλου εκανε πολλα λαθη ομος το γκολ τα ξέπλυνε όπως και ο πανηγυρισμός.
παμε
ΠΣ. στον φίλο μου ειπα οτι ο ιβιτς θα το καρφρωσει οταν άρχισε το δεύτερο ημ.

Άκρως συμπαθητική φυσιογνωμία ο Βλάντο
.
Μπράβο ρε παλήκαρε, πείσμα μέχρι το 90φευγα και ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσπάθεια.
Απο τους παίχτες που ποτέ δε τα παρατάνε και είναι ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ προσών του.

Μπράβο ρε παλήκαρε, πείσμα μέχρι το 90φευγα και ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσπάθεια.
Απο τους παίχτες που ποτέ δε τα παρατάνε και είναι ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ προσών του.
ton εχουμε αδικησει μπορει απο το πουθενα να σκοραρει να βγαλει μια ασιστ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ .......ναι ειναι αργος αλλα εχει αλλα καλα ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΝΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΛΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ
ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ.......
ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ.......
Τα λόγια είναι περιττά. 6 από τους 15 βαθμούς είναι δικοί του. :ugeek: Και του έριξα πάλι ένα κάρο καντήλια σήμερα.
Σε όλους μας.

-
Καποια στιγμη αγανακτησα τοσο με την παρτη του που ημουν ετοιμος να σπασω την τιβι,ευτυχως δεν την εσπασα και ειδα το γκολακι