21. Vladimir Ivić
-
gate4mitsos
Re: Βλάνταν Ίβιτς
Άμα το καταλάβει καμιά ώρα μετά καλά θα είναι..sidpanos έγραψε:αν τον χ του έρθει χέσιμο,μέχρι να πάει απο τον καναπέ στο σαλόνι,στο μπάνιο,θα τα κάνει πάνω του...
το δε τραγικό είναι οτι θα το καταλάβει καμιά ώρα αργότερα...
όπου χ βάλτε ότι καταλαβαίνετε...
nisafi pia me to limo re... na shkwthei na fygei pia o apotyxhmenos... mia swsth pasa re den ekane.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
συγγνωμη και για τα greeklish.
δηλαδη θεωρεις πως εχει θεση αυτος ο παιχτης στον ΠΑΟΚ; εκτος αν ειναι να γυρισουμε 2 χρονια πισω... να ισοβαθμουμε με τον Ηρακλη. Το οτι ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ δε μου λεει απολυτως τιποτα απο τη στιγμη που δεν τιμαει με την παρουσια του στον αγωνιστικο χωρο τη φανελα που φοραει. Για τον πολυ απλο λογο οτι εγω ειμαι 1000 φορες πιο ΠΑΟΚ απ αυτον.
δηλαδη θεωρεις πως εχει θεση αυτος ο παιχτης στον ΠΑΟΚ; εκτος αν ειναι να γυρισουμε 2 χρονια πισω... να ισοβαθμουμε με τον Ηρακλη. Το οτι ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ δε μου λεει απολυτως τιποτα απο τη στιγμη που δεν τιμαει με την παρουσια του στον αγωνιστικο χωρο τη φανελα που φοραει. Για τον πολυ απλο λογο οτι εγω ειμαι 1000 φορες πιο ΠΑΟΚ απ αυτον.
- sidpanos
και ο μπαιάνο,και ο ηλιάδης ήταν παίχτες του ΠΑΟΚ δύο χρόνια νωρίτερα,αλλά στο 0-1 της τρίπολης τους φώναζαν το γνωστό σύνθημα...novito έγραψε:Ας προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας για παίκτες του ΠΑΟΚ....!
τελικά μήπως έχει παρα-δημιουργηθεί οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και όλα λαμβάνονται πολύ ελαφριά?
- paok4kyriakos
Μπήκε με σκοπό να προσφέρει, αλλά μετά απο κανα 5λεπτο έπεσε πολύ και δεν μ' άρεσε...
-
gate4mitsos
Σφυριζει ο διαιτητης την ληξη του παιχνιδιου και ακουγεται απο το λαο μας...Βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα κτλ...
Μετα απο 2 λεπτα ερχονται οι παικτες προς το μερος μας και ολοι χειροκροτημα και ολοι ζητανε φανελα,ε αποφασιστε γαμωτο!!!!
Μετα απο 2 λεπτα ερχονται οι παικτες προς το μερος μας και ολοι χειροκροτημα και ολοι ζητανε φανελα,ε αποφασιστε γαμωτο!!!!
Για να πέσεις και μάλιστα πολύ πρέπει να είσαι σε κάποιο ψηλό επίπεδο.Ο φίλος μας ο Βλάνταν είναι μονίμως με αρνητικό πρόσημο.Αλλά δεν φταίει αυτός,αλλά αυτοί που τον κράτησαν και αυτός που τον βάζει να παίζει.Χίλιες φορές να παίξει ένα πιτσιρίκι από τις ακαδημίες παρά αυτός ο ΠΡΩΗΝ ποδοσφαιριστής.paok4kyriakos έγραψε:Μπήκε με σκοπό να προσφέρει, αλλά μετά απο κανα 5λεπτο έπεσε πολύ και δεν μ' άρεσε...
καλα σοβαρα μιλατε? με το που μπηκε ο ιβιτς αλλαξε η εικονα του παιχνιδιου...ο παοκ ηταν σαν να επαιζε με 10 και η αντιπαλη ομαδα με 12 καθως η πασες του εβρισκαν συνεχεια ποδια του ατρομητου