21. Vladimir Ivić
Re: Βλάνταν Ίβιτς
Συμφορουμίτη rolalde καλά τα λες, αλλά δε συμφωνώ μαζί σου. Δεν ξέρω αν αυτοπροσδιορίζεσαι σαν οπαδός, αλλά ο οπαδός στο δικόμου μυαλό σημαίνει επευφημώ τις φανέλες, όχι τις παιχτικές αξίες. Θα ήταν καλύτερα να είμαστε όλοι οπαδοί; Νομίζω πως όχι, είναι πολύ υγιές να περιμένεις από την ομάδα σου και τους παίχτες της το καλύτερο δυνατό, να περιμένεις να δεις υψηλό επίπεδο. Εγώ δυστυχώς δεν είμαι τέτοιος, μου αρέσει να βλέπω τον ΠΑΟΚ όπως και να είναι, είμαι παντρεμένος μαζί του και έχω πλέον συμβιβαστεί. Στον "Ίβιτς" θα προσπαθήσω να μην κάνω κριτική άσχετα αν αυτό επιβραδύνει την ομάδα, εδώ δε φώναζα για το "Ζαφειρίου".
- trel@menos
σιγουρα λες για τον δικο μας κι οχι για τον αδερφο του?gika έγραψε:Την τελευταια φορα (αν και λονγκ τάιμ εγκόου) που έπαιξε σέντερ φορ έβαλε 20 γκολ όλη τη σεζόν...
Ναι... Στην Παρτιζάν, αν δεν κάνω λάθος στην τρίτη του χρονιά στην ομάδα... Κάπου έβλεπα τα στατιστικά του... Εκτος αν έχει αδερφό που τον λένε Βλανταν..
Είναι σωστός ο Gika, στην αρχή της καριέρας του ο Ίβιτς αγωνίστηκε σαν 2ος επιθετικός στην Παρτιζάν με καλά αποτελέσματα...
Βέβαια έχει μεγάλη διαφορά με τη θέση του φορ κρούσης που θα αγωνιστεί σήμερα, αλλά ο Ίβιτς είναι ένας απο τους παίκτες μας με την καλύτερη ποδοσφαιρική παιδεία, άσχετα που ο άμπαλος μέσος ΠΑΟΚτσής δεν παίρνει μυρωδιά απο τέτοια πράγματα, καταλαβαίνει μόνο όταν μπαίνει γκόλ και πάλι συχνά δεν το βλέπει, απλά ακούει τους γύρω του που φωνάζουν "'ΓΚΟΛ" και φωνάζει και αυτός...
Βέβαια έχει μεγάλη διαφορά με τη θέση του φορ κρούσης που θα αγωνιστεί σήμερα, αλλά ο Ίβιτς είναι ένας απο τους παίκτες μας με την καλύτερη ποδοσφαιρική παιδεία, άσχετα που ο άμπαλος μέσος ΠΑΟΚτσής δεν παίρνει μυρωδιά απο τέτοια πράγματα, καταλαβαίνει μόνο όταν μπαίνει γκόλ και πάλι συχνά δεν το βλέπει, απλά ακούει τους γύρω του που φωνάζουν "'ΓΚΟΛ" και φωνάζει και αυτός...
Ειδικα οταν είμαι γηπεδο, απο τις φωνες των άλλων καταλαβαίνω ότι μπήκε γκολ... Πάντα αλλού είμαι...
Δεν ξεκινάει ο Ιβιτς!!!
Χαλκιας
Αραμπατζής, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σαβίνι
Γκαρσία, Φωτάκης, Σορλέν
Κονσεισάο, Βιειρινια, Λινο
!!!
Αποκλειστικο...
Χαλκιας
Αραμπατζής, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σαβίνι
Γκαρσία, Φωτάκης, Σορλέν
Κονσεισάο, Βιειρινια, Λινο
!!!
Αποκλειστικο...
Πολύ χώμα όπως και όλη η ομάδα.
Οι λάθος πάσες μου φαίνονται τόσο απίστευτα τραγικές.
Οι λάθος πάσες μου φαίνονται τόσο απίστευτα τραγικές.
- sidpanos
γιατί ρε λορντ πότε βλέπεται ο ίβιτς?θα τρελαθούμε δηλαδή?
γιατί να έχω στην ομάδα μου παίχτες που τόσο μπορούν και τόσο κάνουν?
τι είμαι καμία πεταμένη ομάδα?
έλεος...
κάθε φορά τα ίδια...κοντρόλ με τρείς επαφές,δύο σβούρες γύρω απο τον εαυτό του[αν δεν την χάσει στην πρώτη σβούρα θα κάνει και την δεύτερη]κουβάλημα λίγο ακόμη και πάσα πίσω...αν πάλι κάνει πάσα μπροστά ή πλάγια,ή θα είναι άψυχη ή θα είναι λάθος...και προκαλώ όποιον διαφωνεί να δει ένα ματς,και να μου πει σήμερα έκανε κάτω απο δύο φορές απο αυτά που τον κατηγορείς....θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη...
γιατί να έχω στην ομάδα μου παίχτες που τόσο μπορούν και τόσο κάνουν?
τι είμαι καμία πεταμένη ομάδα?
έλεος...
κάθε φορά τα ίδια...κοντρόλ με τρείς επαφές,δύο σβούρες γύρω απο τον εαυτό του[αν δεν την χάσει στην πρώτη σβούρα θα κάνει και την δεύτερη]κουβάλημα λίγο ακόμη και πάσα πίσω...αν πάλι κάνει πάσα μπροστά ή πλάγια,ή θα είναι άψυχη ή θα είναι λάθος...και προκαλώ όποιον διαφωνεί να δει ένα ματς,και να μου πει σήμερα έκανε κάτω απο δύο φορές απο αυτά που τον κατηγορείς....θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη...
- Caballo Viejo
Δεν μπορεί να κάνει ούτε κοντρόλ. Είναι απίστευτα τραγικός...ο σέρβος υπνοβάτης... Και σαν να μην φτάνει αυτό αν τελικά κάνει ο Θεός να κρατήσει τη μπάλα, δεν τη δίνει πουθενά. Μιλάμε για παράνοια.
Ας τον στείλουν επιτέλους σπίτι του και τη θέση του να πάρει ένας από την εφηβική ομάδα.
Έλεος πια με τον...... :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever:
Φυσικά και δεν παραγνωρίζω ότι σήμερα με τον Ατρόμητο όλη η ομάδα ήταν χάλια. Όμως ο υπνοβάτης δεν παίζεται...
Ας τον στείλουν επιτέλους σπίτι του και τη θέση του να πάρει ένας από την εφηβική ομάδα.
Έλεος πια με τον...... :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever:
Φυσικά και δεν παραγνωρίζω ότι σήμερα με τον Ατρόμητο όλη η ομάδα ήταν χάλια. Όμως ο υπνοβάτης δεν παίζεται...
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ ΑΠΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Μάλλον παρά ήταν λονγκ τάιμ εγκόου...gika έγραψε:Την τελευταια φορα (αν και λονγκ τάιμ εγκόου) που έπαιξε σέντερ φορ έβαλε 20 γκολ όλη τη σεζόν...
Απαράδεκτη εμφάνιση... Απο τους χειρότερους παίκτες μας απόψε... Αν μέτρησα σωστά στα 30 λεπτά που "αγωνίστηκε", όσες φορές ακούμπησε τη μπάλα την έχασα ή έκανε λάθος, εκτός απο τρείς... Εν ολίγης μιλάμε για τραγωδία... 
Φίλε αν σέρνεται ο Ίβιτς λόγω :whatever: τότε μέρα-νύχτα εδώ και 2 χρόνια δεν πρέπει να κάνει τίποτα άλλο και όχι μόνο πριν τους αγώνες.freeman4 έγραψε:τραγικος..μαλλον επεσε πολυ :whatever: πριν τν αγωνα
Όταν το καλοκαίρι φωνάζαμε κάποιοι ότι ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα ήταν το επιτελικό χαφ γιατί με τον ''καρβουνιάρη΄΄ Ίβιτς δεν πας πουθενά καταντήσαμε γραφικοί.
ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το επόμενο καλοκαίρι εννοείται γιατί τώρα φράγκα γιοκ.Ας είναι καλά οι καρδούλες,τα μεγαθήρια......
- sidpanos
αν τον χ του έρθει χέσιμο,μέχρι να πάει απο τον καναπέ στο σαλόνι,στο μπάνιο,θα τα κάνει πάνω του...
το δε τραγικό είναι οτι θα το καταλάβει καμιά ώρα αργότερα...
όπου χ βάλτε ότι καταλαβαίνετε...
το δε τραγικό είναι οτι θα το καταλάβει καμιά ώρα αργότερα...
όπου χ βάλτε ότι καταλαβαίνετε...