21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Βλάνταν Ίβιτς

Δημοσίευση από ronaldo »

ωραιο κειμενο vanroy
νομιζω ομως οτι παρεξηγησες αυτα που γραφω στο συγκεκριμενο σημειο

vanroy έγραψε: Από κει και πέρα το ότι αυτοί πληρώνονται με εκατομμύρια και εμείς με ψιχουλα ενώ μπορεί και να έχουμε απειρως μεγαλύτερη πίεση και ευθύνες δεν νομιμοποιεί τη λογική σου ότι βρήκαμε κάποιους για να βγαλουμε τα απωθημενα μας και τα εσωτερικά μας άγχη. Διότι αυτή η τακτική μπορεί να την υιοθετήσει και ένας εργαζόμενος που παίρνει 800€ και να βγαζει τα απωθημενα του σε έναν εργαζόμενο που βγάζει 1200 €. Καθένας κάνει τις επιλογές του στη ζωή προσπαθεί για το καλύτερο θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο, ενεργεια, χόμπι ή αξιοποιώντας τα όποια ταλεντα του και ικανοτητες του και αν πάσει περιπτωσει καταφέρει 5 πράγματα στη ζωή του δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι έρμαιο στειρας, ανεδαφικής και ζηλόφθονης κριτικής στον καθένα από μας. (Εκτός φυσικά και αν έχει μετέλθει αθέμιτα μέσα για να εξελιχθεί επαγγελματικά, βλεπε βυσμα!)
εγω δεν λεω να τους κρινουμε ζηλοφθονα επειδη βγαζουν πολλα λεφτα απλα λεω να τους κρινουμε.
θετικα η αρνητικα.
αλλος μπορει να παιρνει 300 χιλιαρικα και να λεω αυτος αξιζει πολυ περισσοτερα.δεν εχει να κανει με τα λεφτα που παιρνουν και οτι πρεπει να τα βαζεις με καποιον που παιρνει πολλα λεφτα
εννοειται το ταλεντο φερνει εσοδα και για αυτο πληρωνεται

απο εκει και περα

αυτο που λες οτι πρεπει
η κριση μας ενιοτε να αυτολογοκρίνεται, προς χαριν της ηρεμίας της ομάδας
αυτο εγω το δεχομαι μονο σε περιοδους κρισης δηλαδη αν παει η ομαδα να πεσει εννοειται εκει το μονο που κανεις ειναι να εμψυχωνεις για να σωθει η ομαδα.

vanroy έγραψε:Τώρα πού σταματά η εποικοδομητική κριτική και πού αρχιζει η γκρινια που αποπροσανατολίζει και φθείρει είναι μεγαλη κουβεντα που δεν θα βγαλουμε άκρη και που πάντως όταν γίνεται κριτική στον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη θα πρέπει να λαμβανει υπόψιν ότι:

- Δεν υπάρχει χρήμα σε περισσεια.

- Η κριση απαιτει γνωση.

- Η διοικηση έχει γνωσεις που εμεις δεν έχουμε στο ποδόσφαιρο και πολλές φορες ακόμη και η σωστη κριτική όταν ασκειται με εμφαση από αλλοτε άλλη μεριδα οπαδών σε κάθε αποφαση της διοικησης τελικά βγαζει μια οχλαγωγια που της στερεί τη δυνατότητα να επιβάλλει τις -κόντρα στην απλή οπαδική λογική μας- αποφασεις της και μπορει να την συρει σε βεβιασμένες και αρα πολύ πιθανως εσφαλμενες αποφασεις.

- Κάποια στιγμή θα φθαρεί ψυχικά και θα πει χαίρετε, πολύ πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζαν ή υπολογίζαμε. Και είναι πολύ νωρίς για να γίνει αυτό αφού ουτε η οικονομική εξυγίανση εχει επιτευχθεί ουτε έχουμε καταφερει να αλλάξουμε νοοτροπία σε πολλά θεματα. Ο λαός έχει την παρουσα διοικηση αναγκη ίσως περισσότερο από οση αναγκη έχουν αυτοι οι άνθρωποι να βρισκονται στον ΠΑΟΚ και αφου αυτοί θυσιαζουν χρονο και γνωσεις (που θα μπορουσαν ανετα να έχουν πλουσιοπαροχα ποστα σε ΕΠΟ και άλλες πλουσειες ομαδες) ίσως και μεις θα έπρεπε να θυσιάσουμε πολλες φορές το αυτονοητο κατα τα αλλα δικαιωμα της κριτικής στη λογική του "δουναι και λαβειν".
επικοδομητικη κριτικη η γκρινια..
μεγαλο θεμα
βασικα οταν εισαι ηρεμος θα κανεις επικοδομητικη κριτικη αν εισαι τσατισμενος την κανεις ασχημα την κριτικη και λεγεται γκρινια..
και τα ιδια πραγματα να λες..

τελος θα πω και κατι αλλο που δεν συμφωνω
για αυτο που λες για ζαγορακη και βρυζα οτι θυσιαζουν χρονο και γνωσεις και οτι τους εχουμε αναγκη περισσοτερο απο οτι εχουν αυτοι τον ΠΑΟΚ

ναι μας βοηθησε πολυ ο ζαγορακης γιατι μας ξεχρεωνει και μας κανει και ενα προπονητικο
ειναι παρα πολυ σημαντικο αυτο και για αυτο τον θελω στον ΠΑΟΚ παρολο που στο αγωνιστικο περιμενω πολλα περισσοτερα

απο εκει και περα δεν μπορω να δεχτω οτι ο ζαγορακης κανει χαρη στον ΠΑΟΚ να ειναι προεδρος..
υπαρχει μεγαλυτερη τιμη για εναν παοκτση να ειναι προεδρος στον ΠΑΟΚ??
και δεν νομιζω να οτι δεν παιρνουν καποια λεφτα απο τον ΠΑΟΚ και αυτοι
εγω πιστευω οτι εναν μισθο σιγουρα θα παιρνουν
γιατι ολοι οσοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο πανω απο ολα ειναι επαγγελματιες και θελουν να εχουν και καποια εσοδα
και πολυ καλα θα κανουν να παιρνουν χρηματα..

εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι που ξεχρεωνεται ο ΠΑΟΚ.το αποτελεσμα δηλαδη

εδω ο γουμενος και ο μπατατουδης ετρωγαν ισως και 10 εκατομυρια ευρω το χρονο απο την ομαδα και την βαλαν μεσα
δεν ειναι το θεμα αν παιρνει και 200 300 χιλιαρικα ο ζαγορακης η ο βρυζας
οπως λες και εσυ αν ηταν να δουλευουν τζαμπα εχουν και απο αλλου προτασεις να πανε να δουλεψουν

βεβαια υποθεση κανω με τη λογικη μου σε αυτα δεν ξερω ακριβως τι γινεται

καπως ετσι τα βλεπω εγω τα πραγματα
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

"Ίβιτς ή Βιεϊρίνια ο σέντερ φορ στο Περιστέρι"

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 50929.html

Nαι κυριοι, υπαρχει πιθανοτητα να τον φατε στη μαπα και ως σεντερ φορ. Δε θα μιλουσα περι δικαιωσης μου, αν μετα το πρωτο ποστ οπου μιλουσα για Ιβιτς σεντερ φορ δεν ακολουθουσαν 10 ειρωνικα σχολια εις βαρος του παικτη και εμου (?) η του προπονητη (?). Φατε τα τωρα... :opaokara:

Εγω προτιμαω βεβαια διδυμο των δυο αυτων μπροστα, νομιζω οτι κανενας απο τους δυο δεν μπορει να καλυψει τη θεση μονος του. Μαζι μπορουν.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ολορίν μαζί σου ρε συ...απλώς το σχόλιο μου πως αν βάλει γκολ ή παίξει πολύ καλά,που θα χρησιμοποιείται μετά... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Παίζει καν το ενδεχόμενο να παίξει καλά η να βάλει γκολ; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Την τελευταια φορα (αν και λονγκ τάιμ εγκόου) που έπαιξε σέντερ φορ έβαλε 20 γκολ όλη τη σεζόν...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

παντως καλου κακου πριν κοιμηθειτε καντε καμια μετανοια μπας και γινει τπτ και βαλει γκολ.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Συμφορουμίτη rolalde καλά τα λες, αλλά δε συμφωνώ μαζί σου. Δεν ξέρω αν αυτοπροσδιορίζεσαι σαν οπαδός, αλλά ο οπαδός στο δικόμου μυαλό σημαίνει επευφημώ τις φανέλες, όχι τις παιχτικές αξίες. Θα ήταν καλύτερα να είμαστε όλοι οπαδοί; Νομίζω πως όχι, είναι πολύ υγιές να περιμένεις από την ομάδα σου και τους παίχτες της το καλύτερο δυνατό, να περιμένεις να δεις υψηλό επίπεδο. Εγώ δυστυχώς δεν είμαι τέτοιος, μου αρέσει να βλέπω τον ΠΑΟΚ όπως και να είναι, είμαι παντρεμένος μαζί του και έχω πλέον συμβιβαστεί. Στον "Ίβιτς" θα προσπαθήσω να μην κάνω κριτική άσχετα αν αυτό επιβραδύνει την ομάδα, εδώ δε φώναζα για το "Ζαφειρίου".
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

gika έγραψε:Την τελευταια φορα (αν και λονγκ τάιμ εγκόου) που έπαιξε σέντερ φορ έβαλε 20 γκολ όλη τη σεζόν...
σιγουρα λες για τον δικο μας κι οχι για τον αδερφο του?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ναι... Στην Παρτιζάν, αν δεν κάνω λάθος στην τρίτη του χρονιά στην ομάδα... Κάπου έβλεπα τα στατιστικά του... Εκτος αν έχει αδερφό που τον λένε Βλανταν..
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Είναι σωστός ο Gika, στην αρχή της καριέρας του ο Ίβιτς αγωνίστηκε σαν 2ος επιθετικός στην Παρτιζάν με καλά αποτελέσματα... ;)
Βέβαια έχει μεγάλη διαφορά με τη θέση του φορ κρούσης που θα αγωνιστεί σήμερα, αλλά ο Ίβιτς είναι ένας απο τους παίκτες μας με την καλύτερη ποδοσφαιρική παιδεία, άσχετα που ο άμπαλος μέσος ΠΑΟΚτσής δεν παίρνει μυρωδιά απο τέτοια πράγματα, καταλαβαίνει μόνο όταν μπαίνει γκόλ και πάλι συχνά δεν το βλέπει, απλά ακούει τους γύρω του που φωνάζουν "'ΓΚΟΛ" και φωνάζει και αυτός... :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ειδικα οταν είμαι γηπεδο, απο τις φωνες των άλλων καταλαβαίνω ότι μπήκε γκολ... Πάντα αλλού είμαι...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν ξεκινάει ο Ιβιτς!!!

Χαλκιας
Αραμπατζής, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σαβίνι
Γκαρσία, Φωτάκης, Σορλέν
Κονσεισάο, Βιειρινια, Λινο

!!!

Αποκλειστικο... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Πολύ χώμα όπως και όλη η ομάδα.

Οι λάθος πάσες μου φαίνονται τόσο απίστευτα τραγικές.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Σήμερα δε βλεπόταν..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

γιατί ρε λορντ πότε βλέπεται ο ίβιτς?θα τρελαθούμε δηλαδή?
γιατί να έχω στην ομάδα μου παίχτες που τόσο μπορούν και τόσο κάνουν?
τι είμαι καμία πεταμένη ομάδα?

έλεος...

κάθε φορά τα ίδια...κοντρόλ με τρείς επαφές,δύο σβούρες γύρω απο τον εαυτό του[αν δεν την χάσει στην πρώτη σβούρα θα κάνει και την δεύτερη]κουβάλημα λίγο ακόμη και πάσα πίσω...αν πάλι κάνει πάσα μπροστά ή πλάγια,ή θα είναι άψυχη ή θα είναι λάθος...και προκαλώ όποιον διαφωνεί να δει ένα ματς,και να μου πει σήμερα έκανε κάτω απο δύο φορές απο αυτά που τον κατηγορείς....θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”