21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
sarkofagoktinos

Re: Βλάνταν Ίβιτς

Δημοσίευση από sarkofagoktinos »

εκλεισε το τοπικ των μεταγραφων κ ξεσπατε ολοι εδω ρε μαγγες!!για τον παιχτη θα πει κανεις τιποτα?εγω θεωρω παντως οτι δεν βοηθαει γιατι δεν δινει καθετες,ειναι αργος με αποτελεσμα να πηγαινει παντα δευτερος στη μπαλα αλλα κ οταν το κανει ειναι πολυ μαλθακος κ αδυναμος με αποτελεσμα να του την παιρνουν παντα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Επιτέλους πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Τα λάθη και η (μη) ταχύτητά του δε μου λένε τίποτα. Για να έχουμε αποτέλεσμα ο Ίβιτς δεν πρέπει να παίζει στα εντός έδρας παιχνίδια και στα εκτός που έχουμε πολύ κόσμο. Αν είναι δυνατόν να μην κάθεται ούτε στον πάγκο. Είναι προφανές ότι επηρεαζόμαστε αρνητικά από την παρουσία του και δεν υποστηρίζουμε με το ίδιο πάθος την ομάδα.
Είμαι σίγουρος ότι αν τυχόν παίξει με τον γαύρο αύριο το γήπεδο θα μείνει βουβό και άτονο και στην κερκίδα θα επικρατήσει μίρλα. Δεν πρέπει η διοίκηση να χάσει αυτό το σημαντικό όπλο, την θερμή υποστήριξη από τον κόσμο. Ο πιο εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να μην παίζει ο Ίβιτς.

Εκτός αν θέλουμε να πηγαίνουμε στην Τούμπα για να βγάζουμε το άχτι μας.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ναι.να βάλουμε και ένα ρινγκ μπροστά στην 4 με κανιβαλους να τρώνε ώμο κρέας για να πορωθει ο κόσμος.
Αυτό πρώτη φορά το ακούω.τι άλλο θα του φορτωσετε ακόμη;
Αν κάποιος δεν έχει καλή απόδοση στο κρεβάτι να ξέρετε,ο ιβιτς φταίει
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

ABOLEYTOI αν δε κάνεις πλάκα, όχι μόνο να μη τον παίρνουμε αποστολή... να τον βάζουμε να κρατάει μπίνα τον κούτσια για να μη κουράζεται ο μικρός και να τον βλέπουμε να υποφέρει...

ΕΛΕΟΣΣ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Lakistuta έγραψε:Ναι.να βάλουμε και ένα ρινγκ μπροστά στην 4 με κανιβαλους να τρώνε ώμο κρέας για να πορωθει ο κόσμος.
Αυτοί που γράφουμε εδώ μέσα είμαστε οι ίδιοι που φωνάζουμε στο γήπεδο, σωστά;

Και εδώ μέσα κράζουμε τον "Ίβιτς" (δεν εξετάζω αν το κάνουμε δίκαια ή άδικα).

Στο γήπεδο δεν τον κράζουμε σεβόμενοι τη φανέλα που φοράει; Δε νομίζω, γιατί εγώ άλλα ακούω.

Άρα αντί να φωνάζουμε ΠΑΟΚ ολέ, φωνάζουμε ου ρε ταγάρι. Δύο λύσεις υπάρχουν. Να αλλάξουμε εμείς (δε γίνεται) ή να αλλάξει ο "Ίβιτς" (γίνεται).

Η πρότασή μου δεν ήταν ούτε πλάκα, ούτε σοβαρή. Απλά επειδή βαρέθηκα τη συζήτηση για χάριν της συζήτησης, σκέφτηκα να προχωρήσω λίγο το θέμα μας. Και το θέμα μας δεν είναι αν ο "Ίβιτς" είναι καλός παίχτης ή αρκετά καλός για τον ΠΑΟΚ ή αρκετά καλός για τον φετινό ΠΑΟΚ. Αυτό είναι θέμα άλλου. Το θέμα μας είναι η υποστήριξη στην ομάδα και για να βελτιωθεί η υποστήριξη πρέπει να λείψει ο "Ίβιτς".
Τι θέλουμε; Να παίζει ο "Ίβιτς" για να έχουμε να ξεσπάμε σε κάποιον; Στο γήπεδο δεν πάμε για τα ταγάρια, τους άμπαλους και τους αργούς. Στο γήπεδο πάμε για τον ΠΑΟΚ και στο γήπεδο ΠΡΕΠΕΙ να φωνάζουμε ΠΑΟΚ, όχι άμπαλε, όχι ταγάρι, όχι παλτό ή ότι άλλο παρόμοιο.

Υ.Γ. έχει ενδιαφέρον το παρακάτω πείραμα (εγώ το έκανα). Στο επόμενο light ματς (όχι αύριο δηλαδή) βάλτε στο μάτι έναν παίχτη (εξαιρούνται Κόνσε, Ίβιτς και Κούτσια) και αρχίστε να φωνάζετε σε κάθε λάθος του. Καλές επιλογές είναι παίχτες όπως ο Λίνο, ο Μαλεζάς, ο Φωτάκης ή ο Σορλέν που δεν μας έχουν απασχολήσει έντονα (θετικά ή αρνητικά).
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

+μφωνω με αβολευτοι στον τροπο σκεψης αφου ειμαστε ταγαρια κ δεν καταλαβαινουμε οτι κανουμε κακο στην ομαδα με την γκρινομουρμουρα την ωρα του ματς.

Βεβαια το να μην παιζει λογο της μιρλας δεν ειναι κ η καλυτερη λυση...

Αλλα ακουσα τυπο στην τουμπα στο 1-1 με τις καρδουλες αντι για γκολ να φωναζει γιατι εσυ!!!!

ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

ABOLEYTOI έγραψε:
Lakistuta έγραψε:Ναι.να βάλουμε και ένα ρινγκ μπροστά στην 4 με κανιβαλους να τρώνε ώμο κρέας για να πορωθει ο κόσμος.
Αυτοί που γράφουμε εδώ μέσα είμαστε οι ίδιοι που φωνάζουμε στο γήπεδο, σωστά;

Και εδώ μέσα κράζουμε τον "Ίβιτς" (δεν εξετάζω αν το κάνουμε δίκαια ή άδικα).

Στο γήπεδο δεν τον κράζουμε σεβόμενοι τη φανέλα που φοράει; Δε νομίζω, γιατί εγώ άλλα ακούω.

Άρα αντί να φωνάζουμε ΠΑΟΚ ολέ, φωνάζουμε ου ρε ταγάρι. Δύο λύσεις υπάρχουν. Να αλλάξουμε εμείς (δε γίνεται) ή να αλλάξει ο "Ίβιτς" (γίνεται).

Η πρότασή μου δεν ήταν ούτε πλάκα, ούτε σοβαρή. Απλά επειδή βαρέθηκα τη συζήτηση για χάριν της συζήτησης, σκέφτηκα να προχωρήσω λίγο το θέμα μας. Και το θέμα μας δεν είναι αν ο "Ίβιτς" είναι καλός παίχτης ή αρκετά καλός για τον ΠΑΟΚ ή αρκετά καλός για τον φετινό ΠΑΟΚ. Αυτό είναι θέμα άλλου. Το θέμα μας είναι η υποστήριξη στην ομάδα και για να βελτιωθεί η υποστήριξη πρέπει να λείψει ο "Ίβιτς".
Τι θέλουμε; Να παίζει ο "Ίβιτς" για να έχουμε να ξεσπάμε σε κάποιον; Στο γήπεδο δεν πάμε για τα ταγάρια, τους άμπαλους και τους αργούς. Στο γήπεδο πάμε για τον ΠΑΟΚ και στο γήπεδο ΠΡΕΠΕΙ να φωνάζουμε ΠΑΟΚ, όχι άμπαλε, όχι ταγάρι, όχι παλτό ή ότι άλλο παρόμοιο.

Υ.Γ. έχει ενδιαφέρον το παρακάτω πείραμα (εγώ το έκανα). Στο επόμενο light ματς (όχι αύριο δηλαδή) βάλτε στο μάτι έναν παίχτη (εξαιρούνται Κόνσε, Ίβιτς και Κούτσια) και αρχίστε να φωνάζετε σε κάθε λάθος του. Καλές επιλογές είναι παίχτες όπως ο Λίνο, ο Μαλεζάς, ο Φωτάκης ή ο Σορλέν που δεν μας έχουν απασχολήσει έντονα (θετικά ή αρνητικά).
Στο κειμενο αυτο βαζεις τα πραματα σε σωστη βαση και συμφωνω...
αυτο το εχω κανει και εγω σαν πειραμα,λιγο διαφορετικης μορφης και επιασε...
θα μπορουσα και στο ματς με τον γαυρο να το κανω αλλα δεν θελω να κανω αυτα που κατηγορω...
συμφωνω μαζι σου σε αυτα που λες γενικα
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

επειδη πριν γινουν τα οργια , προσπαθησαμε να δουμε και λιγη μπαλα . να πω εδω οτι
περιπου στο 10λεπτο καταλαβα οτι ειναι στην 11αδα ο ιβιτς . Τον ξαναειδα γυρω στο 30' και μετα τον εχασα παλι .
Δεν ξερω γιατι δεν ξεκινησε ο Φωτακης , αλλα ηταν σαν να παιζαμε με παικτη λιγοτερο .
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Είναι μεγάλο μου πουλέν αλλά με απογοητεύει συνεχώς...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Αφου δεν εχουμε σεντερ φορ...

Ο Ιβιτς εχει παιξει 2-3 σεζον στην Παρτιζαν ως σεντερ φορ και μαλιστα ειχε βαλει και αρκετα γκολ (ακομα και 20 σε μια χρονια εχει βαλει αν θυμαμαι καλα), οποτε ο Βιειρινια δεν ειναι η μονη επιλογη. Φυσικα αυτοι που αντιπαθουν τον Ιβιτς θα εβγαζαν σπυρακια σε ενα τετοιο ενδεχομενο! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

δεν ειναι θεμα αντιπαθειας . μακαρι να επαιζε καλα και να το φωναξουμε .
ετσι οπως το λες παντως , ισως τον προτιμω σεντερφορ απο οτι "δημιουργο" .
Τρομακτικο σεναριο οπως και να'χει :?
kos

Δημοσίευση από kos »

Olorin έγραψε:Αφου δεν εχουμε σεντερ φορ...

Ο Ιβιτς εχει παιξει 2-3 σεζον στην Παρτιζαν ως σεντερ φορ και μαλιστα ειχε βαλει και αρκετα γκολ (ακομα και 20 σε μια χρονια εχει βαλει αν θυμαμαι καλα), οποτε ο Βιειρινια δεν ειναι η μονη επιλογη. Φυσικα αυτοι που αντιπαθουν τον Ιβιτς θα εβγαζαν σπυρακια σε ενα τετοιο ενδεχομενο! :opaokara:
καπου κυκλοφορει ενα βιντεακι απο ενα χωριο που ο τερματοφυλακας κανει τσιγαρο.
με ιβιτς σεντερ φορ τεκε θα το κανουν τα στοπερ και ο τερμας.

τερματοφυλακας: ρε μαλακες ο ιβιτς κανει επιθεση προς τα εδω
στοπερ: μην μασας ρε μαλακα, μεχρι να ερθει θα εχουμε τελειωσει το πακετο.
2ο στοπερ: χαλαρα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

fofanaserres έγραψε:Είναι μεγάλο μου πουλέν αλλά με απογοητεύει συνεχώς...
Μήπως να το ξανασκεφτείς??? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

erevos187 έγραψε:+μφωνω με αβολευτοι στον τροπο σκεψης αφου ειμαστε ταγαρια κ δεν καταλαβαινουμε οτι κανουμε κακο στην ομαδα με την γκρινομουρμουρα
σορυ ρε erevos αλλα μηπως ταγαρια ειναι καποιοι παιχτες του ΠΑΟΚ?
και πληρωνονται και καμια 400 500 χιλιαρικα?

πρεπει δηλαδη να επιβραυευουμε τον καθε μαλακα που παιζει στον ΠΑΟΚ?

αν εισαι καλος παιχτης και αποδιδεις να σε χειροκροτεισω ρε φιλε..
πως χειροκροταμε ολοι τον βιειρινια και τον βιτολο

να βλεπουμε δηλαδη τα χαλια μερικων παιχτων και να μη μιλαμε?
ε θα σκασουμε στο τελος
δηλαδη τι ειναι ο ΠΑΟΚ ενα βασανιστηριο που πρεπει να το υπομενεις και να μη μιλας?

οι ομαδες γενικα ειναι μια εκτονωση
πας γηπεδο(η βλεπεις απο την τηλεοραση) βλεπεις πορωνεσαι,φωναζεις,χαιρεσαι η στενοχωριεσαι,εκφραζεις τη χαρα η τη στενοχωρια η και την αγανακτηση σου.λες τη γνωμη σου γενικα

τωρα να καθομαστε και να μη μιλαμε για να μη στενοχωρεσουμε το καθε ταγαρι που παιζει στην ομαδα κακο στον εαυτο μας θα κανουμε.
αν ειναι δωσε μου και εμενα 500 χιλιαρικα βαλε με να παιξω και μη με βριζεις για να μη στενοχωρηθω.
μονο γκομενες να πηδαω με τα λεφτα και να παιρνω ακριβα αμαξια.

και εσυ ο μ@λ@κ@ς βουλωσε το και παρε τα 800 ευρω να σε βριζει και το αφεντικο

δεν ειναι ετσι εμεις τον ΠΑΟΚ τον πληρωνουμε(αλλος περισσοτερο και αλλος λιγοτερο) και πρεπει να εχουμε απαιτησεις

καποιοι παιχτες μας ειναι λιγοι για τον ΠΑΟΚ
και μην μπαινουμε στο παραμυθι που μας παιρνανε καποιοι δημοσιογραφοι να μη μιλαμε γιατι κανουμε κακο στη ομαδα.
τι ειναι αυτο?
τι ειναι ο παοκτσης ο μ@λ@κ@ς που πληρωνει και δεν μιλαει?
που σκαει απο τη στενοχωρια του και δεν μιλαει για να πανε οι παιχτες ανενοχλητοι στα μπουζουκια?

μην τρωτε το παραμυθι ρε πραγματικα
πως ειναι δυνατον να σας εχουν πεισει καποιοι οτι το να λες τη γνωμη σου ειναι κακο?
αμα ειναι να μη λεμε τη γνωμη μας και για τους πολιτικους να μην στενοχωριουνται για να κυβερναν καλυτερα..

και τι λεμε για τον ιβιτς η για τον καθε ιβιτς?
λεμε ιβιτς εισαι μ@λ@κ@ς?εισαι ασχημος η εισαι χαζος?

λεμε δεν μας κανεις για αυτο που θελουμε..δεν μπορεις να παιξεις τη μπαλα που θελουμε.εισαι αργος η εισαι γρηγορος.
τον κρινουμε για τη δουλεια που πληρωνεται με παρα παρα πολλα λεφτα
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Μερικοι ειρωνευτηκαν, ομως δεν μπορουν να αμφισβητησουν με επιχειρηματα αυτο που ειπα. Ο Ιβιτς εχει παιξει τρεις σεζον στην Παρτιζαν ως σεντερ φορ. Και τα; γκολ που εβαλε ηταν τυχαια. Οτιδηποτε βολευει την "επιχειρηματολογια" σας. Ιδου τα στατιστικα του τις τρεις αυτες σεζον.

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤ. ΣΥΜ. ΓΚΟΛ
1998-1999 Partizan Σερβία 20 11
1999-2000 Partizan Σερβία 30 18
2000-2001 Partizan Σερβία 30 20

Ο παικτης εχει παιξει τη θεση επιτυχημενα και τωρα που εχουμε αναγκη κατα τη γνωμη μου αποτελει αξιοπιστη λυση αναγκης, μια εναλλακτικη του Βιειρινια. Αυτο λεω, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”