21. Vladimir Ivić
Re: Βλάνταν Ίβιτς
Γεια σου ρε γκικα, αρρωστο ΠΑΟΚτσακι.
Επρεπε να παθει ρηξη χιαστων ο Βλανταν οπως ειχε ευχηθει στον πρωτο γυρο ενας ευγενικος ΠΑΟΚτσης εδω μεσα και να βγαιναμε πεμπτοι μετα.
Δυσκολη ομαδα ο ΠΑΟΚ. Και υστερα απο τοσα χρονια αφανειας τεραστια η μιζερια που υπαρχει. Αποδειξη της μιζεριας? : Μα το οτι μετα απο μια απολυτα επιτυχημενη χρονια, αρχισε ο νεοπλουτισμος. Ξαφνικα αρχισαν να θεωρουνται ολοι σχεδον οι συντελεστες της φετινης επιτυχιας λιγοι και με ταβανι.
Μεχρι και για τον Βρυζα ή για τον Χαλκια υπαρχει δυσαρεσκεια σε καποια διαμερισματα. Βαρεθηκα πια...
Επρεπε να παθει ρηξη χιαστων ο Βλανταν οπως ειχε ευχηθει στον πρωτο γυρο ενας ευγενικος ΠΑΟΚτσης εδω μεσα και να βγαιναμε πεμπτοι μετα.
Δυσκολη ομαδα ο ΠΑΟΚ. Και υστερα απο τοσα χρονια αφανειας τεραστια η μιζερια που υπαρχει. Αποδειξη της μιζεριας? : Μα το οτι μετα απο μια απολυτα επιτυχημενη χρονια, αρχισε ο νεοπλουτισμος. Ξαφνικα αρχισαν να θεωρουνται ολοι σχεδον οι συντελεστες της φετινης επιτυχιας λιγοι και με ταβανι.
Μεχρι και για τον Βρυζα ή για τον Χαλκια υπαρχει δυσαρεσκεια σε καποια διαμερισματα. Βαρεθηκα πια...
Εχω πει τίποτα για άλλο παίκτη της ομάδας μας??? Απλώς αυτόν τον άνθρωπο δεν τον πάω μια... Πιο πολύ τον νοιάζει το μαλλί του παρα να τρέξει λίγο να κηνυγησει μπαλα... Δεν τον θυμάμαι όλη τη χρονια να έτρεχε... Κι όταν έκανε ένα σπριντ, στο υπολοιπο παιχνιδι δεν αντεχε... Δεν είχα πει τίποτα μεσ' τη χρονια για κανεναν, ούτε για τον Ιβιτς... Τωρα πιστεύω πως μπορώ να πω τη γνώμη μου...
Γράφω την άποψή μου εδώ αφού ο Ίβιτς θεωρείται ο κατεξοχήν περιπατητής. Η "κατηγορία" του αργού έχει προσαφθεί και σε άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η άποψή μου είναι ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι άθλημα για γρήγορους παίχτες. Η ταχύτητα δεν βοηθά ιδιαίτερα έναν ποδοσφαιριστή. Σκοπός του παιχνιδιού είναι η μπάλα να κινείται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια. Η ταχύτητα ενός ποδοσφαιριστή δεν διευκολύνει και πολύ σε αυτό.
(hint) Αν θέλετε προσέξτε τι κάνει ο Ίβιτς μόλις δώσει πάσα.
(hint) Αν θέλετε προσέξτε τι κάνει ο Ίβιτς μόλις δώσει πάσα.
- sarkofagoktinos
μαζι σου ρε!!!κι'ασ'τους αλλους να λενε.πολυ φυρα ρε αδερφε μου!!!2-3 παιχνιδια για 300 καφετια παει πολυ.κ μην ξεχνατε κ εκεινο το υπερτατο ανοιγμα στον καραγκουνη στα play-off. σαν να του λεει περαστε κυριε!!!gika έγραψε:Εχω πει τίποτα για άλλο παίκτη της ομάδας μας??? Απλώς αυτόν τον άνθρωπο δεν τον πάω μια... Πιο πολύ τον νοιάζει το μαλλί του παρα να τρέξει λίγο να κηνυγησει μπαλα... Δεν τον θυμάμαι όλη τη χρονια να έτρεχε... Κι όταν έκανε ένα σπριντ, στο υπολοιπο παιχνιδι δεν αντεχε... Δεν είχα πει τίποτα μεσ' τη χρονια για κανεναν, ούτε για τον Ιβιτς... Τωρα πιστεύω πως μπορώ να πω τη γνώμη μου...
Σε εκεινο το ανοιγμα φιλε πολλοι σταματησαν και οχι μονο ο Ιβιτς...πρωτος ο Μουσλι,μετα ο Ιβιτς και μετα κανα 2-3 κεντρικοαμυντικοι..πολυ ευκολα τα ριχνουμε σε εναν μου φαινεται....
Αδερφε γκικα λες οτι μονο αυτον κραζεις και "δεν πας"...νομιζεις οτι μεσα σε ολο τον λαο του ΠΑΟΚ εισαι μονο εσυ που δεν γουσταρεις εναν παικτη?αν ο καθενας γραφει μονο για εναν ο καθενας ετσι ειρωνικα οπως γραφεις εσυ τοτε θα σου αρεσε η εικονα εδω περα?για το λογο αυτο και μονο "γινομαι κακος" σε αυτα τα θεματα μιας και κατα τα αλλα καθενας εχει την αποψη του...
Ειπες επισης οτι περπατουσε.Δεν περπατουσε αδερφε,ηταν απο αυτους που τρεχανε συνεχεια οταν ηταν μεσα,απλα ειναι αργος και ειναι γνωστο αυτο αλλα δεν ειναι απαραιτητο ολοι οι παικτες σου να ειναι γρηγοροι (ο Ρεκομπα ή ο Φιγκο ειναι πιο γρηγοροι μηπως?).Επισης ειπες οτι κοιτουσε μονο τα μαλλια του να φτιαξει....αυτο ειναι σοβαρη κριτικη τωρα?ο Βερον δεν φορουσε στεκα στο μαλλι περσι και φετος?ο Μαλεζας δεν εκανε το μαλλι του?εκει δεν σε πειραζε?
Θα μπορουσα να αντικρουσω και αλλα επιχειρηματα αυτου του ειδους αλλα επειδη δεν ειμαι κολλημενος με κανεναν παικτη,δε θα το κανω...και εγω θα ηθελα να προσφερει περισσοτερα και πιστευω οτι του χρονου ισως να το κανει...αν κρινει η ομαδα να φυγει θα το κρινω μετα...ΟΧΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ?
Αδερφε γκικα λες οτι μονο αυτον κραζεις και "δεν πας"...νομιζεις οτι μεσα σε ολο τον λαο του ΠΑΟΚ εισαι μονο εσυ που δεν γουσταρεις εναν παικτη?αν ο καθενας γραφει μονο για εναν ο καθενας ετσι ειρωνικα οπως γραφεις εσυ τοτε θα σου αρεσε η εικονα εδω περα?για το λογο αυτο και μονο "γινομαι κακος" σε αυτα τα θεματα μιας και κατα τα αλλα καθενας εχει την αποψη του...
Ειπες επισης οτι περπατουσε.Δεν περπατουσε αδερφε,ηταν απο αυτους που τρεχανε συνεχεια οταν ηταν μεσα,απλα ειναι αργος και ειναι γνωστο αυτο αλλα δεν ειναι απαραιτητο ολοι οι παικτες σου να ειναι γρηγοροι (ο Ρεκομπα ή ο Φιγκο ειναι πιο γρηγοροι μηπως?).Επισης ειπες οτι κοιτουσε μονο τα μαλλια του να φτιαξει....αυτο ειναι σοβαρη κριτικη τωρα?ο Βερον δεν φορουσε στεκα στο μαλλι περσι και φετος?ο Μαλεζας δεν εκανε το μαλλι του?εκει δεν σε πειραζε?
Θα μπορουσα να αντικρουσω και αλλα επιχειρηματα αυτου του ειδους αλλα επειδη δεν ειμαι κολλημενος με κανεναν παικτη,δε θα το κανω...και εγω θα ηθελα να προσφερει περισσοτερα και πιστευω οτι του χρονου ισως να το κανει...αν κρινει η ομαδα να φυγει θα το κρινω μετα...ΟΧΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ?
- trel@menos
ε ενταξει. και γω θελω τον ινιεστα για δεκαρι αλλα δεν γινεται ακομα. δεν γινεται απο τον πατο να φτασεις κατ ευθειαν στην κορυφη. εχουμε σκαλοπατια μπροστα μας. ολοι θελουμε στον ΠΑΟΚ παιχταραδες που να πετανε δεκα γκολ σε καθε αγωνα. αλλα πρεπει να κανουμε υπομονη και θα γινει κι αυτο. στηριξη χρειαζεται μονο και δοξα το θεο εχουμε ατομα που ξερουν τι κανουν.
Ουσιαστικά λες πώς αυτοί που τον έφεραν δεν βλέπουν μπάλα .. Γιατί μη νομίζεις ότι ο Ίβιτς είναι όπως είναι φέτος και τα προηγούμενα χρόνια ήταν άλλος ..gika έγραψε:Εχω πει τίποτα για άλλο παίκτη της ομάδας μας??? Απλώς αυτόν τον άνθρωπο δεν τον πάω μια... Πιο πολύ τον νοιάζει το μαλλί του παρα να τρέξει λίγο να κηνυγησει μπαλα... Δεν τον θυμάμαι όλη τη χρονια να έτρεχε... Κι όταν έκανε ένα σπριντ, στο υπολοιπο παιχνιδι δεν αντεχε... Δεν είχα πει τίποτα μεσ' τη χρονια για κανεναν, ούτε για τον Ιβιτς... Τωρα πιστεύω πως μπορώ να πω τη γνώμη μου...
Θεωρείς ότι δεν έκριναν σωστά που έφεραν έναν τύπο που κάνει ένα σπριντ και τελείωσε και κοιτάει το μαλλί παρά ο αγώνας και συνεχίζουν το λάθος τους μη διώχνοντας τον Ίβιτς.
Εγώ δεν ξέρω τι είναι το σωστό και τι το λάθος, αλλά το ότι όταν δεν έπαιζε ο Ίβιτς μας έλειπε ο Ίβιτς θα έπρεπε να σε βάζει σε σκέψεις.
Ο Ίβιτς δεν είναι δεκάρι. Και τα καλύτερα παιχνίδια του τα έκανε ως κεντρικός μέσος και όχι σαν 10ρι .. Δεκάρι είναι ο Ριβάλντο όχι ο Ίβιτς ..gika έγραψε: Οσο "καλύτερος" κι αν ήτανε, ήταν πολύ μικρός σε σχέση με αυτό που θέλω να έχει ένα δεκάρι στον ΠΑΟΚ...
Όπως δεκάρι δεν είναι και ο Φωτάκης. Και απ' ότι φαίνεται το δεκάρι που θέλεις ίσως δεν έρθει γιατί ο Σάντος δεν θέλει δεκάρι τέτοιου στυλ!
ρε συ βλάντο έκανες το λάθος και παντρεύτηκες σήμερα???
άντε και του χρόνου, παρτιζάνε!!!
βίον ανθόσπαρτον
άντε και του χρόνου, παρτιζάνε!!!

βίον ανθόσπαρτον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Παρ 12 Ιουν 2009, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βίον ανθόσπαρτον Βλάνταν, τώρα την πάτησες. Καλά αυτός ο Σέρτζιο τίποτα δε σας λέει;
Βλάνταν περαστικά σου αγόρι μου....δε ρωτούσες τον αδερφό σου πριν παντρευτείς??
(υ.γ. φώτο της κας. Ίβιτς παίζει?? Γιατί αν έχει γούστο σα του αδερφού του, χαλάλι...!
)
(υ.γ. φώτο της κας. Ίβιτς παίζει?? Γιατί αν έχει γούστο σα του αδερφού του, χαλάλι...!

- PAOKSaLoNiCa
Καλα του Σέρτζιου η γυναίκα τον έκανε 4 αγόρια θελει να σηκώσει και ανάστημα??ABOLEYTOI έγραψε:Βίον ανθόσπαρτον Βλάνταν, τώρα την πάτησες. Καλά αυτός ο Σέρτζιο τίποτα δε σας λέει;

Βιον ανθόσπαρτον Βλαντανακο,καλα να πάθεις εσυ το ήθελες

Να Ζησετε Βλανταν και να βγαλετε καλους μπαλαδορους για την ΠΑΟΚαρα 
Η γυναικα του διαβασα καπου ειναι Ελληνιδα....το χασαμε το κορμι πατριωτ...
Τα αδερφια Ιβιτς κανουν κακο στον Ελληνα εργενη
Βλανταν για πλακα τα λεμε αυτα.....να ειστε ευτυχισμενοι

Η γυναικα του διαβασα καπου ειναι Ελληνιδα....το χασαμε το κορμι πατριωτ...

Τα αδερφια Ιβιτς κανουν κακο στον Ελληνα εργενη

Βλανταν για πλακα τα λεμε αυτα.....να ειστε ευτυχισμενοι
Να ζησετε Βλανταν .Βιον ανθοσπαρτο .Αντε και με μια μεταγραφη το καλοκαιρι στον απολλωνα καλαμαριας μπας και μας αδειασεις επιτελους τη γωνια.