21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Βλάνταν Ίβιτς

Δημοσίευση από novito »

Αδερφέ ίσως είναι απ τα λίγα ποστ σου (μη το πάρεις προσωπικά φυσικά!) που συμφωνώ απόλυτα. Έστω κι αν σπάνια κρίνω παίκτη, ειδικά ενδεκαδάτο, τα όσα γράφεις σίγουρα πρέπει να τα διαβάσουμε και να τα σκεφτούμε όλοι μας...
Σε διπλανά τόπικ, άλλωστε, "βγάλαμε" κοντά μια 11άδα μεταγραφές, επομένως λογικό είναι κάποιοι να μας χαιρετήσουν το καλοκαίρι...
Σίγουρα δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα το κρίνουμε...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

novito ποτέ δεν είναι αργά....
Οσο για την τελευταία σου φράση...αυτό εννοείται αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το λέμε συνέχεια....άλλωστε άμα σε ένα τέτοιας φύσης forum δεν κάνουμε κρίσεις τότε ας το κλείσουμε το μαγαζί..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Καλά σίγουρα... Τουλάχιστον ας τα λέμε οπουδήποτε αλλού, εκτός απ το γήπεδο...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γες!!!!!! Ηρθε ο Φωτάκης και επίσημα... Ελπίζω να φας πολύ πάγκο, ή να σε πουλήσουμε!!! :) Δεν φτες εσύ αλλά η φουκαριάρα η μάνα σου που σε έκανε αργο...! :) :)

Φωτάκης και δεν είμαι καλα !!! :) :) :)

Ηρθαν τα πιτογυρα που παρήγγηλα... Πάω να φάω και συνεχίζω!!!!!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Φάε με το πάσο σου και να μην ξαναμιλησεις έτσι για παίχτη που κατ εμε μάτωσε για τη φανέλα και που εσυ δε μπορεις να καταλάβεις τη δουλειά που κάνει.

Το σιχαίνομαι όταν αναφέρονται με αυτό το τρόπο σε παίχτες ποθ 99% θα είναι άλλο 1 χρόνο στην ομάδα και τον προηγούμενο τα έδωσαν όλα γι'αυτή.

ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Η μονη λυση ειναι ενα ignore button.
Ολα θα ηταν πιο απλα. Θα εμπαινα ηρεμα και ωραια στο paokmania και δε θα διαβαζα τον καθε 15χρονο να λεει ο Ιβιτς δεν κανει, ο Μουσλι ειναι χασογκολης, ο Γκαρσια ειναι νευρικος, ο Κοντρερας ειναι υπερεκτιμημενος κτλ κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τετ 03 Ιουν 2009, 00:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο μόνος παίκτης που "κράζω"... Φόρουμ είναι και λέμε τις απόψεις μας... Αμα είναι να λέμε μονο αυτά που θέλουμε να ακουσουμε ή που θέλουν οι άλλοι να ακουσουν απο μας... Αστο... Και πες μου ότι δεν είναι αργός... Η το άλλο που λες... Μάτωσε για τη φνέλα... Δεν ξέρω ποιος ματώνει και ποιος όχι... Κι ο Σάλμον μπορει να μάτωνε αλλά... Το όνομα Σάλμον είναι εντελώς τυχαίο, απλώς αυτό μου ήρθε απο τις περσινές φανέλες... Και όπως λεει και ο Πάμπλο σε παρπάνω ποστ του, αμα τους βγάζουμε όλους τέλειους, γιατί να κάνουμε μεταγραφές?
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

gika έγραψε:Γες!!!!!! Ηρθε ο Φωτάκης και επίσημα... Ελπίζω να φας πολύ πάγκο, ή να σε πουλήσουμε!!! :) Δεν φτες εσύ αλλά η φουκαριάρα η μάνα σου που σε έκανε αργο...! :) :)

Φωτάκης και δεν είμαι καλα !!! :) :) :)
...
Gika μη μπερδεύεις την άποψη με τη ΚΑΦΡΙΛΑ.

Όταν ΕΛΠΙΖΕΙΣ να φάει πάγκο ή να πουληθεί και όχι να σκιστεί να γίνει καλύτερος για να μπει.
Όταν φταίει η μάνα του, ενώ ΔΕΝ τον πήραμε για γρήγορο, για σοβαρό με καλούτσικο σούτ να βγάλει καμια ρημαδοπασούλα.
Όταν τον πήραμε περπατητη κανονικότατο και τώρα μαρκάρει και σαν αμυντικό χαφ υποφερτά.
Όταν έχει μια πάρα πολύ καλή χρονιά με αρκετά γκολ και ασίστ (σίγουρα περισσότερα απο το Σαλμον) και εσύ δεν είσαι καλα.
Όταν αρχίζεις το πόστ με ΓΕΣ!!!!!.....................

Δεν εκφράζεις άποψη.
Εκφράζεις ΚΑΦΡΙΛΑ.

ΥΓ. Φιλικά πάντα αλλα δε μπορώ κάθε φορά που χαίρεται ο καθένας να γράφει ότι του κατέβει χωρίς την παραμικρή συναίσθηση.. Φόρουμ είναι όχι %$&&ο...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Απλά να υπενθυμίσω σε όλους ότι η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια. Μπορεις να πεις την άποψή σου, να θάψεις κάποιον αλλά να χρησιμοποιήσεις τέτοιες λέξεις που να μην ενοχλήσεις κανένα. Καλό είναι όλοι μας να εξασκηθούμε σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον "παιχνίδι". Για να αποφεύγονται πάσης φύσεως εκνευρισμοί.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

gika έγραψε:Ο μόνος παίκτης που "κράζω"... Φόρουμ είναι και λέμε τις απόψεις μας... Αμα είναι να λέμε μονο αυτά που θέλουμε να ακουσουμε ή που θέλουν οι άλλοι να ακουσουν απο μας... Αστο... Και πες μου ότι δεν είναι αργός... Η το άλλο που λες... Μάτωσε για τη φνέλα... Δεν ξέρω ποιος ματώνει και ποιος όχι... Κι ο Σάλμον μπορει να μάτωνε αλλά... Το όνομα Σάλμον είναι εντελώς τυχαίο, απλώς αυτό μου ήρθε απο τις περσινές φανέλες... Και όπως λεει και ο Πάμπλο σε παρπάνω ποστ του, αμα τους βγάζουμε όλους τέλειους, γιατί να κάνουμε μεταγραφές?
απαγορευεται να κραζεις καποιον που φοραει στη φανελα το δικεφαλο που απο κατω γραφει ΠΑΟΚ,αλλο κριτικη και αλλο κραξιμο.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ενταξει παιδια μην τον αποπερνετε τον gika....παρασυρθηκε μια φορα λογω ηλικιας πιστευω...
Μην τον κραζετε αλλα βοηθειστε τον να γινει καλυτερος (οπως λεμε για τους παικτες μας) :)

Κατα τα αλλα εχετε δικιο στα υπολοιπα....ειπαμε,υπαρχει διοικηση και βλεπει και αποφασιζει....Ο Ιβιτς οντως τα εδωσε ολα φετος απο αποψη προσπαθειας....ισως του χρονου με ακομη καλυτερο υλικο να ειναι πιο ελευθερομενος στο παιχνιδι του και να προσφερει ακομη περισσοτερα...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Ηρεμα και προκλητικα εχω να πω για τον Βλανταν μονο το εξης : Ηταν ο κορυφαιος σε προσφορα κεντρικος χαφ του ΠΑΟΚ φετος.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Μα δεν ειχαμε αλλον ουτως η αλλως!!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ποτε θα βγαλει μουσια αυτο το παιδι?
Άβαταρ μέλους