21. Vladimir Ivić
Re: Βλάνταν Ίβιτς
pablo garcia δε σαρεσει ο ιβιτς, ο σαντος και δε θελεις το γκαγκατση γιατι δεν χεζεις εκει που εχεσε πρωτα αλλος ή κατι παρομοια τεσπα....ακουστηκες.........
προσεξε μη βγεις του χρονου ξανα 2ο-3ος και φταιει ο ζαγορακης ΜΟΝΟ, γιατι ηδη λες οτι δεν ειναι και ιδαιτερα απαραιτητος....ξεχασα.........δε σε ρωτησαμε περσι
προσεξε μη βγεις του χρονου ξανα 2ο-3ος και φταιει ο ζαγορακης ΜΟΝΟ, γιατι ηδη λες οτι δεν ειναι και ιδαιτερα απαραιτητος....ξεχασα.........δε σε ρωτησαμε περσι
- PABLO GARCIA2
όταν θα σου ζητήσω την άδεια για το τι θα μ' αρέσει και τι όχι να μου την δώσεις...
για την ώρα κάνε μου τη χάρη και ασχολήσου με τίποτα άλλο μη ξεχέσω εγώ εσένα.
για την ώρα κάνε μου τη χάρη και ασχολήσου με τίποτα άλλο μη ξεχέσω εγώ εσένα.
+100paok87 έγραψε:Ηταν με διαφορα ο κορυφαιος σημερα, νομιζω το καλυτερο του ματς με τη ιερη φανελα.
Χαφ που σηκωνει κεφαλι και βλεπει γηπεδο.
Θα μου πεις, ξεχωριζε σε εναν μετριο σημερα ΠΑΟΚ?
Ναι.
(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ)
Και εκτός απο αγωνιστικής αποψης, βασικά απο άποψη διάθεσης και νοοτροπίας.
Εμένα με έκανε περήφανο.
Προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται .. σβήστηκαν ήδη δύο post και αν χρειαστεί θα σβηστούν κι άλλα!
Αυτόν τον παίκτη, δεν τον ήθελα απο τη στιγμή που ήρθε... Τώρα που τελειωσε ουσιαστικά το πρωτάθλημα, μπορώ να το πω ελευθερα! Δεν με αρεζε απο πριν και αυτός με επαληθευσε... Δεν ξέρω έχει βάλει γκολ κτλ, αλλα τι να το κάνω όταν σε ένα ματς κάνεις εκατό μ@λ@κιες και βάζεις ένα γκολ? Θεωρώ ότι είναι ένας παραγοντας που κρατάει τον ΠΑΟΚ πίσω... Θα ήθελα ένα παίκτη οπωσδήποτε αντί του Ιβιτς σε περίπτωση που του χρόνου δούμε 4-3-3 ή 4-4-2 σε ρόμβο... Δηλαδή σε περίπτωση που το σύστημα απαιτεί κλασικό δεκαρι...
Εντιτ: Διώρθωσα ένα ορθογραφικό λάθος για... την ριμάδα την αισθητική του φόρουμ!
Εντιτ: Διώρθωσα ένα ορθογραφικό λάθος για... την ριμάδα την αισθητική του φόρουμ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Πέμ 21 Μάιος 2009, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PABLO GARCIA2
Φιλε μου, είναι ο μονος παίκτης που "κράζω"... Και ξέρεις γιατί? Γιατί όλοι οι άλλοι έδειχναν κάτι, προσπαθούσαν! Αυτός μου φαινόταν πάντα κουρασμένος, σαν να βαριέται... Μην αρχίσουμε πάλι να... λογομαχούμε! Όπως είπες και συ, φόρουμ είναι και έχουμε το δικαιωμα να λέμε ελευθερα την άποψη μας! Και στο κάτω-κάτω με ξέρετε! Δεν είμαι απ' αυτούς που βγαίνουν μετά απο κάθε κακο αποτέλεσμα και γκρινιάζουν... Στηρηζα την ομάδα όλη τη χρονιά! Τώρα που ασχολούμαστε με τη νέα σεζόν απλώς είπα ότι δεν θα τον ήθελα βασικό... Σαν δευτερος δεν είναι ασχημος...
- LittleJohn
Σαν δευτερη επιλογη κανει και παρακανει,για βασικο του χρονου νομιζω θα πρεπει να βρουμε καποιον πιο γρηγορο...
Διωξιμο , γλυτωνουμε 320.000 , βαζουμε αλλα τοσα και παιρνουμε ενα 10αρι κατσε καλα !!
Τα τελευταια ποστ ειναι ο ορισμος της προκαταληψης. Ειδικα μετα απο ενα ματς που ηταν ο κορυφαιος.
- LittleJohn
Ε δεν ειναι και προκαταλλειψη.Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις στο να μεινει στην ομαδα σαν δευτερη επιλογη,αλλα ενα καλυτερο 10αρι δεν θα μας χαλαγε κιολας
To γράφω μετά απο ένα ματς που έπαιξε καλά, προκατάληψη...
Το γράφω μετά απο ένα ματς που δεν επαιξε καλά, κραξε τώρα που μπορεις... Πόσο ΠΑΟΚ είστε ρε?

Το γράφω μετά απο ένα ματς που δεν επαιξε καλά, κραξε τώρα που μπορεις... Πόσο ΠΑΟΚ είστε ρε?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ NOS ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΙΒΙΤΣΟΚΑΡΒΟΥΝΟ.

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ NOS ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΙΒΙΤΣΟΚΑΡΒΟΥΝΟ.
- LittleJohn
- PABLO GARCIA2
Για ποιό λόγο να είμαστε προκατειλλημένοι??Olorin έγραψε:Τα τελευταια ποστ ειναι ο ορισμος της προκαταληψης. Ειδικα μετα απο ενα ματς που ηταν ο κορυφαιος.
Δεν νομίζω να τον ξέραμε και από χθες...
Και ακόμη και αν ήταν ο κορυφαίος-για μένα ήταν μιά απ' τα ίδια-καλά θα ήταν να κρίνουμε ένα παίκτη συνολικά και όχι από ένα ή δύο ματς....
Εκτός κι αν σου άρεσε σε όλη τη χρονιά...τότε πάω πάσο...