21. Vladimir Ivić
Re: Βλάνταν Ίβιτς
Ο παίχτης που δεν συμπαθώ καθόλου γιατί το τσουλούφι του μου την δίνει στα νεύρα.
Πολύ σοβαρός λόγος αυτός.
Όταν η χωρίστρα του είναι στραβή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
Η εμφάνιση του στον αγώνα με Γιδότυρο μπορεί να χαρακτηριστεί εως η δικαίωση του Hideguti.
Κίνηση διαρκείας κίνηση και πάλι κίνηση και πάσες κάθετες και ξανά σωστές μεταβιβάσεις εκμηδενίζοντας το πρόβλημα ταχύτητας του.
Σκηλίσια εμφάνιση.Ελπίζω να τον βλέπω έτσι σε κάθε παιχνίδι.
Πολύ σοβαρός λόγος αυτός.
Όταν η χωρίστρα του είναι στραβή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
Η εμφάνιση του στον αγώνα με Γιδότυρο μπορεί να χαρακτηριστεί εως η δικαίωση του Hideguti.
Κίνηση διαρκείας κίνηση και πάλι κίνηση και πάσες κάθετες και ξανά σωστές μεταβιβάσεις εκμηδενίζοντας το πρόβλημα ταχύτητας του.
Σκηλίσια εμφάνιση.Ελπίζω να τον βλέπω έτσι σε κάθε παιχνίδι.
πάρα πολύ καλός εχθές και στα 2 κεντρικά χαφ ίσως καλύτερος του βερόν...
αλλά σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, μετά από κόρνερ δικό τους, παίρνει τη μπάλα και κάνει κάνα 5λεπτο να φτάσει μέχρι το κέντρο!!!!
αλλά σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, μετά από κόρνερ δικό τους, παίρνει τη μπάλα και κάνει κάνα 5λεπτο να φτάσει μέχρι το κέντρο!!!!
Ξέχασα να τονίσω πως πρέπει να απελαθεί απο την χώρα για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Τι πράγματα είναι αυτά να χτυπάει μικρά παιδιά 90 ετών.
Βάλτε μέσα σ αυτά και την κλοπή της σέλας απο το ποδήλατο και το πρόβλημα του δικύκλιστή κατόπιν.
Τα κάνουν κάτι τέτοια τα Σερβάκια.
Τι πράγματα είναι αυτά να χτυπάει μικρά παιδιά 90 ετών.
Βάλτε μέσα σ αυτά και την κλοπή της σέλας απο το ποδήλατο και το πρόβλημα του δικύκλιστή κατόπιν.
Τα κάνουν κάτι τέτοια τα Σερβάκια.

- paok nafplio
Εγω πιστευω οτι πρεπει νακατηγοριθει για συσταση τρομκρατικησ οργανοσης μαζι με τον Μουσλιμοβιτσ τρομοκρατισαν μια πολη χεστικανε οι Λαρισαιοι μολις τους εκαναν Ντου σαν σωστα Παοκτσακια οι δικοι μας..σκεφτεσται να ηταν κ ο Γκαρσια μαζι τους στο επισοδιο??θα τον ειχαν απελασει...
-
Αυτος ο παικτης ειναι μια ανοιχτη πληγη της ομαδας. Δεν τον κατηγορω παιζει αυτο που μπορει και ξερει. Απλα η θεση του ειναι τοσο ουσιωδες που απλα δεν μπορουμε αλλο να τον περιμενουμε. Θελουμε επειγοντως παικτη στην θεση του
Εχουμε και λεμε.....
-Γκαρσια...πυγχμαχος=να φυγει
-Βερον....περπατητης=να φυγει
-Μουσλι....χασογκολης Τοργκελε=να φυγει
-Κονσεισαο....αργος και σπασαρ@@@δης=να φυγει
-Μπακαγιοκο....τσαλαπαταρας=να φυγει
-Κοντρερας....υπερκτιμημενος (το διαβασα και αυτο σε αυτη τη ζωη)=να φυγει
-Λινο....ξεχνιεται μπροστα=να φυγει και να παιζει ο Δαρλας
-Ιβιτς...ηρθε και η σειρα σου=να φυγει
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμασταν εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου
Τωρα μιζερια και φαγωμαρα,θα παιζεις μπαλα με τη σαρα και τη μαρα..
Ολα αυτα για το υλικο της 2ης ομαδας του πρωταθληματος που τυχαινει να ειναι και η ομαδα μας....
-Γκαρσια...πυγχμαχος=να φυγει
-Βερον....περπατητης=να φυγει
-Μουσλι....χασογκολης Τοργκελε=να φυγει
-Κονσεισαο....αργος και σπασαρ@@@δης=να φυγει
-Μπακαγιοκο....τσαλαπαταρας=να φυγει
-Κοντρερας....υπερκτιμημενος (το διαβασα και αυτο σε αυτη τη ζωη)=να φυγει
-Λινο....ξεχνιεται μπροστα=να φυγει και να παιζει ο Δαρλας
-Ιβιτς...ηρθε και η σειρα σου=να φυγει
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμασταν εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου
Τωρα μιζερια και φαγωμαρα,θα παιζεις μπαλα με τη σαρα και τη μαρα..
Ολα αυτα για το υλικο της 2ης ομαδας του πρωταθληματος που τυχαινει να ειναι και η ομαδα μας....
φιλε μου επειδη το γραφεις αυτο μετα απο μηνυμα μου, αν δεις τα υπολοιπα μου , ειμαι απο αυτους που υπερασπιζομαι ολους τους παικτες και ποτε δεν ειπα για καποιον οτι θα ηθελα να φυγει ΕΚΤΟΣ του Ιβιτς. τον θεωρω ανασταλτικο παραγοντα, πως να το κανουμε δλδ; Φορουμ ειναι κ συζηταμε δεν γινεται να εχουμε παντα ιδιες αποψεις.
Αδερφε δε το λεω με στοχο εσενα προσωπικα....απλα στο δικο σου μυνημα διαβασα για τον Ιβιτς...σε αλλο τοπικ για τον μουσλι..σε αλλο για τον κοντρερας και παει λεγοντας...ειναι οι αποψεις διαφορων αδερφων και ειναι εννοειται σεβαστες...αλιμονο να επρεπε να συμφωνουμε παντα....
Το θεμα ειναι οτι ,οκ εσυ λες αναφερθηκες μονο στον Ιβιτς...αν καποιος αναφερθηκε μονο στον Μπακαγιοκο..και καποιος αλλος μονο στον Μουσλιμοβιτς..εγω που διαβαζω τα μυνηματα ολονων και συνηθως δεν συγκρατω ποιος γραφει τι σε καθε παικτη...τι νομιζεις οτι θα συμπερανω?
για αυτο και τα συμπεριελαβα σε ενα μυνημα....στο τελος μενει το κραξιμο για καθε παικτη ξεχωριστα...στο τελος απαξιωνεται ολη η ομαδα συνολικα γιατι θα υπαρχει για καθε παικτη ενα μεριδιο που θα του τα χωνει...
Για αυτο προσωπικα,πιστευω οτι η κριτικη πρεπει να γινεται συνολικα στην ομαδα και οχι σε παικτες μεμονωμενα....η επιτυχια και η αποτυχια ανηκει σε ολους...
Το θεμα ειναι οτι ,οκ εσυ λες αναφερθηκες μονο στον Ιβιτς...αν καποιος αναφερθηκε μονο στον Μπακαγιοκο..και καποιος αλλος μονο στον Μουσλιμοβιτς..εγω που διαβαζω τα μυνηματα ολονων και συνηθως δεν συγκρατω ποιος γραφει τι σε καθε παικτη...τι νομιζεις οτι θα συμπερανω?
για αυτο και τα συμπεριελαβα σε ενα μυνημα....στο τελος μενει το κραξιμο για καθε παικτη ξεχωριστα...στο τελος απαξιωνεται ολη η ομαδα συνολικα γιατι θα υπαρχει για καθε παικτη ενα μεριδιο που θα του τα χωνει...
Για αυτο προσωπικα,πιστευω οτι η κριτικη πρεπει να γινεται συνολικα στην ομαδα και οχι σε παικτες μεμονωμενα....η επιτυχια και η αποτυχια ανηκει σε ολους...
+1
....και πρέπει να γίνεται εκ του αποτελέσματοςLakistuta έγραψε: Για αυτο προσωπικα,πιστευω οτι η κριτικη πρεπει να γινεται συνολικα στην ομαδα και οχι σε παικτες μεμονωμενα....η επιτυχια και η αποτυχια ανηκει σε ολους...
Ηταν με διαφορα ο κορυφαιος σημερα, νομιζω το καλυτερο του ματς με τη ιερη φανελα.
Χαφ που σηκωνει κεφαλι και βλεπει γηπεδο.
Θα μου πεις, ξεχωριζε σε εναν μετριο σημερα ΠΑΟΚ?
Ναι.
(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ)
Ναι.
- PABLO GARCIA2
Αδερφέ sorry αλλά ο Ιβιτς κακώς βρίσκεται στην ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ έστω και σαν αναπληρωματικός...δεν μπορώ άλλο να τον βλέπω να σέρνει το κορμί του μέσα στο γήπεδο...και μην κρίνεις από το γκολ που έβαλε.
ο καλύτερος ιδιαιτερα στην επίθεση. αμυντικά όμως λίγος ώς ανύπαρκτος. εντάξει δε μπορεί να ανταπεξέλθει σαν 6άρι σε τόσο σημαντικά matspaok87 έγραψε:Ηταν με διαφορα ο κορυφαιος σημερα, νομιζω το καλυτερο του ματς με τη ιερη φανελα.
Ναι.
Δεν κρινω κανενα απο το γκολ.
Η συνολικη του παρουσια με ικανοποιησε σημερα.
Ετρεξε πολυ περισσοτερο απο το διπλανο του στο κεντρο.
Και η κινηση που κανει στο γκολ,δεν ειναι τυχαια για κεντρικο χαφ στο 4-4-2.
Η συνολικη του παρουσια με ικανοποιησε σημερα.
Ετρεξε πολυ περισσοτερο απο το διπλανο του στο κεντρο.
Και η κινηση που κανει στο γκολ,δεν ειναι τυχαια για κεντρικο χαφ στο 4-4-2.
Δεν ξεχνω και το υψος του (1.91 νομιζω) που μπορει να βοηθησει στα στημενα.
Τα στημενα που ειναι το μονο σημειο τακτικης που νομιζω οτι εχει παραμελησει ο σαντος.
Τα στημενα που ειναι το μονο σημειο τακτικης που νομιζω οτι εχει παραμελησει ο σαντος.