21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Βλάνταν Ίβιτς

Δημοσίευση από gash04 »

Ο 'Ιβιτς Hideguti και επειδή δεν θέλω να είμαι άδικος του το αναγνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

πάντως αν βαρεθεί τη μπάλα τον περιμένει καριέρα στο μόντελινγκ.
Στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία υπάρχει το ένθετο flag (μόνο για βόρεια Ελλάδα). Εκεί θα βρείτε φωτογραφίες του Βλάνταν και συνέντευξη του Βιολίδη.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλύτερα να βάλει την κουνιάδα του γιατί με την φάτσα του θα γελάνε και οι αλεπούδες :)
Άβαταρ μέλους
j.t.r

Δημοσίευση από j.t.r »

Και 5 γκολ να βαλει με αναποδο ψαλιδι και αεροπλανικα κολπα δεν προκειται να αλλαξει η γνωμη που εχω για αυτον.Επιμενω οτι με 3-4 καλα παιχνιδια σε ολη τη σεζον δεν σωζεται η κατασταση.Ειναι με διαφορα ο πιο αργος , χαρτινος παικτης που ειχαμε ποτε (στο παραμικρο σπρωξιμο σωριαζεται για να ασχοληθει λιγακι με τη φρατζα του) .Η πορεια του ειναι παντα ιδια σε ολες τις ομαδες που εχει αγωνιστει και επιμενω πως μονο ως αναπληρωματικος πισω απο εναν γρηγορο επιτελικο χαφ ισως μπορεσει να βοηθησει καπως.Απλα τον ανεχομαι γιατι φοραει τα σπρομαυρα.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Το πρώτο του γκολ στην Ξάνθη, ψηφίστηκε τελικά σαν το καλύτερο της 29ης αγωνιστκής (58,4%)...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πάντως και μόνο το γεγονός ότι παίκτες σαν τον Ίβιτς πολλοί από εμάς τους θεωρούν λίγους για την ομάδα, αποδεικνύει ότι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε τουλάχιστον 3 επίπεδα φέτος.
Για μένα ο Ίβιτς δεν είναι και ο καλύτερος, αλλά πιστεύω ότι έχει θέση στον φετινό ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

- Για Best Goal:
1. Βλάνταν Ιβιτς (ΠΑΟΚ) 58,4%
2. Ματσέι Ζουράφσκι (Λάρισα) 25,2%
3. Πατρίκ Ντιμπαλά (Λεβαδειακός) 16,4%
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Το βραβείο του Best Goal ΟΠΑΠ της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απονεμήθηκε την Παρασκευή (24/4) στον Βλάνταν Ιβιτς του ΠΑΟΚ, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Την βράβευση έκανε στην μπουτίκ του γηπέδου της Τούμπας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κούλης Αποστολίδης.

Ο Ιβιτς, ο οποίος βραβεύτηκε για το πρώτο γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη (Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1-2, 12/4), αναφέρθηκε μετά την απονομή για τον στόχο του ΠΑΟΚ ο οποίος είναι να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ: "Πρέπει να κερδίσουμε και τον Πανσερραϊκό για να μείνουμε δεύτεροι και να μπούμε με πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Eμείς θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε όμως ότι δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Εχουμε καλή ομάδα και διαθέτουμε 20 ισάξιους παίκτες, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να βοηθήσουν κι αυτό φάνηκε όταν άρχισαν οι απουσίες από κάρτες και τραυματισμούς".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 37146.html
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Μακαρι να παιξει καλα και στα πλει οφ γιατι ενασ καλος Ιβιτς χρειαζεται να βαλει και κανενα γκολ...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

οντως.ειναι κολασμενος στα τελευταια ματς.ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι και στα πλει στεισον και απο του χρονου βλεπουμε.

παντως γενικα αν ειχε την ταχυτητα του λακη εστω θα επαιζε ισπανια.το ξερει πολι καλα το τοπι και μ αρεσε παρα πολυ απο την αεκ44 ακομα
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εμενα πάλι δε μου γεμίζει το μάτι.Σε αυτό που το παραδέχομαι είναι στις κεφαλιές εκεί είναι άρχοντας.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Σορλέν δεν είναι.
Αλλά έχει άλλα χαρακτηριστικά και κάνει πολλή δουλειά που δε φαίνεται.

Καλή χρονιά και φέτος και αν του βγούν κανα 2 φάσεις στα πλέι όφ μπορεί να κάνει και τη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

καλός ή κακός αυτό που ξέρω είναι ότι όταν προωθείται βγαίνει φάση για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Οταν παιζει εχουμε πολυ καλυτερη κυκλοφορια της μπαλας. Η τεχνικη του ειναι πολυ καλη και σπανια πουλα την μπαλα ειτε απο λαθος κοντρολ ειτε απο πιεση αντιπαλου ειτε απο λαθος πασα. Ολα αυτα τα κανει σχεδον τελεια. Και τρεχει πολυ, βοηθωντας και στο μαρκαρισμα. Τον προτιμω στα χαφ παρα 10αρι.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Εγω προσωπικα βλεπω πως σε καθε παιχνιδι που ελειπε φαινοταν ενα κενο στην συνδεση του κεντρου με την επιθεση. θα μπορουσαν καποιες καθετες μπαλιες που περασε να ειχαν γινει γκολ και να τον θυμομασταν περισσοτερο.

ΥΓ : Βαλτο ρε αγορι μου εκει με τον γαυρο στο κυπελλο να ειμασταν στα γουστα τωρα και να ετοιμαζομασταν για εκδρομη.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”