21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
michalis4

Re: Βλάνταν Ίβιτς

Δημοσίευση από michalis4 »

μπορει να εχει ωραια τεχνικη την οποια ειδα μονον σε λιγα ματς ενα εκ των οποιων και το ματς με την λιβαδεια, αλλα πιστευω οτι επειδη δεν εχει παθος οπως οι υπολοιποι παιχτες, κατι που χρειαζεται σε τετοια ματς, γιαυτο και επελεξε ο σαντος να μην τον εχει στην ομαδα. καλα το ματς με νιονιο την μονη δυσκολια που εχει επιθετικα κατι εστογιανοφ και ρεκομπες που με την αμυνα που εχουμε δεν τους φοβαμαι, επιθετικα πιστευω θα τα παμε καλα γιατι δεν εχει και αμυνα ο νιονιος.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

1. Η ώρα του Χούτου για απαντήσεις
2. Μήπως θα πρέπει να μειώσουμε το ποσοστό επί της σφαγής και να αναζητήσουμε αλλού τα αίτια μίας εκ των μεγαλυτέρων ντροπών μας
3. Συμφωνώ κι από την αρχή της σεζόν για το μόνο ματς που ήμουν σίγουρος ήταν αυτό. Ωστόσο το εμβόλιμο κύπελλο περιπλέκει λίγο τα πράγματα(ίσως για το ίδιο το κύπελλο)
4. Εντάξει βασικό στέλεχος αλλά μην τρελαινόμαστε κι όλας έναν γύρο τον περιμέναμε να παίξει μπάλα. Νομίζω ότι μπορούμε και χωρίς αυτόν

Σωστός είσαι αδερφέ μου νυχτερίδας. Και εγώ πιστεύω πως ο Χούτος είναι πιο επικίνδυνο όπλο από τον Ίβιτς στο συγκεκριμένο παιχνίδι εναντίον αυτής τις σιχαμερής ομάδος του στόλου.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δε τον επελεξε με τον gay-ro γιατι ειναι αργος !!!!
οποτε τη θεση του περνει ο χουτος!!!που ειναι πολυ γρηγορος!!κ πιο αποτελεσματικος!!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Άρα λογικά θα κατέβει με 4-4-2?
Γιατί να το κάνει όταν έκανε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο στο κύπελλο με 4-5-1....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ετσι θα παιξει κ τωρα απλα ο χουτος θα τα καρφωνει κιολας!!!!και θα ειμαστε πιο γρηγοροι !!!

κατσε να αναψω το καλοριφερ ερχομαι....
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

nyxteridas έγραψε: 1.Δεν καταλαβαινω γιατι επιλεχθηκε το ματς με την Gay-Bros Company.
2.Εντεκα χρονια αυτης της ψευτοπαραδοσης, που βασιστηκε κατα 90% στις σφαγες
3.στο συγκεριμενο ματς αλλο αποτελεσμα απο τον ασσο δεν υπαρχει.
4.Και οτι για να γινει αυτο καλο θα ηταν η ομαδα να διαθετει ολα της τα βασικα οπλα, μεταξυ των οποιων ειναι φυσικα και ο Βλανταν

1. Η ώρα του Χούτου για απαντήσεις
2. Μήπως θα πρέπει να μειώσουμε το ποσοστό επί της σφαγής και να αναζητήσουμε αλλού τα αίτια μίας εκ των μεγαλυτέρων ντροπών μας
3. Συμφωνώ κι από την αρχή της σεζόν για το μόνο ματς που ήμουν σίγουρος ήταν αυτό. Ωστόσο το εμβόλιμο κύπελλο περιπλέκει λίγο τα πράγματα(ίσως για το ίδιο το κύπελλο)
4. Εντάξει βασικό στέλεχος αλλά μην τρελαινόμαστε κι όλας έναν γύρο τον περιμέναμε να παίξει μπάλα. Νομίζω ότι μπορούμε και χωρίς αυτόν
1. Καλως να δωσει τις απαντησεις του ο Χουτος. Εγω δεν ειπα οτι θα πρεπει να ξεκινησει οπωσδηποτε τον Ιβιτς. Ειπα οτι θα πρεπει να εχουμε ολα μας τα οπλα σε αυτο το παιχνιδι.
2. Δεν υποστηριξα οτι το 90% των ματς που δεν κερδισαμε, δεν τα κερδισαμε λογω σφαγων, αν και σιγουρα το ποσοστο ειναι πανω απο 50%. Υποστηριξα οτι η "παραδοση" των 11 χρονων οφειλεται σε σφαγες. Θα μπορουσαμε πχ να εχουμε 5 ασσους σε αυτα τα 11 χρονια και τοτε αυτη η παραδοση απλα δεν θα υπηρχε.
3. Συμφωνουμε.
4.Διαφωνω καθετα. Δεν περιμεναμε τον Ιβιτς εναν γυρο να παιξει μπαλα. Μπορω να σου πω πολλα παιχνιδια στον πρωτο γυρο που ο Ιβιτς ηταν απο τους καλυτερους και ειναι κριμα που εχουν σβηστει τα ποστς απο το “παλιο” φορουμ μια και τοτε θα μου ηταν πολυ ευκολο να σε παραπεμψω σε συγκεκριμενα ματς. Μια και μιλαμε για γαυρο παντως, ο Ιβιτς στην ηττα του πρωτου γυρου ηταν μαλλον ο κορυφαιος της ομαδας
jibbie έγραψε:θα πρεπει επιτελους να προχωρησουμε, - εαν οντως θελουμε να αλλαξουμε επιπεδο- και να σταματησουμε να χαρακτηριζουμε τη χρονια απο 4-5 ματς, μεταξυ των οποιων αυτα με τον γαυρο..
[/quote]

Συμφωνω απολυτα και συμπληρωνω οτι αν θελουμε να αλλαξουμε επιπεδο τοτε ο γαυρος μεσα στην Τουμπα τουλαχιστον θα πρεπει να μας φοβαται και να χανει.

Τελος, το γεγονος οτι ο Σαντος απογευμα Δευτερας κατεληξε στην αποφαση που κατεληξε και ενω ειχαν περασει ηδη δυο μερες απο τοτε που ο Ιβιτς δεχθηκε την 7η καρτα σημαινει οτι μετα απο πολλη σκεψη κατεληξε σε αυτη την αποφαση. Μακαρι να διαλεξε το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Δε νομιζω να επελεξε ο Σαντος τυχαια αυτα τα παιχνιδια... Εχει σιγουρα λογους γι' αυτο, οπότε και ειναι περιττο να σπαμε το κεφαλι μας, μη γνωριζοντας τις επιμερους παραμετρους της υποθεσης.
Κι εμενα με ξαφνιασε η αποφαση του, αλλα συμφωνω εν τελει με τα λεγομενα του αδερφου Ναντορ...
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

και γιατι δεν πηρε δευτερη κιτρινη ο ιβιτς για να χασει μονο ενα ματς??
τρια μηδεν νικουσαμε ρε πουστη μου
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Hideguti έγραψε:Συμφωνω απολυτα και συμπληρωνω οτι αν θελουμε να αλλαξουμε επιπεδο τοτε ο γαυρος μεσα στην Τουμπα τουλαχιστον θα πρεπει να μας φοβαται και να χανει.
οπως και ολες οι υπολοιπες ομαδες, αρα το ματς δεν εχει το χαρακτηρα τελικου..πρεπει οπωσδηποτε να το κερδισουμε οπως και ολα τα υπολοιπα..αρα ΚΑΙ τα 2 που θα λειπει ο Ιβιτς,ΚΑΙ τα υπολοιπα 2 της τετραδας που θα παιξει..ετσι δεν ειναι;
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Παιδια νομιζω οτι η επιλογη εγινε με καθαρα τον παραγοντα ξεκουρασης γιατι εχουμε και τον αγωνα κυπελου ο οποιος ειναι πολυ ποιο συμαντικος.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

PARASANDALOS έγραψε:δε τον επελεξε με τον gay-ro γιατι ειναι αργος !!!!
οποτε τη θεση του περνει ο χουτος!!!που ειναι πολυ γρηγορος!!κ πιο αποτελεσματικος!!!
Και γιατί όταν οι αντίπαλοι παίζουν αμυντικά και με χαφ δυνατά ο Ιβιτς χάνεται στα γομάρια. Σε αμυνες ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ όπως η γριά θα κάνει παπαδες... :) :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Χτύπησε στη σημερινή προπόνηση ο Ίβιτς!!!Αποχώρησε χωρίς λένε να είναι κάτι το ανησυχητικό αλλά περιμένουν να περάσουν λίγες ώρες ώστε να εξακριβωθεί τυχόν ζημιά...

:?
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Τι στο διάολο γίνεται ρε @ούστη μου..κατάρα μας έχουν ρίξει ?..έλεος δηλαδή..
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ρε αν ειναι τραυματιας το σαββατο μπορει να δηλωθει ως τιμωρημένος και να μην παιξει????ή τωρα που εχει δηλωθει σε αλλα παιχνιδια δεν γινεται αυτο???
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

scouser4 έγραψε:Τι στο διάολο γίνεται ρε @ούστη μου..κατάρα μας έχουν ρίξει ?..έλεος δηλαδή..
Δες τα πιο πίσω ποστ και θα καταλάβεις ποιος έριχνε τις κατάρες ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”