21. Vladimir Ivić

LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Yiankos έγραψε:Την κεφαλιά γιατί την έριξε σήμερα; Γιατί τόλμησε ο αντίπαλος να του ακουμπήσει το ποδαράκι; Έπρεπε να φάει κόκκινη να έρθει κανα διπλό για να γουστάρουμε;
Να σου πώ κάτι. Καλά του έκανε. Αυτά οι υπάνθρωποι πως τόλμισαν να βρίσουν τον Bakayoko μέσα στο σπίτι μας. Επειδή τους το κάρφωσε?

Έτσι πρέπει κλοτσιές στα μούτρα πρέπει να τρώνε, να καταλαβαίνουν με ποιόν και σε ποιανού έδρα παίζουν.
Δεν είδα τα τσογλανάκια τους να βρίζουν κανένα ΑΕΚτσή, Βάζελο ή γάυρο παίκτη στις αντίστοιχες έδρες.

ΠΡΕΠΕΙ να μάθουν να μας φοβούνται.
Άκου εκεί που ήρθαν να πάρουν και βαθμούς στην Τούμπα και χαλάστηκαν επειδή χάσανε......
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Φυσικά όχι επαγγελματική η αντίδραση του Ιβιτς με τον ρέφερι να του τη χαρίζει..
Οταν όμως τρως συνέχεια κλωτσιές από πίσω, λογικό είναι να τρελαίνεσαι σε κάποιο σημείο και να ξεσπάς.
Αλλωστε, ο Ιβιτς, δε νομίζω ότι είναι ο παίκτης που θα προκαλέσει τόσο πολύ..

Τώρα με την απουσία του στη Φυλή θέλω να δω ποιος θα τον αντικαταστήσει επιθετικά στο κέντρο. Μόνον ο Βερόν μπορεί να το κάνει επάξια..
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

ρε εχουμε 10αρι ΖΙΝΤΑΝ και εσεις τον κραζετε. ιδια κεφαλια με του ζιζου στον ματερατσι εδωσε

τελικα με κανεναν παικτη δεν ικανοποιηστε
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

free το κακο ειναι πως θα πονεσουν τα ματακια μας γιατι διπλα του θα παιξει ο α-μπαλαφας....μιας και οι γ@μιολιδες θα δωσουν 5-6 αγωνηστικες στον παμπλο και μεχρι να γινουν οι εφεσεις χεσε ψηλα και αγναντευε.....
:twisted:
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Nα μην τρελλαινομαστε γιατι ο Γκαρσια θα παιξει με τον Αστερα οπως και ο Ίβιτς...Πανω απο 2 αγωνιστικες δεν τρωει....Πρεπει να σεβομαστε τους παιχτες που φορανε τον δικεφαλο στο στηθος...Αρχισατε ορισμενοι το τροπαριο με τον Μπαλαφα και τον Ιβιτς....Κι εγω θα ηθελα και ο Ιβιτς και ο Μπακαγιοκο ακομα και ο μεγιστος Βερον να καθονται καποια στιγμη στον παγκο....Τοτε θα σημαινε αυτοματα οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα παιζοτανε απο κανενα....Μεχρι να γινει αυτο ομως,η σιωπη ειναι χρυσος....
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

free4 έγραψε:Δηλαδή, να υποθέσω ότι με Αστέρα Τρίπολης θα αγωνιστούμε με τρίδυμο Ιβιτς, Μπαλάφα και Μπιζέρα????????????????????????????????????????????

χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα

:) :) :) :) :) :) :) :)

Να το δω και να μην το πιστέψω!!!!!!!!!!!
ως τοτε θα ζω με την ελπιδα πως ισως παιξει ο ηλιαδης αντι του αμπαλαφισκου.....και φυσικα πως θα παιζει ο γκαρσια.......... :shock:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

coolio4 έγραψε:Nα μην τρελλαινομαστε γιατι ο Γκαρσια θα παιξει με τον Αστερα οπως και ο Ίβιτς...Πανω απο 2 αγωνιστικες δεν τρωει....Πρεπει να σεβομαστε τους παιχτες που φορανε τον δικεφαλο στο στηθος...Αρχισατε ορισμενοι το τροπαριο με τον Μπαλαφα και τον Ιβιτς....Κι εγω θα ηθελα και ο Ιβιτς και ο Μπακαγιοκο ακομα και ο μεγιστος Βερον να καθονται καποια στιγμη στον παγκο....Τοτε θα σημαινε αυτοματα οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα παιζοτανε απο κανενα....Μεχρι να γινει αυτο ομως,η σιωπη ειναι χρυσος....
Οτιδήποτε λέω στο παραπάνω ποστ το λέω εν είδει ειρωνείας κι όχι ότι το εννοώ. Αλλωστε, πάγια τακτική μου, και μπορείς να το δεις αυτό γενικά στο φόρουμ, είναι ότι οποιοσδήποτε φορά το Δικέφαλο στο στήθος να μη γίνεται στόχος πικρόχολων σχολίων!

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Δεν εννοω εσενα free....Ξερω πως το εννοεις εσυ και πως καποιοι αλλοι....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ανεβασμενος......πολυ.
έριξε και την κουτουλια δειχνει να μαθαίνει...μονο που....ηταν μπροστα στον διαιτητή καλα που δεν του εβγαλε καρτα....(θα μαθει ομος)
8)

Καλος ηταν καλος.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

θα διαφωνήσω σε κατι μονο......
ειναι πιστεύω πιο γρηγορος απο τον κωνσταντινου ο οποιος δεν δείχνουν δικα του ριπλε'ι' γιατι δεν χριαζετε. :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Βρείτε μου κάποιον καλύτερο στη θέση του..
Κι αν μου πείτε τον Βερόν, βρείτε τον αντικαταστάτη του Αργεντίνου!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

προχτες και ετρεξε και εκλεψε παρα πολλες μπαλες.
μπορει να ηταν παρα πολυ κακος απο την αρχη του πρωταθληματος αλλα τους 2 τελευταιους αγωνες δειχνει οτι ειναι σε ανοδο.
εγω παντως αυτον ψηφισα για mvp :o
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Ηταν αρκετά καλός ο Ιβιτς με τα τυριά και σίγουρα θα μας λείψει το Σάββατο αν δεν παίξει και ο Γκαρσία.

:)
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Δεν θα αναφερθώ σε αγωνιστικά ζητήματα για την ποδοσφαιρική αχρηστία του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο οποίους δεν έχει βοηθήσει σε τίποτε μα τίποτε την ομάδα φέτος. Τώρα αν κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα καλό είναι να βγάλουν τις τσίμπλες από τα μάτια Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι η απίστευτη κεφαλιά που πήγε να δώσει ο Σέρβος στο παιχνίδι με την Λάρισα, που ούτε γκαβλόσπυρο δεν ήταν ικανή σκάσει. Μα ούτε και σε αυτό δεν μπορεί το παλικάρι…
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

πολυ πολυ πολυ καλος
οσο περναει ο καιρος παρουσιαζεται ολο και καλυτερος.
θα ειναι μια πολυ καλη δευτερη λυση για 10αρι απο ιανουαριο αφου βασικο 10αρι λογικα θα παρουμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”