21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Olorin έγραψε:Παιδια, ολοι οι τερματοφυλακες κανουν κουνελιες. Μην κοιτατε μονο τι γκολ τρωνε, κοιταξτε και τι πιανουν. Δυστυχως, για τους τερματοφυλακες, αν πιασουν δεκα απιαστα τετατετ και φανε μια μαλακια γκολ, αυτο που μενει εινει η μαλακια, τα αλλα θεωρουνται δεδομενα. Τετοια περιπτωση ειναι και ο Χαλκιας (και ο Φερναντες φετος). Εκαναν 2-3 μαλακιες σε ολο το πρωταθλημα περισσοτερες απο οτι συνηθιζουν και αυτο μενει. Αλλα το τι γκολ εσωσαν σε ολη τη χρονια δεν το κοιταει κανεις. Βγαινει ο αλλος και λεει τον Χαλκια κουνελα. Ελεος.
Ο Χαλκιάς συμφωνώ ότι έπιανε 10 άπιαστα και έτρωγε μία μαλακία. Ίσως και μεγαλύτερο ποσοστό .. 20 άπιαστα - 1 χαβαλετζίδικο!
Αλλά μη μου πεις και ο Ντάνι ότι έκανε τα ίδια φέτος .. 30 παιχνίδια έχει το πρωτάθλημα. Πες μου πόσους βαθμούς μας έδωσε; Έκανε 10 καλά παιχνίδια και ένα κακό, ή μήπως 10 μέτρια έως κακά παιχνίδια και ένα καλό;
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

paokpool έγραψε:H κότα έκανε το αυγό...
ή το αυγό την κότα?
:lol:
Δεν σε παρεξήγησα ρε Πλάτωνα...
Σίγουρα το δικό μας το καθήκον, είναι να στηρίζουμε και οικονομικά την ΠΑΕ.
Συμφωνώ.

Απλά πιστέυω πως και 20.000 διαρκείας να πουλήσουμε...
αν δεν έχεις ανταγωνηστική ομάδα, και έχεις παίχτες σαν τον Κνολ,
τον Σάλμον, τον Μπαϊάνο, τον Βαγγελή, τον Χαραλάμπους κλπ.,
πάλι μέσα θα μπεις οικονομικά...
και αγωνηστικά θα μήνεις πάλι έξω από τις προσδοκίες που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ.

Όταν όμως μπορείς να φτιάξεις μία ανταγωνηστική ομάδα...
όλα έρχοντε αυτομάτος.

Και τα διαρκείας...
και τα τηλεοπτικά...
και οι επιτυχίες...
και οι χορηγοί...
και τα UEFA.... και όλα τα άλλα.

Πέρσι...
- το μπάντζετ ήτανε το τέταρτο μεγαλύτερο στο Πρωτάθλημα...
- τα διαρκείας νομίζω μετά από χανούμι τα δεύτερα περισσότερα ...
...και όμως βγήκαμε 9η.

:twisted:

Tελοσπάντων... :lol: :lol: Όλα καλά...Σωστά αυτά που λες αδερφέ. Να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα λοιπόν. Έχουμε τους καταλληλους ανθρώπους σε καίριες θέσεις. Δε γουστάρουμε άλλο παλτά.

Και μεις θα κάνουμε το καθήκον μας με διαρκειας και μετοχές!!! :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

μπράβο στην διοικηση παντως που επελεξε τον ιβιτς ως πρωτη λυση παρα τον ζεραρδ.ο ζεραρδ εχει το ονομα αλλα νομιζω ο ιβιτς θα βοηθησει πολυ περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και τυπικά από την Τρίτη ο Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος μέσος πέρασε το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας.
Στη συνέχεια, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του δικεφάλου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ξέρω σε τι ομάδα έρχομαι και τι με περιμένει. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον κ.Σάντος. Ηταν ένας παραπάνω λόγος να δεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ. Μίλησα και μου ανέλυσαν το σκεπτικό τους για την ομάδα ο κ.Ζαγοράκης και ο κ.Βρύζας. Ο ΠΑΟΚ αξίζει πολύ περισσότερα από την περσινή κατάσταση. Για τα επόμενα δύο χρόνια πρέπει να προσπαθήσουμε να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα για τις τρεις-τέσσερις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα, αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Είναι σημαντικό ότι τη διοικούν άνθρωποι που έχουν παίξει στο παρελθόν ποδόσφαιρο και το βλέπουν με άλλη οπτική γωνία. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στη σχέση της Παρτιζάν με τον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά ασπρόμαυρα που είναι το χρώμα της Παρτιζάν στην οποία αγωνιζόμουν 6 χρόνια και πέρασα πολύ ωραία".

* Ο Βλάνταν Ιβιτς εκτός από το νέο του συμβόλαιο, κλήθηκε να υπογράψει και μερικά... αυτόγραφα φίλων του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν έξω από τα γραφεία.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 02476.html
Butcher456

Δημοσίευση από Butcher456 »

crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Η πιο καλή μεταγραφή του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό. Μπράβο Ζαγόρ!!! Τα πράγματα φαίνεται να πάνε καλά παίδες!!!
mixos4

Δημοσίευση από mixos4 »

τι κόλλημα εφαγες με τα φρανγκα βρε?
σε ολα τα τοπικ εχεις γεμίσει με ποσά...
ασε που ολα που εγραψες μου φαινονται τρελα ποσά....
mixos4

Δημοσίευση από mixos4 »

Kareena4ever έγραψε:Τι σε πειραζει που μετεφερα ποσα που δημοσιοποιουν τα μεσα ενημερωσης?
Μου φαινεται εσυ εχεις φαει κολλημα με τα δικα μου ποστ, αντι να ασχολεισαι με τη δικη σου γνωμη.
Παρε και το ποστ, οπου εξηγω το σκεπτικο μου. Το αν το δεχεσαι η οχι δικο σου θεμα, αλλα δε σε ρωτησε κανεις, αν συμφωνεις η οχι με το σκεπτικο μου να μεταφερω ποσα που εχουν δημοσιοποιηθει.

...........

Δεν ειναι γκρινια να μεταφερει κανεις τα ποσα που τα μεσα ενημερωσης εχουν βγαλει προς τα εξω για παικτες που αγοραζονται και πωλουνται.

Ειναι χρησιμο για να κρινει κανεις τους δημοσιογραφους, αν και εφοσον προκυπτουν στο μελλον αντικρουομενες πληροφοριες για ποσα.

Και το σημαντικουτερο,
μπορει ο καθενας να κρινει καποια στιγμη στο μελλον αφου προσφερει ενας παικτης, αν κατα την υποκειμενικη του αποψη ηταν πετυχημενη μια αγοραπωλησια η οχι.
Οπως και το να συγκρινει με προσφορα και αποδοχες αλλων παικτων του συλλογου στο παρον, το αμεσο παρελθον και το αμεσο μελλον.

Απο κει και περα, ο καθενας συμφωνα με το αισθητηριο κρισης που διαθετει, εκφραζει γνωμη και τοποθετειται καλυτερα, τουλαχιστον θεωρητικα.

.............
βρε παιχταρα μη τα παιρνεις...δεν τα εβαλα με εσενα ...
και εγω ακουσα οτι θα δωσουμε 900.000 για φορ...και στο τελοσ θα μεινουμε με τον αναστασακο...
δηλαδη θελω να σου πω οτι λενε πολλα αυτοι των μμε....εδω σε μια μεταγραφη δεν πεσαν μεσα...
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Σιγά σιγά αρχίζει να παίρνει καποια μορφή η ομάδα με τις αφίξεις και τις αναχωρίσεις....

Αρχίζουμε να έχουμε και εμείς μια εικόνα....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ KAREENA,
Καλό είναι να ξέρουμε και τα Ποσά των συμβολαίων για να έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα και να είμαστε πιο δίκαιοι στις κρίσεις μας στο μέλλον...

Το πιο σημαντικό μέχρι στιγμής είναι οτι ο Σάντος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχει την ευκαιρία να φέρει τους ΠΑΙΚΤΕΣ που θέλει ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΛΑΙΣΙΑ του μπάτζετ μας, αλλά και να διώξει τους παίκτες που ΔΕΝ θεωρεί χρήσιμους....

Είναι ένας προπονητής ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ να πιστεύω στις ικανότητές του και ελπίζω οτι η εμπιστοσύση και η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ

Σύντομα θα ανταμειφθούν στο ΜΕΣΑ στο γήπεδο...

:?:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μακάρι να έχεις δίκιο Lover.... Μακάρι αδερφέ... Μακάρι ο Santos να μπορέσει να υλοποιήσει το σχέδιο της διοίκησης και το δικό του. Εμείς θα στηρίξουμε όσο μπορούμε και το κάνουμε διαρκώς...και θα το κάνουμε και στο μέλλον!!!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Άβαταρ μέλους
free_billi

Δημοσίευση από free_billi »

Εναν πραγμα θα πω για τον
Βλανταν το παλικαρι φορουσε
επι 6 χρονια την ασπρομαυρη
φανελλα των ΠΑΡΤΙΖΑΝΩΝ
και αν στην Αεκ και την ΡΟΥΛΑ
εδινε το 50% στον ΠΑΟΚ θα
σκυλιασει για το 100%%%%%
:?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Αυτά περί λαού και ατμόσφαιρας έχουν κουράσει τους πάντες .. Οι παίχτες ζητάνε τρελά συμβόλαια και πιέζουν τις διοικήσεις όπως μπορούν, φεύγουν ελεύθεροι και ξέρω γω και μετά λένε για λαούς!
Ας τα έλεγε όταν έπαιζε στην ΑΕΚ ή στον Άρη .. τώρα δώρο άδωρο για μένα .. είτε τα εννοεί είτε όχι στ @@ μου!
Παίξε μπάλα Βλάνταν! ΤΕΛΟΣ!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Στο τελευταίο φιλικό με την omniworld με έκανε εντύπωση η θέληση του Ivic να βοηθήσει στην αμυντική λειτουργία τις ομάδος. και στις πράξεις (μαρκάροντας) αλλα και κατευθύνοντας τους συμπαίκτες του.

Χαρακτηριστικά έλεγε (στα ελληνικά) στον Αναστασάκο να κρατάει τι γραμμή τις άμυνας σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Είδα έναν παίκτη που έμοιαζε ότι αγωνιζόταν στο ΠΑΟΚ χρονια. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι γιατί από μπάλα ξέρει 100 κιλά
HOOLIGANS4

IVIC

Δημοσίευση από HOOLIGANS4 »

PAIDIA EGO AKOYGONTAS KAI BELEPONTAS PISTEYO OTI O IBITS EINAI O PAIKTHS POY ELLEIPE XRONIA APO THN OMADA TO DEKARI POY LEME.... NA BGAZEI MPALIES PASES GIA GOAL OLA AYTA ELLEIPAN XRONIA KAI ELPIZO POS TORA DEN 8A LEIPOYN PIA ME IVIC POY PAEI KALA MEXRI STIGMHS :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”