21. Vladimir Ivić

teacher

Δημοσίευση από teacher »

Eπειδή πολλές φορές, εν αγνοία μας ερχόμαστε σε λεκτική αντιπαράθεση με άτομα που μπορεί να έχουν καταθέσει προσφορά στο site που μας φιλοξενεί (administrators, editors, moderators ) καλά θα είναι να προσέχουμε όλοι μας και το ύφος μας όταν διατυπώνουμε θέσεις και υποδείξεις....
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Παντως ουτε σημερα ανακοινωνει κατι η ΠΑΕ... Τι περιμενουν,ακουσα οτι γυρισε ο Ζαγορ για να κλεισει η μεταγραφη. Αν δεν κλεισει ουτε σημερα θα αρχισω να πιστευω οτι ειναι κι αυτο ΠΟΛΥ διαδεδομενη φημη! (γιατι ο ζαγορ θα ξαναπαει λογικα Σαλτσμπουργκ για Ελλαδα-Ρωσσια...)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

Gerard04 έγραψε:Παντως ουτε σημερα ανακοινωνει κατι η ΠΑΕ... Τι περιμενουν,ακουσα οτι γυρισε ο Ζαγορ για να κλεισει η μεταγραφη. Αν δεν κλεισει ουτε σημερα θα αρχισω να πιστευω οτι ειναι κι αυτο ΠΟΛΥ διαδεδομενη φημη! (γιατι ο ζαγορ θα ξαναπαει λογικα Σαλτσμπουργκ για Ελλαδα-Ρωσσια...)
φιλε τζεραρντ που εβγαλες αχρηστο τον μελισση θελω να σου πω οτι καμια ομαδα δεν ειναι χαζη να ανακοινωσει παικτη το τετραημερο(Π-Σ-Κ-Δ) του αγιου πνευματος..α,κ για τις μεταγραφες υπευθυνος ειναι ο ζησης ο βρυζας..κ οχι ο θοδωρης ζαγορακης!τα λεμε απο τριτη λοιπον..!!α,και ΑΝ τρως πολυ παπα απο τις εφημεριδες..δεν σου φταιει η διοικηση..
Άβαταρ μέλους
chris8

Δημοσίευση από chris8 »

Μια χαρά παίκτης είναι ο Ίβιτς ρε....Επιτέλους θα υπάρχει κάποιος που θα κρατάει μπάλα, θα σουτάρει, θα ντριπλάρει,θα βγάζει καμία κάθετη, θα εκτελεί τα στημένα....Όλα αυτά τα στοιχεία τα έχει ο Βλάνταν, όχι και σαν τον Ρονάλντο, αλλά τα έχει!!!

Σταματήστε την μουρμούρα και στηρίξτε τις επιλογές της διοικησής μας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chris8 την Σάβ 14 Ιουν 2008, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

μια χαρα τα λες.και να θυμησω οτι και ο φουτσινι (μαυρη φεραρι τον φωναζανε καποιοι οταν ηρθε) ετρεχε σαν βελος σαν αστραπη που θα ελεγε και ο μινος αλλα οταν ερχοταν η ωρα να βγαλει σεντρα το πεταλο εσκυβε μην παει σε κανα κεφαλι η μπαλα.αρα η ταχυτητα δεν ειναι το παν στο ποδοσφαιρο. μηπως ο προεδρος μας ηταν ο ταχυτερος αμυντικος χαφ????δεν νομιζω απλα ειχε μυαλο στο παιχνιδι του.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ρε φιλε the_Briton οχι και αμπαλος ο ριμπερι κατσε καλα.... :)
Μην λεμε οτι θελουμε ο μονος που τρεχει και διμιουργει φασεις.
Στην μπαγερν κανει τρομερα ματς.

Στα αλλα συμφωνω απολιτα μαζι σου για την ταχυτητα σκεψης.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

2 ΚΑΙ Ο ΡΙΜΠΕΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΛΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΦ ΤΟΥ EURO ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 0 ΕΝΕΡΓΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ...

TAXYTHTA ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ -ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΙΧΝΔΙΔΙΟΥ .... ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΟΣ ΑΜΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΘYΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ,ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΙΖΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ MIA ΠΑΣΑ ΕΒΓΑΖΕ ΝΟΚ ΟΥΤ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΜΥΝΕΣ
Τον ριμπερι δεν λενε νεο ζιζου??

Ενταξι μπορει να πιστευει αφτο δεν ειπα οτι ειναι λαθος απλα εχω διαφορετικη γνωμη :)

Φιλικα παντα.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

ronaldo έγραψε:Εντάξει μας πείσατε τεράστιος παίχτης ο Ιβιτς.
Όχι απλά στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καλύτερος αλλά και σε όλο το πρωτάθλημα.
Τεράστια τεχνική,φοβερή κάθετη πάσα και αρκετά καλή ταχύτητα θα σκίσει με το δικέφαλο στο στήθος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αν πάρει την μπάλα δεν τον σταματάς με τίποτα(δεν γίνεται γιατί πάντα σταματημένος είναι).
Και τον διάλεξε η προπονητάρα μας ο Σάντος.
Τεράστιος προπονητής ο Σάντος.
Μας έβγαλε 10ους πέρυσι και χωρίς παίχτες.Έτσι μας είπε ότι ήταν για τρίτη εθνική όλοι οι παίχτες αλλά αυτός κατάφερε και μας έβγαλε 10ους.

Και το πόσο μεγάλος προπονητής είναι φαίνεται και από την επιλογή του Ιβιτς.Τέρμα πια οι σαρδέλες.Ήρθε το καθαρόαιμο που καλπάζει(με χειρόφρενο βέβαια).

Εγώ προκαλώ τον Ιβιτς να τρέξουμε ένα κατοστάρι εγώ και αυτός.
Βάζω το σπίτι μου ότι θα τον περάσω.
Και πιστεύω ότι τον περνάνε αρκετοί μέσα σε αυτό το φόρουμ.

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα της ταχύτητας(είδατε σήμερα Ρομπέν,Ριμπερί).
Αυτά
Κοίτα έχεις κάποιο Δίκιο.

Καυτηριάζεις το γεγονός οτι απο τη στιγμή που πέρνουμε κάποιους παίκτες, ξαφνικά απο άσχετοι γίνονται παικταράδες.

Για παράδειγμα, Εμένα προσωπικά ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΕ ποτέ το μάτι ο ΙΛΙΕΦ. Έχω διαφωνίσει πάμπολες φορές πάντα σε φιλική ατμόσφαιρα με πολλά ΠΑΟΚΙΑ γι'αυτό το θέμα....
Πιστεύω οτι είμαστε πολύ υποκειμενικοί στις κρίσεις μας αλλά όλοι οι φίλαθλοι έτσι είναι πάνω κάτω.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ Η΄ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ....???

Είναι τουλάχιστον περίεργο.... Έχουμε δικαίωμα να εκφράζουμε τις αποψεις
εφ'οσον γνωρίζουμε καποιον παίκτη τον οποίο αποκτά η ομάδα...

Ο Χαλκιάς για παράδειγμα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΝΕΛΑ κατα τη γνώμη μου και αυτο δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή τον πήραμε ή τι λένε οι υπόλοιποι ΠΑΟΚΑΡΕΣ ή πόσα διαρκείας πουλήσαμε..... Θα αλλάξει μόνο απο την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Χαλίάς στο αγωνιστικό χώρο...

Απο την άλλη, Ο Ίβιτς είναι ένα καλούτσικο εργαλείο, πιστεύω... Ναι είναι χαρακτηριστικά αργός, αλλα έχει καλή τεχνική.

Όσον αφορά τον Σαντος, ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ μαζί σου.... Ο Σάντος προέρχεται απο την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΧΩΡΑ στην ΕΥΡΩΠΗ.
Δεν είναι τυχαίο οτι οι Πορτογάλλοι παράγουν τους καλύτερους παίκτες,

αλλά και πολύ καλούς προπονητές. Ο πιο ακριβοπληρομένος προπονητής στον Κόσμο είναι Πορτογάλλος(Μουρινιο), ενω ο Φέργκιουσον έχει Πορτογάλλο βοηθό. Τυχαίο???

Ο Σάντος ΧΡΕΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Αφού του δώσουμε αυτή την ευκαιρία τότε μπορούμε να τον κρίνουμε....

Αλλά πές μου υπήρχε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ??????
Ποιός???? Έλληνας???? και ο Έλληνας που το έμαθε το ποδόσφαιρο???? Στην "προηγμένη ποδοσφαιρικά Ελλάδα"???? Ποιός δηλαδή ο Λεμονής???
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

LoverBoy έγραψε:
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ Η΄ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ....???
Να σου πω εγώ προσωπικά γιατί ΘΑ φέρω επιχείρημα τα διαρκείας (γιατί ακόμα δεν το έχω κάνει στο φόρουμ). Για μένα ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και αισθάνομαι κομμάτι του. Αν όμως ξεκινήσει η χρονιά και έχουμε 10.000 διαρκείας, τότε όντας κομμάτι του θα αισθάνομαι υπόλογος για τα ελαχιστότατα διαρκείας που δόθηκαν και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν δω από την ομάδα μου δεν θα ανοίξω το στόμα μου γιατί πιστεύω ότι δε θα έχω το δικαίωμα να το κάνω! Προσωπική άποψη ..
LoverBoy έγραψε:Ο Χαλκιάς για παράδειγμα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΝΕΛΑ κατα τη γνώμη μου και αυτο δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή τον πήραμε ή τι λένε οι υπόλοιποι ΠΑΟΚΑΡΕΣ ή πόσα διαρκείας πουλήσαμε..... Θα αλλάξει μόνο απο την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Χαλίάς στο αγωνιστικό χώρο...
Μεγάλη κουνέλα ο Χαλκιάς οκ. Για πες μου ποιός δεν κάνει κουνελιές; Εδώ ο Νικοπολίδης που φέτος έκανε απίστευτη χρονιά με τον Ολυμπιακό και είδες τι έχει πνίξει κατά καιρούς και δη με την Εθνική! Ο Ντάνι δηλαδή δεν ήταν κουνέλα; Πόσες φορές έκανε μαλακίες και φάγαμε γκολάκια ελεεινά;
Ας παίξει 28 ματς πολύ καλά όπως και στον Άρη ... και σε δύο ματσάκια του δίνω το δικαίωμα να πνίξει 4-5 γκολ χαβαλετζίδικα! Όμως θα μου έχει δώσει τόσους πόντους .. Ο Ντάνι φέτος πόσα καλά ματς έκανε; Για μένα έκανε 2 πολύ καλά ματς και τα άλλα ήταν από μέτρια έως κακά!
Τέρματα μόνο η καριόλα η Ξάνθη βρίσκει κάθε χρόνο δυστυχώς. Εξάλλου, από εποχή Μπάτμαν και μετά σταθερότητα δεν είχες ποτέ στο τέρμα .. σαν Παοκτσήδες δόξα τω Θεώ έχουμε δει απίστευα γκολ!
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Ειδικα για τον Dani,τι μου θυμισες τωρα... Που χασαμε εξαιτιας του απο τον βαζελο... Ε πιστευω οτι ο Χαλκιας δεν κανει τετοια λαθη! Πιστυεω οτι δεν τρεμει απο φοβο οταν του γυρναν πισω τη μπαλα οι αμυντικοι και την στελνει στα κατσαβραχα η σε αντιπαλο και πνιγουμε απ'το πουθενα γκολ. Τεσπα,θα τον δουμε και θα τον κρινουμε...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Παιδια, ολοι οι τερματοφυλακες κανουν κουνελιες. Μην κοιτατε μονο τι γκολ τρωνε, κοιταξτε και τι πιανουν. Δυστυχως, για τους τερματοφυλακες, αν πιασουν δεκα απιαστα τετατετ και φανε μια μαλακια γκολ, αυτο που μενει εινει η μαλακια, τα αλλα θεωρουνται δεδομενα. Τετοια περιπτωση ειναι και ο Χαλκιας (και ο Φερναντες φετος). Εκαναν 2-3 μαλακιες σε ολο το πρωταθλημα περισσοτερες απο οτι συνηθιζουν και αυτο μενει. Αλλα το τι γκολ εσωσαν σε ολη τη χρονια δεν το κοιταει κανεις. Βγαινει ο αλλος και λεει τον Χαλκια κουνελα. Ελεος.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Yiankos έγραψε:
Να σου πω εγώ προσωπικά γιατί ΘΑ φέρω επιχείρημα τα διαρκείας (γιατί ακόμα δεν το έχω κάνει στο φόρουμ). Για μένα ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και αισθάνομαι κομμάτι του. Αν όμως ξεκινήσει η χρονιά και έχουμε 10.000 διαρκείας, τότε όντας κομμάτι του θα αισθάνομαι υπόλογος για τα ελαχιστότατα διαρκείας που δόθηκαν και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν δω από την ομάδα μου δεν θα ανοίξω το στόμα μου γιατί πιστεύω ότι δε θα έχω το δικαίωμα να το κάνω! Προσωπική άποψη ..

Έγραψες Γιάνκο!!!! +10000000000000000000000000000000000000

Αυτό ευαισθητοποίησε κανέναν????

Μονο με τα διαρκειας θα πάμε μπροστά...όλα τα αλλα είναι φούμαρα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Κυρ 15 Ιουν 2008, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Yiankos έγραψε:
LoverBoy έγραψε:
LoverBoy έγραψε:Ο Χαλκιάς για παράδειγμα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΝΕΛΑ κατα τη γνώμη μου και αυτο δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή τον πήραμε ή τι λένε οι υπόλοιποι ΠΑΟΚΑΡΕΣ ή πόσα διαρκείας πουλήσαμε..... Θα αλλάξει μόνο απο την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Χαλίάς στο αγωνιστικό χώρο...
Μεγάλη κουνέλα ο Χαλκιάς οκ. Για πες μου ποιός δεν κάνει κουνελιές; Εδώ ο Νικοπολίδης που φέτος έκανε απίστευτη χρονιά με τον Ολυμπιακό και είδες τι έχει πνίξει κατά καιρούς και δη με την Εθνική! Ο Ντάνι δηλαδή δεν ήταν κουνέλα; Πόσες φορές έκανε μαλακίες και φάγαμε γκολάκια ελεεινά;
Ας παίξει 28 ματς πολύ καλά όπως και στον Άρη ... και σε δύο ματσάκια του δίνω το δικαίωμα να πνίξει 4-5 γκολ χαβαλετζίδικα! Όμως θα μου έχει δώσει τόσους πόντους .. Ο Ντάνι φέτος πόσα καλά ματς έκανε; Για μένα έκανε 2 πολύ καλά ματς και τα άλλα ήταν από μέτρια έως κακά!
Τέρματα μόνο η καριόλα η Ξάνθη βρίσκει κάθε χρόνο δυστυχώς. Εξάλλου, από εποχή Μπάτμαν και μετά σταθερότητα δεν είχες ποτέ στο τέρμα .. σαν Παοκτσήδες δόξα τω Θεώ έχουμε δει απίστευα γκολ!
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μ'αυτά που λές για τα Διαρκείας,

εγω απλά λέω να μην το χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα για τους παίκτες...

Για παράδειγμα:
"Ο Ίβιτς είναι παικτάρα ορμάτε στα Διαρκείας".
Ή
"ο Ίβιτς είναι Παλτό, αλλά τι περιμένετε με αυτά τα διαρκείας".

Νομίζω οτι δεν πρέπει να τα συγχέουμε και να το χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα...

Για τον Χαλκια, εντάξει δεν είπα οτι θα τον βρίζω, παίκτης του ΠΑΟΚ είναι εξάλλου και θα τον χειροκροτήσω....
Απλά δεν τον θεωρώ καλό τερματοφύλακα... Ούτε τον Νικοπολίδη τον θεωρώ τώρα πια καλό, είναι και 37 χρονών.

Πιστεύω οτι πρέπει να προωθήσουμε και να εμπιστευθούμε κάποιο νέο ταλεντο γιατί και ο Χαλκιάς κλεισμένα 34 είναι... Είτε να πάρουμε καποιον απο κάποια μικρότερη ομάδα είτε κάποιον μεσα απο την υπάρχουσα ομάδα...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

paokpool αδερφέ...με παρεξήγησες...

Το ότι φωνάζω για τα διαρκειας, το κάνω για να μπορούμε να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Να έχουμε κάποια χρήματα για να μπορεί η διοίκηση να κινηθεί πιο άνετα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ανταγωνιστική ομάδα για να πάρουμε διαρκειας. Πιστεύω ότι κι ο Γιάνκος αυτό το μήνυμα ήθελε να περάσει (όλοι θέλουν μεταγραφές ονόματα-κράχτες, αλλα πρέπει να υπάρχουν τα χρήματα, που για την ώρα υπέρχουν μονο από τις πωλήσεις των διαρκειας, ας πούμε κατά 80%).

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα και δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω ποιος θα έρθει και ποιος όχι. Εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνουμε όλοι μας το καθήκον μας με τα διαρκειας και τις μετοχές και επίσης να έχουμε μια, όπως σωστά είπες, ανταγωνιστική ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Olorin έγραψε:Παιδια, ολοι οι τερματοφυλακες κανουν κουνελιες. Μην κοιτατε μονο τι γκολ τρωνε, κοιταξτε και τι πιανουν. Δυστυχως, για τους τερματοφυλακες, αν πιασουν δεκα απιαστα τετατετ και φανε μια μαλακια γκολ, αυτο που μενει εινει η μαλακια, τα αλλα θεωρουνται δεδομενα. Τετοια περιπτωση ειναι και ο Χαλκιας (και ο Φερναντες φετος). Εκαναν 2-3 μαλακιες σε ολο το πρωταθλημα περισσοτερες απο οτι συνηθιζουν και αυτο μενει. Αλλα το τι γκολ εσωσαν σε ολη τη χρονια δεν το κοιταει κανεις. Βγαινει ο αλλος και λεει τον Χαλκια κουνελα. Ελεος.
Sumfwnw apoluta mazi sou se auto..auti einai i moira twn goalkeeper..
kai epeidi polla legonte kai tha legonte gia nikopolidi kai to goal pou efage stin ethniki,tha pw oti autos itan pou edwse to prwtathlima sto gavro fetos me foveres apokrouseis.Opws kai na to kanoume einai megalos se axia goalkeeper kai tha leipsei apo tin ethniki.Alla opws eipes,mono ta lathi tous krataei o kosmos...ena swrro lathi apo tous korufaious goalkeeper sto kosmo exoume dei..

Sorry for greeklish alla grafw apo germania simera :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”