Διακοπές
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Eχω να πάω διακοπές απο το 2003....καλά δεν είναι?Εννοώντας διακοπές......ΠΙΝΩ .....ΚΟΙΜΑΜΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ....ΞΥΠΝΑΩ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ........ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ......γκομενακια....κτλ.
Που θα πάει....θα πάω όταν πάρω την σύνταξη.
- kataramenos5
Αργοναύτη κι εσύ παντρεμένος ε?

ΥΓ Διαβάζω τα του gika και με πιάνει νοσταλγία
ΥΓ Διαβάζω τα του gika και με πιάνει νοσταλγία
Οι παντρεμενοι με τους παντρεμενους.. και οι ζωντανοι με τους ζωντανους..

gika έγραψε:Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Άμα θέλεις τίποτα άλλο να ρωτήσεις, πες.
Σε καπότες ποσα σας φυγανε ???/
Κι εγώ παντρεμένος.kataramenos5 έγραψε:Διαβάζω τα του gika και με πιάνει νοσταλγία
Το είδος του sex που περιγράφει ο gika, όσο κι αν το απολάμβανα κάποτε, πλέον δεν μου λείπει καθόλου. Αυτού του είδους το sex απαιτεί πολύ προσοχή και πολλές προφυλάξεις. Για να κάνεις όμως καλό sex, πρέπει να νιώθεις απόλυτα ελεύθερος. Ο γάμος, μπορεί να είναι η επί γης κόλαση, απελευθερώνει όμως σεξουαλικά το ζευγάρι. Το sex μέσα στο γάμο, για εμένα και για πολλούς φίλους μου, δεν συγκρίνεται με το sex πριν τον γάμο.
Συμπέρασμα: gika, κόψε τις μαλακίες και παντρέψου.
- Maximus
Οταν θα πάρεις σύνταξη, να ευχεσαι να μπορείς να κατουράς πρώτα από ολα και άσε τα γκομενάκια δεύτερα...Argonaut4 έγραψε:Eχω να πάω διακοπές απο το 2003....καλά δεν είναι?Εννοώντας διακοπές......ΠΙΝΩ .....ΚΟΙΜΑΜΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ....ΞΥΠΝΑΩ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ........ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ......γκομενακια....κτλ.
- Maximus
Συμφωνώ 1000% με το ποστ σου!GI4NNEN4 έγραψε:Κι εγώ παντρεμένος.kataramenos5 έγραψε:Διαβάζω τα του gika και με πιάνει νοσταλγία![]()
Το είδος του sex που περιγράφει ο gika, όσο κι αν το απολάμβανα κάποτε, πλέον δεν μου λείπει καθόλου. Αυτού του είδους το sex απαιτεί πολύ προσοχή και πολλές προφυλάξεις. Για να κάνεις όμως καλό sex, πρέπει να νιώθεις απόλυτα ελεύθερος. Ο γάμος, μπορεί να είναι η επί γης κόλαση, απελευθερώνει όμως σεξουαλικά το ζευγάρι. Το sex μέσα στο γάμο, για εμένα και για πολλούς φίλους μου, δεν συγκρίνεται με το sex πριν τον γάμο.
Συμπέρασμα: gika, κόψε τις μαλακίες και παντρέψου.![]()
Παρεμπιπτόντως, ίσως να μην είναι τόσο το sex που λείπει, αλλά όλο το παιχνιδάκι γνωριμίας και ριξίματος της γκόμενας! Εκεί είναι η ουσία...
Το δύσκολο κάστρο έχει πιο ωραία λάφυρα!
-
Stavros_Paoki
- sourmenetes
- Moderator
Αλλαξε το επιπεδο συζητησης αλλα και το πνευμα της....GI4NNEN4 έγραψε:Κι εγώ παντρεμένος.kataramenos5 έγραψε:Διαβάζω τα του gika και με πιάνει νοσταλγία![]()
Aν αρχίσουν να σε κυνηγάνε τρέξε προς το ξενοδοχείο σου.. Και παρακάλα να σε ακολουθουν ακόμα..trelopaoki89 έγραψε:αυτα ειναι,ταξιδευοντας με τον γκικα,ο επισημος οδηγος διακοπων μου για την σκιαθο,θενκσ μαν.μεφτιαξες τωρα,μου φαινεται θα περασω καλυτερα και απτην κω,ελπιζω μονο να μην με δουλευεις και μας παρουν οι σουηδεζες στο κυνηγι
Αδερφέ είχα τρία χρόνια σχέση. Όσο κι αν είναι είναι σχέση και όχι γάμος, τα τρία χρόνια σε αυτή την ηλικία διαφοροποιούν αρκετά την κατάσταση. Γενικά αισθανόμουν λες και είμαι παντρεμένος. Δεν λέω, άλλη φάση η σοβαρή σχέση ή ο γάμος, που έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που σε καταλαβαίνει, ξέρει τα γούστα σου και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει όσο περισσότερο μπορεί. Έτυχε, όμως, ευτυχώς ή δυστυχώς να χωρίσω 1-2 βδομάδες πριν πάω Σκιάθο. Μπορεί όσο ήμουν σε σχέση να περνούσα καλά, αλλά η ξεγνοιασιά που ένιωσα όταν επιτέλους ήμουν ελεύθερος, ήταν άλλο πράγμα. Και μόνο που άφηνα το κινητό στο ξενοδοχείο, χωρίς να έχω το νου μου να απαντήσω σε κάθε κουδούνισμα του, ήταν υπέροχο.GI4NNEN4 έγραψε:Κι εγώ παντρεμένος.kataramenos5 έγραψε:Διαβάζω τα του gika και με πιάνει νοσταλγία![]()
Όπως και να έχει και οι δύο "τρόποι ζωής" έχουν τα συν και τα πλην τους. Απλά σημαντικός παράγοντος για τον "τρόπο ζωής" που θα επιλέξεις παίζει και η ηλικία. Ε και αν δεν κάνεις στα 18 τις μ@λακίες σου, πότε θα τις κάνεις; Στα 35;
+++++++Maximus έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, ίσως να μην είναι τόσο το sex που λείπει, αλλά όλο το παιχνιδάκι γνωριμίας και ριξίματος της γκόμενας! Εκεί είναι η ουσία...
Το δύσκολο κάστρο έχει πιο ωραία λάφυρα!
- PaOkArAsIrAkLiO
Την άλλη εβδομάδα φεύγω για Πάρο. Καμιά πρόταση για φαγητό, διασκέδαση κ.λπ.;; Έτσι για να επανερχόμαστε σιγά-σιγά στο θέμα μας...