Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
ειναι φανερο δε συννενοουμαστε ουτε θα συμφωνησουμε οποτε ασκοπα συζηταμε...ας πραξει ο καθενας οπως αυτος θεωρει σωστο για τον ΠΑΟΚ.... :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 16 Ιούλ 2012, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
και μεσα απο τα κολχοζ θα κανουμε μπριγάδες για να κολεκτιβοποιησουμε τα μεσα παραγωγης θα προωθησουμε τα διαρκειας στα φτωχα λαικα στρωματα για την ανατροπη της εξουσιας και την μεταβαση αυτης στο νεο μοντελο
διακυβερνησης την .......δικτατορια του προλεταριατου
με την κατοχη των διαρκειας απο το συνολο της λαικης μαζας θα προχορισουμε το προτσες της διασπασης των
κρατικομονοπωλιακων γαυροκαπιταλιστικων κεφαλαιων τον παραγκωνισμο της ποκολιγαρχιας και την μετεξελιξη του κρατους σε ......ΠΑΟΚρατικη λαικη δημοκρατια
διακυβερνησης την .......δικτατορια του προλεταριατου
με την κατοχη των διαρκειας απο το συνολο της λαικης μαζας θα προχορισουμε το προτσες της διασπασης των
κρατικομονοπωλιακων γαυροκαπιταλιστικων κεφαλαιων τον παραγκωνισμο της ποκολιγαρχιας και την μετεξελιξη του κρατους σε ......ΠΑΟΚρατικη λαικη δημοκρατια
- Emprostisghsoitrelamenoi
Είχαμε πλοηγό ,τώρα αποκτήσαμε και ποδηγέτη.
Σέρα, job's done.
[youtube]sHQrCvbaujE[/youtube]
ΥΓ. Ζω και αναπνέω για την ημέρα που θα γίνει mod στο forum ο erptol.
Σέρα, job's done.
Η αγαπη για την ομαδα δεν εκφραζεται με το εισιτηριο διαρκειας.Υπαρχουν πολλοι τροποι για την εκφρασεις.
Προσωπικα μπορω να παρω διαρκειας οπως κανω τα τελευταια χρονια και ας ξερω οτι θα παω σε 4-5 ματς λογο
της αποστασης.
Φετος ομως δεν θα το κανω οχι για τα 300-400 ευρω αλλα γιατι θα νιωσω κοροιδο.
Ο καθενας μας το αντιλαμβανεται διαφορετικα.
Προσωπικα μπορω να παρω διαρκειας οπως κανω τα τελευταια χρονια και ας ξερω οτι θα παω σε 4-5 ματς λογο
της αποστασης.
Φετος ομως δεν θα το κανω οχι για τα 300-400 ευρω αλλα γιατι θα νιωσω κοροιδο.
Ο καθενας μας το αντιλαμβανεται διαφορετικα.
όχι φίλε η αγαπη στην ομάδα εκφράζεται και με το εισιτήριο διαρκείας
ΚΑΙ με αυτο
ΚΑΙ με αυτο
τέτοια μεγαλεία σε άλλους μακριά απο μένα είμαι σιγουροσ αν κάποιος γίνει mod κάποια μέρα ,θα είσαι εσυ και όχι εγω ·):) μη φοβάστε δεν σε τρώω την θέσηEmprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Είχαμε πλοηγό ,τώρα αποκτήσαμε και ποδηγέτη.
Σέρα, job's done.

όνειρο μου τρελλαμενε είναι να βλέπω τον ΠΑΟΚ να θριαμβεύει παντού δεν είναι όνειρο μου να γίνω mod

Στην Τούμπα πηγαίνουν το 14 και το 12. Αλλά δεν ξέρω (και δεν νομίζω) ότι κάνουν τέρμα στα ΚΤΕΛ.
Από την στάση Τ.Σ. Κ.Τ.Ε.Λ. (ΠΑΡ.ΛΕΩΦ.ΔΕΝ/ΜΟΥ ) θα πάρετε την γραμμή 12 και θα κατέβετε στην στάση ΓΗΠΕΔΟ Π.Α.Ο.Κ. (ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ) η απόσταση ειναι 9396 μέτρα και η συνολική απόσταση που θα έχετε διανύσει είναι 9396 μέτρα. Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 30 λεπτά. Ο μέσος χρόνος αναμονής στη στάση είναι 8 λεπτά. O συνολικός χρόνος ως το σημείο αυτό είναι περίπου 39 λεπτά.
Από την στάση ΓΗΠΕΔΟ Π.Α.Ο.Κ. (ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ) θα περπατήσετε μέχρι το ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΟΚ (ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ) η απόσταση ειναι 109 μέτρα και η συνολική απόσταση που θα έχετε διανύσει είναι 9505 μέτρα. Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 2 λεπτά. O συνολικός χρόνος ως το σημείο αυτό είναι περίπου 41 λεπτά.
(οι πληροφορίες είναι από το site του ΟΑΣΘ: αυτό θα πει οργάνωση)
Από την στάση ΓΗΠΕΔΟ Π.Α.Ο.Κ. (ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ) θα περπατήσετε μέχρι το ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΟΚ (ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ) η απόσταση ειναι 109 μέτρα και η συνολική απόσταση που θα έχετε διανύσει είναι 9505 μέτρα. Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 2 λεπτά. O συνολικός χρόνος ως το σημείο αυτό είναι περίπου 41 λεπτά.
(οι πληροφορίες είναι από το site του ΟΑΣΘ: αυτό θα πει οργάνωση)