γενικα τετοιους παικτες αν δεν εχεις βοηθειες απο τα χαφ ο θεος να σαι δεν μπορεις να τους αντιμετωπισεις.
παντως ηταν πολυ καλος και πολλες φορες τους αναχετισε.
Αν οι ομάδες που δεν έφτασαν στον τελικό, ενδιαφέρονται μόνο για το "ποδόσφαιρο" και όχι για το αποτέλεσμα, ας μην παίρνουν μέρος στην διοργάνωση.DigitalFan έγραψε:Δεν είμαι μηδενιστής, ούτε ακυρώνω την προσπάθεια των παιδιών, αλλά φάνηκε σήμερα ότι οι υποδομές στην Ελλάδα δεν επαρκούν για να παράγουν παίκτες ικανούς να διεκδικήσουν την κορυφή... Προφανώς δεν φταίνε όμως τα ίδια τα παιδιά, τα οποία μπορεί να τα δίνουν όλα και να προσπαθούν για να βελτιωθουν... Δεν υπάρχουν οι σωστές κατευθύνσεις από τους προπονητές, οι οποίοι είναι λιγότερο εξειδικευμένοι από τους ομολόγους τους, π.χ. της Ισπανίας! Δεν τα λέω αυτά με κριτήριο το αποτέλεσμα φυσικά, αλλά βλέποντας το παιχνίδι και το σημερινό και αυτό με την Αγγλία... Έβλεπα και στα 2ματς οι άλλοι να παίζουν ποδόσφαιρο, με όλη τη σημασία της λέξεως, με συνεχείς και σωστές κινήσεις στον χώρο, συνεχείς πάσες... Παίζαν οργανωμένα... Δεν γίνεται από τα 18 τους οι ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να παίξουν μπάλα με μόνο αυτοσκοπό το αποτέλεσμα... Γι' αυτήν τους την αντίληψη ευθύνονται καθαρά οι προπονητές, στην προκειμένη περίπτωση ο Τσάνας......
Η λογική πάντως λέει, ότι όταν φτάνεις τελικό, διεκδικείς την κορυφή.DigitalFan έγραψε:Δεν είμαι μηδενιστής, ούτε ακυρώνω την προσπάθεια των παιδιών, αλλά φάνηκε σήμερα ότι οι υποδομές στην Ελλάδα δεν επαρκούν για να παράγουν παίκτες ικανούς να διεκδικήσουν την κορυφή...
Ε, παίζει λίγο ρόλο, καθώς ο αριστερός εξτρέμ της Ρεάλ είνια ο Ρονάλντο ενώ του Λεβαδειακού ο Ναπολεόνι, ξέρω γω. Δεν είναι ακριβώς ο ίδιος αντίπαλος ασουμε.DigitalFan έγραψε:Δεν έχει σημασία αν ο αντίπαλός του ήταν παίκτης της Barcelona ή της Real... !