Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

Δημοσίευση από angelheart »

Καταρχήν έχει υπάρξει ήδη μια ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ παρατήρηση από τον DC να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί, την οποία αγνοούμε απ' ότι βλέπω.

Παρατηρήσεις
1 Εδώ είναι ένα ΔΗΜΟΣΙΟ φόρουμ, δλδ ένα μέρος στο οποίο όποιος ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ γράφεται, και μπορεί να λέει την άποψή του ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, εφόσον ΣΕΒΕΤΑΙ κάποιες στοιχειώδεις αρχές, οι οποίες δεν είναι καθόλου δυσνόητες. Κανένας δεν ΔΙΝΕΙ βήμα εδώ μέσα. Όλοι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ το παίρνουν. Και φυσικά κρίνονται και για αυτά που λένε.

2 Η άποψη που έχουν οι σύνδεσμοι της ομάδας για το τι συμβαίνει (η ΔΕΝ συμβαίνει) στον σύλλογο, εκφράζεται ΜΟΝΟ με τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ανακοινώσεις τους και τίποτα άλλο. Οι απόψεις τους εφόσον ισχύουν όλα όσα γράφτηκαν στο (1) είναι καθόλα ΣΕΒΑΣΤΕΣ και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και τις λένε δημόσια. Το αντίθετο θα ήταν το ανησυχητικό. Από κει και πέρα όλοι οι σύνδεσμοι έχουν και εσωτερικές διεργασίες. Συνεπώς όποιος έχει αντίθετη άποψη (κτλ) πρέπει να το κάνει εκεί και (για μένα τουλάχιστο) επώνυμα και όχι σε φόρουμ και ανώνυμα. Μόνο έτσι θα πετύχει κάτι.

3 Στο γήπεδο καμιά 20αριά σειρές πιο κάτω από μένα είναι ένα παιδί που είναι τυφλό, και έρχεται στο γήπεδο. Αυτός δεν πάει εκτός έδρας, και δεν πηγαίνει και σε διαδηλώσεις κτλ. Αυτός δλδ ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ ; μήπως να τον διώξουμε κιόλας ; αυτό λέτε ; άλλο παράδειγμα : ξέρω άνθρωπο που έχει διαρκείας 4 χρόνια και μένει στο εξωτερικό. 4 χρόνια δεν ήρθε ΠΟΤΕ στο γήπεδο, το δε εισιτήριό του το έχει δώσει σε ένα φτωχαδάκι με μοναδική προϋπόθεση ΑΝ ποτέ αξιωθεί να είναι Θεσσαλονίκη (κάποια στιγμή) να το χρησιμοποιήσει. Ούτε και αυτός είναι ΠΑΟΚ ;

4 ΠΑΟΚ είμαστε γιατί ΘΕΛΟΥΜΕ να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. Και ο κάθε ένας από εμάς βοηθάει όπως ΜΠΟΡΕΙ, και όχι όπως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ άλλοι ή ΒΟΛΕΥΕΙ κάποιους (με ή χωρίς τα ""). Και σε περίπτωση που ακόμα κάποιος δεν το πήρε χαμπάρι, ο κόσμος "ξεγκαύλωσε" ακριβώς λόγω του τελευταίου.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟΙ. ΕΧΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

τι ειπα και μου εγραψες ενα κατεβατο?
πεσ μου αν κατι σηκωνει μπαν να φυγω μονος αλλα πες μου ποιο ειναι αυτο

και επειδη εσενα σε σεβομαι θα σου απαντησω στο 3 γιατι κανεις λαθος
δεν ειναι θεμα συνδεσμιτων η μη εγω ποτε δεν ειπα οτι μονο οι συνδεσμιτες αγαπανε την ομαδα ειπα οτι μονο αυτοι κατηγορουνται για ολα
εδω καταστρεφομαστε και καμια δεκαρια ατομα επιμενουν σε καθε ευκαιρια να βριζουν τους συνδεσμους
γιατι το σουπερ 4 ειναι βρισια
εκτος και αν εχετε αλλη αποψη να την πειτε να ξερουμε με ποιους μιλαμε
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

marley αν διαβάσεις προσεκτικά αυτό που έγραψα θα δεις οτι ΔΕΝ απευθύνομαι σε σένα συγκεκριμένα. Όπως δε βλέπεις με τα ματάκια σου, η άποψή μου περί συνδέσμων είναι σαφής και δεν νομίζω οτι είπα κάτι που να τους προσβάλει ή να τους μειώνει κτλ. Συμφωνούμε δε ΑΠΟΛΥΤΑ οτι η κουβέντα Σούπερ4 είναι τουλάχιστο προσβλητική.

Προσπάθησε λίγο να καταλάβεις οτι κουβέντες όπως "και επειδή εσένα σε σέβομαι" δεν βοηθάνε ΚΑΝΕΝΑΝ. Και όπως είπα πολύ καθαρά, ΠΑΟΚ είμαστε γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε. Αυτό είναι που μας κάνει αλλιώτικους από τους άλλους.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

λοιπον ....Sera και Καρπουζα.....
εγω, πηρα διαρκειας,αλλα......
αναγκαστηκα να πουλησω παραμυθι στην κυρα μου,οτι μας καναν κρατησεις στην δουλεια ;) για να καβατζαρω
τα 100ευρω που μου λειπαν για να συμπληρωσω το ποσο για να παρω διαρκειας.
Αν δεν την πουλουσα''παπα''δεν θα επαιρνα.....
Το οτι εγεινα 46χρ. και εφτασα στο σημειο λογω οικονομικων να κανω ''παπατζηλικια'' για παρω διαρκειας,
δεν ειναι και το ποιο ευχαριστω πραγμα.....
Το καψουριλικι του καθενος δεν ειναι το ιδιο.Αλλος ετσι....αλλος γιουβετσι....Μην χαλιεσται και οι δυο γιατι
δεν ξερω αν το εχετε καταλαβη,αλλα και οι δυο ειστε στο ιδιο εργο θεατες....
Τον ΠΑΟΚ τον εχεται στο αιμα σας....οτι και να κανετε ειναι αργα.....καποιοι λιγοι,καταφεραν να ξεφυγουν....
εσεις οχι....δυστυχως για εσας θα μου κανετε παρεα..... :mrgreen: :mrgreen:
λοιπον....
επειδη σας ξερω και τους δυο....απο το φορουμ πολλα καταλαβαινεις......κοψτε τα χαζα και αντε να γουσταρουμε
ΠΑΟΚ.....
υ.γ.τι να πω και εγω που ακομα περιμενω στο Μακεδονια τους παιχταραδες :mrgreen: :mrgreen:

αιντεεεεε ρεεεεε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

λοιπον το εγραψες μετα απο εμενα και υπεθεσα οτι με αφορμη το δικο μου ποστ το εγραψες γενικα μεν αλλα..
εκανα λαθος? ζητω συγνωμη ειλικρινα

το 3 που εγραψες τι ηθελες να πεις με αυτο ? κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ τα παιδια που αναφερεις ποιο ειναι το νοημα του

στο σεβομαι κτλ τωρα ο ανθρωπος φαινεται οταν εχει εξουσια στα χερια του και εσυ την χειριζεσαι με τον σωστο τροπο
ειμαι υποχρεωμενος να σεβομαι τον καθενα οταν βριζει?

αφου λοιπον το σουπερ 4 ειναι ντροπη γιατι υπαρχει ακομα σε πολλα ποστ και καποιοι συνεχιζουν να γραφουν ανενοχλιτοι την βρισια?
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Sera4 έγραψε:
abg12d34 έγραψε:τελικα μαλλον ειναι καλυτερα καποιοι απο εσας να μην παρετε εισιτηριο και να μην ξαναερθεται στο γηπεδο

θα την βρουμε την ακρη και μονοι μας
ΠΑΟΚ εισαι ....εισαι οπαδος φιλαθλος...παντος καιρου..

τωρα εσεις που λετε κατι αλλο ....ακουγεστε
αλλα μαλλον καλα θα κανετε να μενετε μακρια

σερα με το 4 ακουγεσε πεντακαθαρα

το 4 που εχεις κολητο στο nikname σου λεει κατι για σενα;;;
οταν με ρωτας αν ξερω το τι σημαινει το 4 για μενα καλυτερα να βουτας τη γλωσσα στο μυαλο σου καταλαβες?αλλα δε φταις εσυ αυτοι που σου δινουν βημα να τα γραφεις φταινε...

πραγματικα αυτη ειναι η χειροτερη μοδα που αφησε η τεως διοικηση...καποιοι να αυτοαποκαλουνται ΠΑΟΚαρχες επειδη παιρνουν ενα διαρκειας...δηλαδη και επι διοικηση γουμενουμπατατουδηδων ολοι επρεπε να τραβηξουν να παρουν ενα διαρκειας γιατι ΠΑΟΚ πανω απο ολα...μαντεψε κατι λοιπον φιλε...ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε τα 3000 διαρκειας επι παλιων διοικησεων ουτε τα 20000 διαρκειας επι ζαγορακη....ο ΠΑΟΚ ειναι ολοκληρος οργανισμος που ποναει 1000000 λαο...

ΠΑΟΚ ειναι να αγωνιζεσαι για το καλο του συλλογου σου...ΠΑΟΚ ειναι και τα εκτος...ΠΑΟΚ ειναι και να διαδηλωνεις για την ομαδα σου οταν κατεβαινουμε 300-500 κλασσικοι μαλακες...μη με λες εμενα αν ξερω τι σημαινει το 4 γιατι δεν με ξερεις και ουτε προκειται να με μαθεις...

ξυπνησε ο καθε πικραμενος και ξαφνικα νομιζει πως μπορει να διδαξει ΠΑΟΚ....

κακο δεν ειναι οταν σε παιρνει απο κατω...κακο ειναι οταν σε παιρνει απο πισω...φιλικη συμβουλη...αντε σας αφηνω τωρα να διδαξετε ΠΑΟΚτσηδικο ηθος σαν καλοι σουπεραδες...
+ άπειρο Sera
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

abg12d34 έγραψε:αν δεν εχεις καταλαβει δεν σε κραζω
το ζητημα ομως ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω τι λες

να μην παρουμε διαρκειας;;
να μην στηριξουμε την ομαδα;;
να παμε να τους σπασουμε τα κεφαλια;;
να κρεμασουμε τον ζαγορακη στην αριστοτελους;;
ποιους λες κοροιδα
τι προβλημα εχεις με τον αλεξανδριδη
τον μακη τον γκαγκατση για ποιον λογο συγκεκριμενα τον κραζεις

προφανως και θελεις κατι να πεις αλλα μαλλον το λες με λαθος λογια γιατι απο αυτα που λες εγω καταλαβαινω οτι δεν πρεπει να στηριξουμε κανεναν και κανεις μεγαλυτερο κακο απο οτι ....ισως...προσπαθεις να πετυχεις

εγω λοιπον δεν συμφωνω με το σκεπτικο σου εχω παρει διαρκειας γιατι ειμαι υποχρεωμενος στην ομαδα που αγαπαω και οτι ακομη μπορω οικονομικα μεσα στην χρονια ......κανα καπελο καμια φανελα....να κανω θα το κανω

εσυ μπορεις να κραζεις και να απεχεις

ααα και κατι αλλο αφου ξερεις το 4
πρωτη φορα πηγα στην τουμπα το ΄76 και εκατσα εκει που ηταν απλωμενο την δεκαετια του ΄80 το πανω του συνδεσμου της περιοχης που γραφω στο αβατορ μου και εαν θεωρεις οτι το παιζω κατι επιδη παιρνω διαρκειας κοιμασε ορθιος ....

ΠΑΟΚ ειναι να αγωνιζεσαι για το καλο του συλλογου σου...ΠΑΟΚ ειναι και τα εκτος...ΠΑΟΚ ειναι και να διαδηλωνεις για την ομαδα σου οταν κατεβαινουμε 300-500 κλασσικοι μαλακες...μη με λες εμενα αν ξερω τι σημαινει το 4 γιατι δεν με ξερεις και ουτε προκειται να με μαθεις...

ξυπνησε ο καθε πικραμενος και ξαφνικα νομιζει πως μπορει να διδαξει ΠΑΟΚ....

κακο δεν ειναι οταν σε παιρνει απο κατω...κακο ειναι οταν σε παιρνει απο πισω...φιλικη συμβουλη...αντε σας αφηνω τωρα να διδαξετε ΠΑΟΚτσηδικο ηθος σαν καλοι σουπεραδες

αυτα ειναι δικα σου λογια
εγω αγωνιζομε ετσι εσυ που αγωνιζεσε...οπως λες .....για το καλο του ΠΑΟΚ πως το κανεις

φωναζοντας τους ΠΑΟΚτσιδες να μην στηριξουν οικονομικα την ομαδα και αποκαλωντας τους ......σουπεραδες;;;

και στην τελικη .....αν θες ...ποτε ρε φιλε πρεπει να παμε να παρουμε διαρκειας;;;
κοιτα να δεις φιλε εγω απαντησα σε ενα ποστ του φιλου του καταραμενου που ουσιαστικα κατηγορησε τον κοσμο που δεν παιρνει φετος διαρκειας...απο εκει και περα εσυ αναφερθηκες επι προσωπικου σε μενα λεγοντας οτι τετοια ατομα δεν θελουμε στο γηπεδο...τετοιες υποδειξεις επι προσωπικου δε δεχομαι απο κανεναν και ειναι κανονισμος του φορουμ να τιμωρουνται αμεσα...τελος το πρωτο κομματι....παμε στα επομενα...

εχω δηλωσει οτι δεν κατηγορω οποιον και φετος αγορασει διαρκειας αλλα δεν μπορω να κατηγορησω και αυτους που δεν το κανουν...η φραση τα κοροιδα τελειωσαν σημαινει οτι στηριξη χωρις καθαρες κουβεντες δεν μπορει να περιμενει κανεις...ο ζησης βρυζας ηταν μελος διοικησης που οπως αποδεικνυεται σημερα εγκληματισε κατα του συλλογου (ο ΠΑΟΚ του νοικοκυριου και της εξυγιανσης ειναι μισο σκαλοπατακι πανω απο σκουληκι κουλα που επι χρονια κοροιδευαμε για το φαγοποτι που παιζει)....αν δεν βγει να μιλησει ξεκαθαρα για τα ζητηματα που εθεσα ειπα οτι δεν θα στηριξω αλλα θα τον θεωρησω εξισου συνυπευθυνο...τα πραγμτα μεχρι στιγμης δειχνουν ενα σικουελ των προηγουμενων διοικησεων...και μιλαω παντα επι προσωπικου καθως δεν μπορω να μιλησω για αλλους και δε με ενδιαφερει κιολας...

απο εκει και περα ποινικες ευθυνες για οποιον φταιει για αυτα που εγιναν ειτε λεγεται ζαγορακης ειτε βιολιδης ειτε μπαρμπασταθης ειτε σερα...απλα πραγματα....αποπειρες συγκαληψης δηλωνουν συνενοχη...

για τον αλεξανδριδη δεν μπορω να μιλησω λυπαμαι το σαιτ που θα φαει αβερτα μηνυσεις...το εργο του θα φανει για μια ακομη φορα οταν θα διαλυσει ο,τι καλο πηγε να γινει στις ακαδημιες...

για το γκαγκατσοπαιδι περα του οτι ειναι γιος του μεγαλοπαραγκαρχη...ενα παιδι που ηρθε στην παε ΠΑΟΚ στα πλαισια πρακτικης ασκησης ακουσον ακουσον και κατεληξε να ειναι εμισθος 15000 ευρω μισθου...μαντεψε κατι...ο γενικος διευθυντης της παε ΠΑΟΚ -μιας απο τις μεγαλυτερες αε- ειναι ενα παιδακι με εμπειρια και προυπηρεσια..0 :shock: :shock: ναι σωστα...επισης τυχαινει γκαγκατσοπαιδι και καυλιαρης να ειναι κολληταρια...ω θεοι τι συμπτωση...μακαρι ολοι να ειχαμε τετοια τυχη στην πρωτη μας δουλεια τιποτα αλλο...βεβαια υπαρχουν και αλλα τετοια παραδειγματα μεσα στην παε οπως στη μπουτικ γκουχου γκουχου κλπ αλλα ας μην επεκταθουμε ειπαμε ολα ροδινα κυλουσαν στην παε γι αυτο καταντησαμε ετσι πανω απο ολα επαγγελματισμος...σε κομβικες θεσεις της εταιριας να κανουν κουμαντο ατομα χωρις ουτε τις στοιχειωδεις γνωσεις...

διαρκειας παιρνεις οταν αισθανεσαι οτι πρεπει να το κανεις για να βοηθησεις τον ΠΑΟΚ και φυσικα μπορεις κιολας...απο εκει και περα το καλο του ΠΑΟΚ ειναι πολυ υποκειμενικη κουβεντα ο καθενας το βλεπει απο τη μερια του...

υγ δε ζητησα απο κενεναν να μη στηριξει τον ΠΑΟΚ ουτε μου εχει δωσει κανεις αυτη τη δυναμη...για σενα η στηριξη μπορει να ειναι αγορα διαρκειας για μενα η στηριξη μπορει να ειναι αγωνας απομακρυνσης αλλης μιας διοικησης εκμταλλευσης στο ποδοσφαιρικο τμημα...εγω προσωπικα και φετος ουτε τα εκτος μου θα τα χασω και αν δεν παρω το διαρκειας μου θα το σπασω σε διαρκειας μπασκετ και πανω απο ολα χαντμπολ και ποδοσφαιρο γυναικων που ιδιως τα 2 τελευταια τμηματα οντως διδασκουν ΠΑΟΚ...αυτο δε νομιζω να λογιζεται σαν μη στηριξη του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Kranatos έγραψε:Sera4 Άψογος..

Danirifle υπάρχει καμιά πιθανότητα αν σε φωνάζω θείο να παίξει καμιά επιχορήγηση..? :lol:

eorptol Είσαι για να τρώω πολλά μπαν μ'αυτά που σου ξεφεύγουν και γράφεις..
για σένα κρανάτε ό,τι γουστάρεις! λόγω των απόψεών σου για δου σου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Kranatos έγραψε:Sera4 Άψογος..

Danirifle υπάρχει καμιά πιθανότητα αν σε φωνάζω θείο να παίξει καμιά επιχορήγηση..? :lol:

eorptol Είσαι για να τρώω πολλά μπαν μ'αυτά που σου ξεφεύγουν και γράφεις..
Μπα δεν με ξεφεύγουν τα ζω απο το 1972 που παρακολουθω Τον ΠΑΟΚ και επαναλαμβάνονται ειδικα τα κακά μέχρι και σήμερα σαν να ειναι φυσικό φαινόμενο ....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Κι εσύ τι κάνεις για να τα αποτρέψεις εδώ και 20 χρόνια..?
Την πάπια ή κοπανάς τα κουμπάκια του πληκτρολογίου σου..?

dani και μόνο που το είπες εμένα μου φτάνει.. :pano:
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

angelheart έγραψε:
3 Στο γήπεδο καμιά 20αριά σειρές πιο κάτω από μένα είναι ένα παιδί που είναι τυφλό, και έρχεται στο γήπεδο. Αυτός δεν πάει εκτός έδρας, και δεν πηγαίνει και σε διαδηλώσεις κτλ. Αυτός δλδ ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ ; μήπως να τον διώξουμε κιόλας ; αυτό λέτε ; άλλο παράδειγμα : ξέρω άνθρωπο που έχει διαρκείας 4 χρόνια και μένει στο εξωτερικό. 4 χρόνια δεν ήρθε ΠΟΤΕ στο γήπεδο, το δε εισιτήριό του το έχει δώσει σε ένα φτωχαδάκι με μοναδική προϋπόθεση ΑΝ ποτέ αξιωθεί να είναι Θεσσαλονίκη (κάποια στιγμή) να το χρησιμοποιήσει. Ούτε και αυτός είναι ΠΑΟΚ ;
Ρε φίλε μην το πας το θέμα στο άλλο άκρο..
Είναι δυνατόν να θεωρούμε μη ΠΑΟΚτσή έναν άνθρωπο με πρόβλημα υγείας ή έναν άλλο που μένει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά επειδή δεν ήρθαν σε πορείες..?
Αλλά τον άλλο που ενώ ο κόσμος του ΠΑΟΚ βρισκόταν στο δρόμο αυτός ήταν είτε στην παραλία είτε στα μπαρ της Θεσσαλονίκης επειδή τότε ο ΠΑΟΚ δεν ήταν της μόδας και είχε ξεγραφτεί από πολύ κόσμο, είναι φυσιολογικό να μην τον θεωρώ οπαδό του ΠΑΟΚ αλλά πελάτη της ΠΑΕ και τουρίστα..
Γιατί εμφανίζεται μόνο όταν το "προϊόν" είναι ανταγωνιστικό και στα δύσκολα αλλάζει χόμπι..
Αυτός για μένα σαν οπαδό είναι ένα τίποτα ή στην καλύτερη και για εποχές σαν την τωρινή είναι ένα κινούμενο 20ευρω για το καλό της ομάδας μου..
Τίποτα παραπάνω..
Και φυσικά δεν περιμένω και από αυτόν ούτε αλληλεγγύη προς εμένα και τα αδέρφια μου, ούτε να νιώσει ΠΑΟΚ, ούτε να πονέσει την ομάδα, ούτε τίποτα..
Καθαρά πελατειακή σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

kranatos δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνουμε αυτή τη κουβέντα, πλην όμως εδώ είμαστε off topic. Πολύ ευχαρίστως σε άλλο topic να το συζητήσουμε αυτό που λες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Kranatos έγραψε:Κι εσύ τι κάνεις για να τα αποτρέψεις εδώ και 20 χρόνια..?
Την πάπια ή κοπανάς τα κουμπάκια του πληκτρολογίου σου..?

dani και μόνο που το είπες εμένα μου φτάνει.. :pano:
Καλα το τι κάνω δεν το ξέρεις εδω βγαίνουν στο ραδιόφωνα ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ(εδω μπορεις να βαλεις διαφορους ),που δεν δώσανε 1 δραχμή χρονια στον ΠΑΟΚ και ζούνε απο τον ΠΑΟΚ που όταν τους ακούς νομίζεις ότι αυτοι ειναι ο ΠΑΟΚ .....
Τα κουμπακια του πληκτρολογιου τα κοπανάς και εσυ και εγω τώρα το ποιος κάνει το καθήκον του ειναι σχετικό ,εγω πάντως πιστεύω ότι το κάνω .....όσο για τα ban χαλάρωσε όταν κάποιος εχει αλλη γνώμη απο σένα δεν χρειαζετε να τον βρισεις πες απλα αυτα που πιστεύεις δεν θα επιβάλεις την γνώμη σου με ένα ντου :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Δεν πιράζει που ο Λαός δεν παίρνει διαρκείας.
Τουλάχιστον έτσι δεν θα έχουμε ρευστότητα και θα σφίξουν λίγο οι κόλοι εκεί στην ΠΑΕ
μπας και μπει καμιά τάξη με τα οικονομικά ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε: .αυτο που λεω ειναι οτι προεδρος που δεν μπορει να κανει τα βασικα και συγκαλυπτει ειναι υποπτος και πρεπει να κυνηγηθει. Δε βαρεθήκατε να κυνηγάτε προέδρους?Ούτε εξάμηνο δε πέρασε απ τον προηγούμενο.Και να ρθεί ποιός?(που θα ναι εγγυημένα καλύτερος απ τους προηγούμενους)

ποσο μαλλον οταν ηταν στελεχος διοικησης αξιας γουμενομπατατουδηδων.. :shock: Έστω οτι έχεις δίκιο τοτε ποιό το νόημα να τους αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι.30 χρόνια τώρα ή πέφτουμε μόνο σε μ@λακες προέδρους :shock: η απλά δεν τό χουμε ώς οπαδοί

περιμενω να δω τις κινησεις του λοιπον γιατι πρεπει να με πεισει για τις προθεσεις του. Ζητάς απο κάποιο να σου δείξει οτι διαχειρίζεται σωστά τα χρηματά σου χωρίς πρώτα να του τα δώσεις ?

οταν αγαπας κατι παλευεις γι αυτο δεν δινεις ψηφους ανοχης...εγω θα αγωνιστω για να δω τον ΠΑΟΚ που αγαπω οπως του αρμοζει να ειναι(προσωπικα μιλαω για να αποφυγω τιποτα γραφικοτητες) και δεν θα δωσω σε κανεναν την ευκαιρια να εκμεταλλευτει την αγαπη μου προς το συμφερον του...γιατι αλλο ο ερωτευμενος και αλλο ο μ@λ@κ@ς (μιας και πιασαμε τις αγαπες) Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το ίδιο με τη γκόμενα μη τα μπερδεύεις και μη τα αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο...ο δευτερος πιανεται παντα κοτσο...true story...
ΥΓ Το οτι παίρνω η δε παίρνω διαρκείας δε με κάνει περισσότερο Παοκτσή απ κάποιον άλλο.Μη μπερδευόμαστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”