Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

θα κριθει το μαιο....Μακαρι να τα παει καλα....και να βγαλει νεους παικτες...το χουμε αναγκη περισσοτεροα απο ποτε
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

αρκει ν α μην αποτελεσει τον ευκολο στοχο οταν ερθουν οι στραβες...πρεπει να τεθουν εφικτοι στοχοι και να μην ξεσπαμε ολοι επανω του...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Πρώτο μάθημα ρόμβου

Για πρώτη φορά φέτος, ο Γιώργος Δώνης δίδαξε στους παίκτες του ΠΑΟΚ την τακτική του 4-4-2 με σχηματισμό ρόμβου και είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επιλογές του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε αυτό τον σχηματισμό στην απογευματινή προπόνηση, με τους χαφ να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτό το νέο στοιχείο που θέλει να εισάγει ο Δώνης στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Οι τέσσερις της άμυνας ήταν οι Κουμάλο, Κατσικάς στα στόπερ, ο Έττο στα δεξιά και ο Αποστολόπουλος στα αριστερά. Στο κέντρο ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε θέση στον άξονα, έχοντας δεξιά του τον Λάζαρ και αριστερά τον Μπαρνς, ενώ ο Πέλκας πήρε το ρόλο του επιτελικού μέσου. Στην επίθεση το δίδυμο αποτέλεσαν οι Αθανασιάδης και Γεωργιάδης.

Για ένα διάστημα ο Δώνης έδειχνε στους παίκτες τις κινήσεις που απαιτεί το 4-4-2 με ρόμβο και τις διαφοροποιήσεις σχετικά με το 4-4-2 με τους χαφ στην ευθεία.
paok24
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

Δηλώνω χωρίς 2η κουβέντα... Δωνόσκυλο.

Όσο για τον προκάτοχο του εκτός των άλλων στις 25 Μαϊου είχα γράψει:
"Πάρτε το χαμπάρι...τον Μπόλονι μέσα στη ομάδα σχεδόν κανένας ΔΕΝ τον ήθελε. Αυτό και τα αποτελέσματά του τον έδιωξε και όχι τα χρήματα"

...και φυσικά από τους περισσότερους του Forum λοιδορήθηκα.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΔΩΝΗ και κυρίως ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για να στηρίξετε τα νέα παιδιά.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Πριν ερθει ημουν κατα οπως και για οποιοδηποτε ελλην προπονητη....Βλεπω κπ πραγματα που μ αρεσουν..οπως το οτι θελει να αλλαξει συστημα..μιας και τα εξτρεμ που χουμε ειναι κατωτατης ποιοτητας...π..χ ο ρομπερ στο φιλικο ηταν π π καλυτερος απο το γεωργιαδη,...

αλλα ο απολογισμος θα ινει στο τελος....Βλεπω δημοσιευματα -συνεντευξεις παικτων μας που λεν αρνητικα για μπολονι..σημερα ο γκινας ειχε και απολογισμο τρομαρα του...και θελουν να περασουν καλο κλιμα κλπ κλπ σαν σαντος και αλλα τετοια αρδογλοιωδη....Σημερα ο Παναγιωτουδης που ναι οτι καλυτερο μετα απο σταφ αποψη μου...ειπε τα καλυτερα...αλλα αυτο μουγκα...τεσπα δε φταιει ο Δωνης γι αυτο εννοειται....και ατον αν υπαρξουν ζορια θα τον φανε οταν ερθει η ωρα.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

αλλαξε νουμερα σε πελκα παναγιωτουδη και Κατσικα...μαλλον σημαινει οτι υπολογιζονται πολυ...Θα φανει ομως..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και γω μανιακέ τους Έλληνες προπονητές δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση, εκτός από Άγγελο και Δώνη.
Άγγελο γιατί έχει αποδείξει ότι είναι πειθαρχημένος και γνώστης της τακτικής, αν και πλέον ίσως "πάλιωσαν" οι τακτικές που χρησιμοποιεί
Δώνη γιατί νομίζω ότι είναι αυτός που ξεχωρίζει από τους νέους Έλληνες προπονητές. έχει παραστάσεις από εξωτερικό, είναι φιλόδοξος, δε μασάει τα λόγια του και νομίζω ότι είναι ο μόνος που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις πάνω στο ποδόσφαιρο και τις τελευταίες τακτικές που παίζουν στον ευρωπαικό χώρο
ενδιαφέρεται και ο ίδιος να βελτιωθεί και να πάει ίσως έξω, γι αυτό και ψάχνεται για να δουλεύει σε πρότυπα του εξωτερικού όσο είναι δυνατόν

προσωπικές εκτιμήσεις που θα αξιολογηθούν όταν και εφόσον δούμε τη δουλειά του ολοκληρωμένη και όχι μέσα σε 4,6 ή 8 μήνες
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είναι πειθαρχημένος και μ'αρέσει αυτό... Προσωπικά δεν έχω ακούσει από προπονητή να επιβάλλει πρόστιμο 50 ευρώ σε όποιον δεν κλείσει το κινητό του στο τραπέζι της ομάδας και πριν τη προπόνηση! Και είμαστε ακόμα στη προετοιμασία...! ;)
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

stami paoktsis έγραψε:Δηλώνω χωρίς 2η κουβέντα... Δωνόσκυλο.

Όσο για τον προκάτοχο του εκτός των άλλων στις 25 Μαϊου είχα γράψει:
"Πάρτε το χαμπάρι...τον Μπόλονι μέσα στη ομάδα σχεδόν κανένας ΔΕΝ τον ήθελε. Αυτό και τα αποτελέσματά του τον έδιωξε και όχι τα χρήματα"

...και φυσικά από τους περισσότερους του Forum λοιδορήθηκα.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΔΩΝΗ και κυρίως ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για να στηρίξετε τα νέα παιδιά.... :opaokara:

Περσυνά ξυνά σταφύλια και ίσως χωρίς νόημα η απορία μου αλλά αναρωτιέμαι γιατί άραγε δεν τον ήθελε κανείς τον Μπόλονι? Απαντήσεις στυλ Γιάννου ''σε κάποια παιχνίδια δεν ξέραμε τι να κάνουμε'' πιστεύω 'οτι υποτιμάνε την νοημοσύνη κυρίως αυτών που τις δίνουν.

Τον Δώνη έχουμε δικαίωμα να τον κρίνουμε από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, εξάλλου αυτό κάνουν και όσοι δηλώνουν Δωνόσκυλα, απλά αυτοί τον κρίνουν εκ των πρωτέρων θετικά. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να έχει περίοδο χάριτος ο νέος προπονητής.Αν τα αποτελέσματα του με πείσουν θα τον χειροκροτήσω αν όχι θα τον κράξωκαι η καλή μέρα στο χωριό μου φαίνεται απ το πρωί.

Το διαρκείας μου το πήρα γιατί μπορώ (ακόμη) να το πάρω σε αντίθεση με πολύ κόσμο που ματώνει άσχημα, για να στηρίξω τον ΠΑΟΚ. Οσο για τα νέα παιδιά θα στηρίξω όποιον δω να ματώνει για την φανέλα.
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

Ο μπόλονι ήταν αυτό που λέμε "κρύος" και απόμακρος με τους παίκτες. Ο καημός του ήταν τι θα δηλώσει μετά τον αγώνα και όχι η σωστή προετοιμασία των παικτών. Μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει να είναι οικογένεια. Όταν ο προπονητής δουλεύει, ο κάθε παίκτης το βλέπει και ξέρει να το εκτιμά.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Μου άρεσαν πολύ σήμερα οι δηλώσεις του. Ο άνθρωπος φαίνεται μιαλωμένος, σωστός επαγγελματίας και με γνώση του που βρίσκεται. Αν υπάρξει στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του νομίζω θα πετύχει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από eorptol »

Πολυ καλη συνέντευξη του Δωνη που έθεσε σαν ποιο μεγαλο στόχο για το μέγεθος της ομάδας του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα ,το κυπελο ειναι καλο αλλα μεγάλος στόχος ειναι οπως είπε για ομάδες τύπου λάρισας και Ατρόμητος και όχι του ΠΑΟΚ
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Απλά ρεαλιστής.
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

θα ζητησεις κανα παικτη Γιωργο;
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

αν αντεξει τις 2 πρωτες στραβες και τα παει καλα με το δημοσιογραφικο επιτελειο θα βγαλει τη χρονια...παντως θα εχει πολυ δυσκολο εργο γιατι εχει πεσει αισθητα η ποιοτητα της ομαδας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”