Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
- abc_o_ karpouzas
Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
τελικα μαλλον ειναι καλυτερα καποιοι απο εσας να μην παρετε εισιτηριο και να μην ξαναερθεται στο γηπεδο
θα την βρουμε την ακρη και μονοι μας
ΠΑΟΚ εισαι ....εισαι οπαδος φιλαθλος...παντος καιρου..
τωρα εσεις που λετε κατι αλλο ....ακουγεστε
αλλα μαλλον καλα θα κανετε να μενετε μακρια
σερα με το 4 ακουγεσε πεντακαθαρα
το 4 που εχεις κολητο στο nikname σου λεει κατι για σενα;;;
γαμω την προπαγανδα σας που βγαζει ο καθε πικραμενος εδω μεσα
οποιος γουσταρει 8α παρει
οι υπολοιποι τον μπουλο
οποιος γουσταρει 8α παρει
οι υπολοιποι τον μπουλο
- PAPA TSIBIKOS
"οι υπολοιποι τον μπουλο"
Μπράβο!!! Και ο θούπερ 3 κάπως έτσι άρχισε το Θεάρεστο έργο του.
---------------------------------τα αίτια πολλά , η εμπλοκή μία----------------------------------
Μπράβο!!! Και ο θούπερ 3 κάπως έτσι άρχισε το Θεάρεστο έργο του.
---------------------------------τα αίτια πολλά , η εμπλοκή μία----------------------------------
- Sick Bastard
abg12d34 έγραψε:τελικα μαλλον ειναι καλυτερα καποιοι απο εσας να μην παρετε εισιτηριο και να μην ξαναερθεται στο γηπεδο
Γιατί δεν κάνεις την αρχή λοιπόν;
(για να δεις τι άσχημο που είναι να προτρέπεις τέτοια πράματα)
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
κανένας ζαγοράκης, κανένας βρύζας, κανένας κοντός, κανένας γκαρσία, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ
γι αυτό ξαναπήρα διαρκείας και ένα για τον αδερφό μου το μικρό που είναι φοιτητής και δεν έχει φράγκο και ένα για φιλαράκι μου που δε θα έπαιρνε μετά από 4 χρόνια για τον ίδιο λόγο. από το υστέρημα, αλλά ξέρω ότι και φέτος θα πηγαίνουμε παρέα και θα χοροπηδάμε μαζί
[youtube]Vqf8kNT-T_E[/youtube]
κανένας ζαγοράκης, κανένας βρύζας, κανένας κοντός, κανένας γκαρσία, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ
γι αυτό ξαναπήρα διαρκείας και ένα για τον αδερφό μου το μικρό που είναι φοιτητής και δεν έχει φράγκο και ένα για φιλαράκι μου που δε θα έπαιρνε μετά από 4 χρόνια για τον ίδιο λόγο. από το υστέρημα, αλλά ξέρω ότι και φέτος θα πηγαίνουμε παρέα και θα χοροπηδάμε μαζί
[youtube]Vqf8kNT-T_E[/youtube]
abg12d34 έγραψε:τελικα μαλλον ειναι καλυτερα καποιοι απο εσας να μην παρετε εισιτηριο και να μην ξαναερθεται στο γηπεδο
οταν με ρωτας αν ξερω το τι σημαινει το 4 για μενα καλυτερα να βουτας τη γλωσσα στο μυαλο σου καταλαβες?αλλα δε φταις εσυ αυτοι που σου δινουν βημα να τα γραφεις φταινε...
πραγματικα αυτη ειναι η χειροτερη μοδα που αφησε η τεως διοικηση...καποιοι να αυτοαποκαλουνται ΠΑΟΚαρχες επειδη παιρνουν ενα διαρκειας...δηλαδη και επι διοικηση γουμενουμπατατουδηδων ολοι επρεπε να τραβηξουν να παρουν ενα διαρκειας γιατι ΠΑΟΚ πανω απο ολα...μαντεψε κατι λοιπον φιλε...ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε τα 3000 διαρκειας επι παλιων διοικησεων ουτε τα 20000 διαρκειας επι ζαγορακη....ο ΠΑΟΚ ειναι ολοκληρος οργανισμος που ποναει 1000000 λαο...
ΠΑΟΚ ειναι να αγωνιζεσαι για το καλο του συλλογου σου...ΠΑΟΚ ειναι και τα εκτος...ΠΑΟΚ ειναι και να διαδηλωνεις για την ομαδα σου οταν κατεβαινουμε 300-500 κλασσικοι μαλακες...μη με λες εμενα αν ξερω τι σημαινει το 4 γιατι δεν με ξερεις και ουτε προκειται να με μαθεις...
ξυπνησε ο καθε πικραμενος και ξαφνικα νομιζει πως μπορει να διδαξει ΠΑΟΚ....
κακο δεν ειναι οταν σε παιρνει απο κατω...κακο ειναι οταν σε παιρνει απο πισω...φιλικη συμβουλη...αντε σας αφηνω τωρα να διδαξετε ΠΑΟΚτσηδικο ηθος σαν καλοι σουπεραδες...
Οι σουπεραδες διδαξαν πραγματα σε καποιους δικους μας αλλα σιγουρα οχι σε αυτους που παιρνουν παντα διαρκειας και δεν θετουν ορους ......το κλασικο σουπεραδικο οποιος δεν ειναι με την αποψη μας ειναι ποντικι το υιοθετησαν καποιοι απο μας ετσι δεν ειναι ? και κυριως αυτοι που μπαινουν παντα τζαμπα στο γηπεδο ......
Σε 2μισι ώρες θα πάρουμε την δόση μας και θα ισιώσουμε.
Κλείστε σιγά σιγά τα ΠΑΟΚόμετρα και ελλατώστε χαρακτηρισμούς και υποννοούμενα.
Στωωωωω.

Κλείστε σιγά σιγά τα ΠΑΟΚόμετρα και ελλατώστε χαρακτηρισμούς και υποννοούμενα.

Στωωωωω.

Sera4 Άψογος..
Danirifle υπάρχει καμιά πιθανότητα αν σε φωνάζω θείο να παίξει καμιά επιχορήγηση..?
eorptol Είσαι για να τρώω πολλά μπαν μ'αυτά που σου ξεφεύγουν και γράφεις..
Danirifle υπάρχει καμιά πιθανότητα αν σε φωνάζω θείο να παίξει καμιά επιχορήγηση..?

eorptol Είσαι για να τρώω πολλά μπαν μ'αυτά που σου ξεφεύγουν και γράφεις..
- abc_o_ karpouzas
Sera4 έγραψε:...
μας τελειωσαν τα κοροιδα...ο βρυζας εχει μια τελυταια -τελευταια ομως- ευκαιρια...η συνελευση ειναι σε εντελως λαθος ταιμινγκ...εγω ομως θα περιμενω μεχρι τοτε...για αρχη αν βγει και πει αυτα που πραγματικα εγιναν επι διοικησης του πρωην στην οποια συμμετειχε, κατονομασει τους εγκληματιες και πει οτι θα κυνηγηθουν παραδειγματικα,αν μιλησει για τα περσινα ξεφτυλικια με σαχοφλωριδη, αν δηλωσει οτι θα επιχειρησει ολικη καθαρση στην παε απο γκαγκατσοπαιδια και λοιπους τσα - τσους των 15000 ευρων μισθων ή επαναπροσληψιμων βολεψακηδων στα τμηματα υποδομης, αν υποσχεθει οτι δεν θα ξαναπαραστησει τον yes man των ποκιτων με ψηφους ενοτητας(![]()
) ειμαι διατεθημενος να ρισκαρω για αλλη μια χρονια και να παρω το διαρκειας μου...
προς το παρον η επαναπροσληψη αλεξανδριδη -που σημαινει καταδικη των τμηματων υποδομης- και αλλων ασχετων , η διατηρηση του γκαγκατσοπαιδιου,οι πλατες στον πρωην και τον ηλια, η σιωπη ειναι οι κυριες απο τις πολλες αιτιες που με κανουν να τηρω σταση αναμονης. γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι η ζωη μας και εγω θελω να ξερω οτι οταν πληρωνω πληρωνω στον ΠΑΟΚ και δε γεμιζω τις τσεπες τριτων...
αν δεν εχεις καταλαβει δεν σε κραζω
το ζητημα ομως ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω τι λες
να μην παρουμε διαρκειας;;
να μην στηριξουμε την ομαδα;;
να παμε να τους σπασουμε τα κεφαλια;;
να κρεμασουμε τον ζαγορακη στην αριστοτελους;;
ποιους λες κοροιδα
τι προβλημα εχεις με τον αλεξανδριδη
τον μακη τον γκαγκατση για ποιον λογο συγκεκριμενα τον κραζεις
προφανως και θελεις κατι να πεις αλλα μαλλον το λες με λαθος λογια γιατι απο αυτα που λες εγω καταλαβαινω οτι δεν πρεπει να στηριξουμε κανεναν και κανεις μεγαλυτερο κακο απο οτι ....ισως...προσπαθεις να πετυχεις
εγω λοιπον δεν συμφωνω με το σκεπτικο σου εχω παρει διαρκειας γιατι ειμαι υποχρεωμενος στην ομαδα που αγαπαω και οτι ακομη μπορω οικονομικα μεσα στην χρονια ......κανα καπελο καμια φανελα....να κανω θα το κανω
εσυ μπορεις να κραζεις και να απεχεις
ααα και κατι αλλο αφου ξερεις το 4
πρωτη φορα πηγα στην τουμπα το ΄76 και εκατσα εκει που ηταν απλωμενο την δεκαετια του ΄80 το πανω του συνδεσμου της περιοχης που γραφω στο αβατορ μου και εαν θεωρεις οτι το παιζω κατι επιδη παιρνω διαρκειας κοιμασε ορθιος ....
ΠΑΟΚ ειναι να αγωνιζεσαι για το καλο του συλλογου σου...ΠΑΟΚ ειναι και τα εκτος...ΠΑΟΚ ειναι και να διαδηλωνεις για την ομαδα σου οταν κατεβαινουμε 300-500 κλασσικοι μαλακες...μη με λες εμενα αν ξερω τι σημαινει το 4 γιατι δεν με ξερεις και ουτε προκειται να με μαθεις...
ξυπνησε ο καθε πικραμενος και ξαφνικα νομιζει πως μπορει να διδαξει ΠΑΟΚ....
κακο δεν ειναι οταν σε παιρνει απο κατω...κακο ειναι οταν σε παιρνει απο πισω...φιλικη συμβουλη...αντε σας αφηνω τωρα να διδαξετε ΠΑΟΚτσηδικο ηθος σαν καλοι σουπεραδες
αυτα ειναι δικα σου λογια
εγω αγωνιζομε ετσι εσυ που αγωνιζεσε...οπως λες .....για το καλο του ΠΑΟΚ πως το κανεις
φωναζοντας τους ΠΑΟΚτσιδες να μην στηριξουν οικονομικα την ομαδα και αποκαλωντας τους ......σουπεραδες;;;
και στην τελικη .....αν θες ...ποτε ρε φιλε πρεπει να παμε να παρουμε διαρκειας;;;
eorptol έγραψε:Οι σουπεραδες διδαξαν πραγματα σε καποιους δικους μας αλλα σιγουρα οχι σε αυτους που παιρνουν παντα διαρκειας και δεν θετουν ορους ......το κλασικο σουπεραδικο οποιος δεν ειναι με την αποψη μας ειναι ποντικι το υιοθετησαν καποιοι απο μας ετσι δεν ειναι ? και κυριως αυτοι που μπαινουν παντα τζαμπα στο γηπεδο ......
οχι δεν ειναι ετσι την υιοθετησαν αυτουσια την σοθπεριστικη αποψη ολοι αυτοι που ελεγαν μην μιλας ασχημα για την διοικηση ολοι αυτοι που αποκαλουσαν εχθρους του ΠΑΟΚ αυτους που ηθελαν την αληθεια αυτους που τρεχουν παντου και παντα
οτι διδαξαν διδαξαν συμφωνουμε τοση τυφλα για την αληθεια και τοσο μενος για αντιθετη αποψη δεν ειχαμε ποτε στον ΠΑΟΚ ο χρονος ομως εδειξε ποιος ελεγε την αληθεια και ποιος δεν εχει αγκιλωσεις και κολληματα ποιος εχει ρε παιδι μου το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ..
υγ1 για τον ζαγορακη θα πεις τιποτα εστω και τωρα η φταινε παλι οι πυρσοι?
υγ2 γνωριζεις εσυ ποιοι μπαινουν τζαμπα στο γηπεδο?