ΣΟΚΡΑΤΕΣ.

Είπες αυτό που σκεφτόμουν απλά βαριόμουν να το γράψω. +1926. Μπράβο. Συμφωνώ σε όλα.angelheart έγραψε:Λοιπόν
εγώ έχω την συνήθεια να λέω τη γνώμη μου ΠΡΙΝ παίξει κάποιος. Με άλλα λόγια κρίνω το όλο ΠΑΚΕΤΟ της όποιας μεταγραφής έτσι όπως είναι ΑΥΤΗ τη στιγμή. Ο λόγος που το κάνω είναι απλός. Βάζω τον εαυτό μου στην ίδια ακριβώς θέση με αυτόν που είπε το "ναι, αυτός μας ενδιαφέρει" (ή το αντίθετο).
Μια μεταγραφή ξεκινάει πάντα με το εξής ένα πράγμα. Το γεγονός οτι σε καποιανού το μυαλό, ο συνδυασμός που βλέπει μπροστά του (παικτική ικανότητα, ηλικία, υγεία, χαρακτήρας, κόστος, πιθανότητα μεταπώλησης κτλ κτλ) του κεντρίζει το ενδιαφέρον και τον κάνει δλδ να πιστέψει οτι "αυτός είναι μια καλή περίπτωση". Εγώ λοιπόν ΑΥΤΟ κρίνω και όχι αυτό που θα βγάλει ο παίκτης στο χορτάρι. Το δεύτερο μπορεί να επηρεαστεί από δεκάδες πράγματα.
Αντίθετα το "κεντρίζει το ενδιαφέρον" ΔΕΝ αλλάζει. Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Και το γεγονός οτι έπαιξες ποδόσφαιρο επαγγελματικά δεν σου δίνει πλεονέκτημα σε αυτό το θέμα (βλέπε Αντωνίου)
Ο Κουμάλο (για να γυρίσουμε και on topic επιτέλους) έχει για μένα προφανή πλεονεκτήματα. Είναι ένα παιδί
- σε πολύ καλή ηλικία
- που είναι τακτικός διεθνής με την κανονική εθνική της πατρίδας του
- με πολύ καλή σωματοδομή και φυσικά προσόντα
- που πέρασε ήδη από ένα "κοσκίνισμα" μιας και ανάμεσα σε ΔΕΚΑΔΕΣ αντίστοιχους παίκτες, αυτός έκανε μεταγραφή στην Τότεναμ.
- που είναι από καλή οικογένεια και όχι κανένας αλητάμπουρας
- που ΟΛΟΙ όσοι ρωτήθηκαν είπαν τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του
- που είναι σπουδαγμένος (πράγμα σπάνιο για νοτιοαφρικάνο μαύρο ποδοσφαιριστή) άρα δεν μπορεί να είναι χαζούλης
- (το σπουδαιότερο) με ΣΟΒΑΡΟ κίνητρο να παίξει μπάλα και να διακριθεί
Τα μειονεκτήματά του είναι επίσης προφανή
- έχει έναν πρόσφατο (σχετικά) σοβαρό τραυματισμό
- έχει μεγάλο διάστημα αποχής από κανονικό ποδόσφαιρο
- αποκλείεται να μπορεί να "φτιάξει παιχνίδι"
- δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να σκέφτεται να παραμείνει στην Ελλάδα.
Για μένα ο Κουμάλο είναι ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Και το λέω σήμερα και ανεξάρτητα με το πώς θα παίξει. Νομίζω οτι με βάση τα + και τα - που υπάρχουν στην κίνηση αυτή, η απόφαση μας να ασχοληθούμε και να τον φέρουμε είναι σωστή, έστω και αν είναι μόνο για ένα χρόνο.
Τελευταίο : Από-και-κλείεται να λέγεται Μπογκανί Κουμαλό. 100% λέγεται Μπο-γκά-νι Κου-μά-λο. Τώρα γιατί τον γράφουν λάθος δεν θέλω καν να το σχολιάσω.
Crespo; Ή Riquelme;;;rainmaker έγραψε:Εχω ενα ονομα τωρα αλλα θα γινουμε κωλος μετα... Ολοι μαζι...
Και τωρα που το θυμηθηκα : Οφ τοπικ !!!
abg12d34 έγραψε:αυτος πρεπει στανταρ να ειναι καθαροαιμος .....τριποδας
παω στοιχιμα οτι μολις ακουσει βουβουζελα αρχιζει τον.......τριποδισμο
Με έκανες και γύρισα στην πίσω σελίδα!ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
Υ.Γ.και κατι αλλο ...ρε συ καρπουζα......το παληκαρι απο κατω σου απο τα Γιαννιτσα,ειδες το αβαταρ που εχει;....
τι θεομ@υνο ειναι αυτο![]()
![]()
......εμεις παντως παραμενουμε πιστοι στην Σαρα![]()
....