βλεπεις μπαλα εσυ αγοριμgika έγραψε:Και 100% ακόμα καλύτερα. Επιτέλους πληρωμή ανάλογη της προσφοράς του!
9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Δεχτηκες διακανονισμο χωρις δευτερη σκεψη ενω εχεις να παιρνεις ενα μυριο
Αρνεισαι προταση απο βαζελο
Αρνεισαι προταση απο Τουρκους καλοπληρωτες
Οπου βρεθεις κι οπου σταθεις ξεκαθαριζεις ποσο θες να μεινεις στον ΠΑΟΚ
Εισαι ψυχαρα ρε Μητσο, στον ΠΑΟΚ για παντα ρε τρελε
ΥΓ - Δε με νοιαζει το οικονομικο πως θα τα βρουν, εχουμε διοικηση και θα κανει το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ. Εγω οπαδος ειμαι οχι λογιστης
Αρνεισαι προταση απο βαζελο
Αρνεισαι προταση απο Τουρκους καλοπληρωτες
Οπου βρεθεις κι οπου σταθεις ξεκαθαριζεις ποσο θες να μεινεις στον ΠΑΟΚ
Εισαι ψυχαρα ρε Μητσο, στον ΠΑΟΚ για παντα ρε τρελε
ΥΓ - Δε με νοιαζει το οικονομικο πως θα τα βρουν, εχουμε διοικηση και θα κανει το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ. Εγω οπαδος ειμαι οχι λογιστης
- KilledByDeath_4
για τοα αλλους 25-30 παικτες που ανηκουν στην ομαδα ή εφυγαν ,ισως και περισσοτεροι δεν ισχυει αυτο ? αποτι ξερω ολοι υπογραψαν διακανονισμο πως γινετε να χουμε σχολια και θεοποιήσεις μονο για αυτον ?
για βαζελο-τουρκια αφενος δεν ξερω κατα ποσο υπηρξε προταση και αφετερου υπαρχει και δευτερη αναγνωση ΑΝ εγιναν που λεει γιατι να παει βαζελο με 500 και τουρκια με 700 ενω μπορει να ειναι σπιτι του με 800 και γλυψιμο αρχιδιων απο αρδ και σια?
τεσπα εδω ο ΠΑΟΚ ειναι στο χειλος της καταστροφης και αλλοι δινουν μαχη να μεινει ο νρ9 με 800 στον ΠΑΟΚ ξερω γω.τζαμπα μιλαμε κιολασ...
για βαζελο-τουρκια αφενος δεν ξερω κατα ποσο υπηρξε προταση και αφετερου υπαρχει και δευτερη αναγνωση ΑΝ εγιναν που λεει γιατι να παει βαζελο με 500 και τουρκια με 700 ενω μπορει να ειναι σπιτι του με 800 και γλυψιμο αρχιδιων απο αρδ και σια?
τεσπα εδω ο ΠΑΟΚ ειναι στο χειλος της καταστροφης και αλλοι δινουν μαχη να μεινει ο νρ9 με 800 στον ΠΑΟΚ ξερω γω.τζαμπα μιλαμε κιολασ...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Πάλι καλά που μας άφησε χρόνους η προσωπολατρία...!Dimg4 έγραψε: Εισαι ψυχαρα ρε Μητσο, στον ΠΑΟΚ για παντα ρε τρελε
Ρε τι πάθαμε.
Ναι ρε για πάντα στον ΠΑΟΚ!
Καμία προσωπολατρεία. Απλά, σεβασμός στον άνθρωπο που έχει να πληρωθεί ένα χρόνο ολόκληρο, και μιλάμε για ποσό 1 εκατομμυρίου (δεν θέλω καν να μπω στον κόπο να μετρήσω πόσα μηνιάτικά μου είναι, αν θέλεις κάντο εσύ) και παρόλαυτά υπογράφει διακανονισμό χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς συνεντεύξεις και υποδείξεις και απειλές για προσφυγή (βλέπε, τον χειρότερο παίχτη του Euro και τον Ίβιτς που είχαν λαμβάνειν πολύ λιγότερα χρήματα και η ομάδα τους φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια). Για μένα αυτό και μόνο λέει πολλά για την προσωπικότητά του και για το πως αντιμετωπίζει ο Σαλπιγγίδης την ομάδα μας και γι αυτό θέλω να παραμείνει. Χωρίς να συνυπολογίσω και την αγωνιστική του αξία.
Είναι κρίμα να μη βλέπετε αυτό που βλέπουν όλοι οι άλλοι, αλλόθρησκοι και μη. Πιστεύω ότι από εγωισμό και μόνο δεν παραδέχεστε κάποια πράγματα.

Καμία προσωπολατρεία. Απλά, σεβασμός στον άνθρωπο που έχει να πληρωθεί ένα χρόνο ολόκληρο, και μιλάμε για ποσό 1 εκατομμυρίου (δεν θέλω καν να μπω στον κόπο να μετρήσω πόσα μηνιάτικά μου είναι, αν θέλεις κάντο εσύ) και παρόλαυτά υπογράφει διακανονισμό χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς συνεντεύξεις και υποδείξεις και απειλές για προσφυγή (βλέπε, τον χειρότερο παίχτη του Euro και τον Ίβιτς που είχαν λαμβάνειν πολύ λιγότερα χρήματα και η ομάδα τους φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια). Για μένα αυτό και μόνο λέει πολλά για την προσωπικότητά του και για το πως αντιμετωπίζει ο Σαλπιγγίδης την ομάδα μας και γι αυτό θέλω να παραμείνει. Χωρίς να συνυπολογίσω και την αγωνιστική του αξία.
Είναι κρίμα να μη βλέπετε αυτό που βλέπουν όλοι οι άλλοι, αλλόθρησκοι και μη. Πιστεύω ότι από εγωισμό και μόνο δεν παραδέχεστε κάποια πράγματα.

Καλα, εκτος τοπου και χρονου. Εδω μεσα η εκτιμηση μετονομαστηκε σε προσωπολατρεια. Καλη σου νυχταEmprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Πάλι καλά που μας άφησε χρόνους η προσωπολατρία...!Dimg4 έγραψε: Εισαι ψυχαρα ρε Μητσο, στον ΠΑΟΚ για παντα ρε τρελε
Ρε τι πάθαμε.
1. Σε κανεναν δε χρωσταμε 1 μυριο και ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα υπεγραφε.KilledByDeath_4 έγραψε:για τοα αλλους 25-30 παικτες που ανηκουν στην ομαδα ή εφυγαν ,ισως και περισσοτεροι δεν ισχυει αυτο ? αποτι ξερω ολοι υπογραψαν διακανονισμο πως γινετε να χουμε σχολια και θεοποιήσεις μονο για αυτον ?
2. Ξερω εγω οτι εχει προτασεις
3. Καμια μαχη, εκτιμηση λεγεται στον καλυτερο ελληνα επιθετικο που το απεδειξε μια ακομη φορα στο γιουρο. Εχεις αλλη αποψη? δικαιωμα σου
Το παραπάνω αποτελεί εκτίμηση.Dimg4 έγραψε: Εισαι ψυχαρα ρε Μητσο, στον ΠΑΟΚ για παντα ρε τρελε
Μάϊστα.
Ναι αλλά εδώ ο καθένας γράφει ότι θέλει
Θα απογορέψεις(όχι εσύ προσωπικά , παράδειγμα παίρνω) στον οποιονδήποτε να έχει ίνδαλμα/πουλέν ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή?
Και ο Αποστόλης , ο μοντ είναι κολλημένος με τη μπάλα και λιβανίζει το Σάκη όλη την ώρα μέχρι παρεξηγήσεως. Μπορεί και το παιδί ο dimg4 ή κάποιος άλλος να γουστάρουν κάργα Σάλπι. Να έχουν αφίσες στο δωμάτιό τους και να κρατάνε αρχείο με όλες τις συνεντεύξεις του.
Γιατί είναι κακό να εκφράζει δηλώσεις αγάπης-εκτίμησης για κάποιο παίκτη του ΠΑΟΚ?
Στο ίδιο μοτίβο , λέω και εγώ Κλάους παικτάρα/ψυχάρα για πάντα στη ΠΑΟΚάρα !!
Θα απογορέψεις(όχι εσύ προσωπικά , παράδειγμα παίρνω) στον οποιονδήποτε να έχει ίνδαλμα/πουλέν ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή?
Και ο Αποστόλης , ο μοντ είναι κολλημένος με τη μπάλα και λιβανίζει το Σάκη όλη την ώρα μέχρι παρεξηγήσεως. Μπορεί και το παιδί ο dimg4 ή κάποιος άλλος να γουστάρουν κάργα Σάλπι. Να έχουν αφίσες στο δωμάτιό τους και να κρατάνε αρχείο με όλες τις συνεντεύξεις του.
Γιατί είναι κακό να εκφράζει δηλώσεις αγάπης-εκτίμησης για κάποιο παίκτη του ΠΑΟΚ?
Στο ίδιο μοτίβο , λέω και εγώ Κλάους παικτάρα/ψυχάρα για πάντα στη ΠΑΟΚάρα !!
- ΑποστόληςΑ
Όχι εντάξει, ξεκαθαρίστηκε.
Επρόκειτο για εκτίμηση και όχι προσωπολατρική έκρηξη.
Εμένα με καλύβει (που λέει κι ο Νικόλας ο σοφός).
Επρόκειτο για εκτίμηση και όχι προσωπολατρική έκρηξη.
Εμένα με καλύβει (που λέει κι ο Νικόλας ο σοφός).
- ΑποστόληςΑ