Ρε τσάκαλε τι είναι αυτά που μου γράφεις τα ακαταλαβίστικα..?mpafos4 έγραψε:Μιλας για το παπαδοπαιδι απο το Σιδηροκαστρο,το οποιο βρισκεται κατω απο οποια πετρα και αν σηκωσεις?.....
Καλο παιδι....και αξιο........Απορω,πως τα προλαβαινει ολα.....Χρηματιστηρια.....Ποντιακο Ελληνισμο,ΠΑΟΚ,δικηγορια..........Πολυ αξιο!.........
Πού κολλάνε μ'αυτά που έγραψα εγώ..?
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ διαπομπεύεται από τη διαφάνεια που μας υποσχέθηκαν οι πρώην σαν κύριο συστατικό της διοίκησής τους..desperando έγραψε:αντε και τα εμαθες ρε φιλε, αλλαζει κατι? σε αρεσει ετσι οπως διαπομπεύεται ο ΠΑΟΚ? δηλαδη καποιοι ενδιαφερεστε περισσοτερο για την αυτοεπιβεβαιωση σας παρα για το καλο του ΠΑΟΚ? εξαλου το πορισμα βρίσκετε στον εισαγγελεα και αν υπαρχει κατι ποινικα κολασιμο θα δωθουν και οι καταληλες ποινες σε αυτους που πρεπει.το να κανουμε εμεις τους εισαγγελεις τι στιγμη που δεν εχουμε τις απαιτούμενες γνωσεις για να κατανοησουμε αυτα που διαβαζουμε σε τι μπορει να μας βοηθησει?
Γιατί αυτή είναι η μόνη στιγμή διαφάνειας εδώ και 3-4 χρόνια..
Ποια αυτοεπιβεβαίωση ρε φίλε..?
Κλάιν μάιν να με πει ο καθένας ότι τελικά είχα δίκιο..
Να ξυπνήσει ο κόσμος με ενδιαφέρει και να σουτάρει τη χολέρα από τον ΠΑΟΚ κυνηγώντας όσους μας έφεραν ως εδώ είτε βρίσκονται στην παε είτε έχουν φύγει θέλω..
Αν περίμενα από τον κάθε εισαγγελέα να με ξελασπώσει ο Γούμενος θα έφευγε πριν κανένα χρόνο που οριστικοποιήθηκε η ενοχή του..
Και ο ΠΑΟΚ πιθανότατα να μην είχε επιζήσει..
Είδες τελικά που όλο και κάτι μαθαίνει ο καθένας από το πόρισμα..?lefis έγραψε: δανεια σε γραμματεις δεν ηξερα οπως και 15χιλ μισθο σε γκαγκατση.δανεια σε ευτραφη το ειπαν μονοι τους κατοσταρικα δεν διαβασα μπορει και να μου ξεφυγε 2 χαρτια στον εργοτελη το ηξερα απο τοτε που εγινε η μεταγραφη και οχι απο γνωστο που μου το ειπε απο μεσα κλπ ειχε γραφτει παντου. 2 ο εργοτελης και 250Χ4 ο κουτσια.
οσον αφορα την υπογραφη μου αν δεν σαρεσει μην την διαβαζεις. αν τωρα δακρυσες τι να κανω... υπομονη.
Αυτό που με λες για την υπογραφή σου δε βλέπω να κολλάει με κάτι από αυτά που έγραψα ρε φίλε..