Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
πραγματικα τωρα ξερει κανεις να διαβαζει λογιστικα πορισματα?
εγω δεν καταλαβαινω τιποτα.
μεχρι στιγμης το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι ηταν μπακαλικο το λογιστηριο.
το αν αυτα τα στοιχεια ειναι μεμπτα απο ποινικη αποψη ειναι ασχετο θεμα.
υγ.ειλικρινα χρειαζοταν το πορισμα για να σκισουμε τη διοικηση?εδω φαγαμε χυλοπιτα απο το μπουντιμιρ.
εγω δεν καταλαβαινω τιποτα.
μεχρι στιγμης το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι ηταν μπακαλικο το λογιστηριο.
το αν αυτα τα στοιχεια ειναι μεμπτα απο ποινικη αποψη ειναι ασχετο θεμα.
υγ.ειλικρινα χρειαζοταν το πορισμα για να σκισουμε τη διοικηση?εδω φαγαμε χυλοπιτα απο το μπουντιμιρ.
Συμφωνώ. Στο εν λόγω σάιτ δε γράφει ο ΑΡΔ Π. Στέλλας? Ο αντι-παοκτσής? Το σκουλήκι? Κατά τα άλλα λέμε αρδ τους κόλκες, αλλά ταυτόχρονα πιστεύουμε τον Στέλλα...rainmaker έγραψε:Εννοώ πρώτον οτι τα συμπεράσματα για τα οποία θα "φρίξουμε" δεν βγαίνουν και... τόσο εύκολα απο το πόρισμα. Αν έβγαιναν πολλά θα είχαν γίνει μέχρι σήμερα. Και μπορεί η δικαιοσύνη να είναι συχνά κομπλεξική και δυσκίνητη, αλλά δεν τη διοικεί ούτε ο Κόλκας ούτε καμία άλλη απο τις λούγκρες στις οποία αναφέρεται ο κλακαδόρος.. Όλο και κάτι θα είχε γίνει.
Απο εκεί και πέρα τα μεμπτά είναι πολλά και δε το αμφισβητεί κανείς.
Τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες.
Όσο για τα συμπεράσματα του "άρθρου", με μια πρώτη ματιά μου φαίνονται γελοία. Σε λίγο θα γράψουν και για 2 τουλούμπες που αγόρασε ο Γιασέρ από ζαχαροπλαστείο και χρεώθηκαν ως 3. Αυτή είναι η περιβόητη διαφθορά εκατομμυρίων ευρώ?
Είναι ξεκάθαρο πως δημιουργήθηκε το άνοιγμα: υπέρβαση του μπάτζετ, αποτυχημένες μεταγραφές, παχυλά συμβόλαια, φορολογία 45%.
Δηλαδή με λίγα λόγια, λίγο η έλλειψη διορατικότητας, λίγο ο συνδικαλισμός υπέρ των παικτών, λίγο ο σπανάθας μας έφεραν εδώ που είμαστε.
υ.γ. Πάντως δε βρίσκω απίθανο ο χοντρός να έκανε καμιά ματσακωνιά.
υ.γ.2 Όσοι έχετε ξεκινήσει να διαβάζεται...πείτε μου αν αξίζει να αρχίσω κι εγώ.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Διατηρούσε η ΠΑΕ γραφεία στην Αθήνα και δεν το γνωρίζω ;
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ,μήπως και δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου;
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ,μήπως και δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου;
νιωθει κανενας σας τι συμβαινει ή λεμε για για λεμε ;
τι σημασια εχει τι ειναι το site αυτο απο την στιγμη που κανει αναδημοσιευση ;
ελεος μαγκες , ανοιξτε τα ματια σας ορισμενοι γιατι ζειτε στον κοσμο σας .
υ.γ. ΠΑΟΚ ΘΕΕ .....Η ΠΑΕ
τι σημασια εχει τι ειναι το site αυτο απο την στιγμη που κανει αναδημοσιευση ;
ελεος μαγκες , ανοιξτε τα ματια σας ορισμενοι γιατι ζειτε στον κοσμο σας .
υ.γ. ΠΑΟΚ ΘΕΕ .....Η ΠΑΕ
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Για να καταλάβω.
Δεν εμπιστεύεσαι το πόρισμα του ορκωτού λογιστή ; Ποια είναι τα "πολλά που θα είχαν γίνει μέχρι σήμερα";
Ποια είναι τα υπόλοιπα ; Γνωρίζεις κάτι περισσότερο ;
Ειλικρινά, χωρίς καμία μομφή, προσπαθώ να κατανοήσω τι "παίζει",διαβάζοντας παράλληλα το πόρισμα.
Ισα ισα... Επειδή εμπιστεύομαι το πόρισμα, διαφωνώ με τα συμπεράσματα του κλακαδόρου..
Ο λογιστής πουθενά δεν αναφέρει τα... αίσχη που βρίσκει το εν λόγω ανθυποsite. Σε πολλές περιπτώσεις βέβαια βρίσκει κενά. Με τα "πολλά μέχρι σήμερα", εννοώ πως αν όντως ήταν τόσο ελεεινά τα πράγματα, ε κάποια διαδικασία νομική θα είχε κινηθεί. Εδώ οι αρκετοί και λαλίστατοι αντιφρονούντες εντός ΑΣ μετά το πόρισμα ηρέμησαν. Είναι δυνατόν να ήταν τόσο κακό το πόρισμα και να μην είχε λυσσάξει; Δικαίως ή αδίκως;
Με τα "υπόλοιπα", εννοώ πως όλο και κάτι θα μαθευτεί τις επόμενες μέρες. Το αν γνωρίζω δεν μπορώ να το κουβεντιάσω γιατί οποιαδήποτε απάντηση θα μου γυρίσει μπούμερανγκ.
Δεν εξέλαβα μομφή, ίσα ίσα.
Δεν ξέρω αν η Στέλλα γράφει στο εν λόγω ανθυποsite. Και δε με απασχολεί. Πάρε τον έναν και βάρα τον άλλο είναι.
Μόλις τελείωσα την μελέτη του πορίσματος το οποίο φυσικά αναφέρεται στην περιόδο που λίγει 30/06/10.
Ομολογώ ότι είναι ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ και το χειρότερο ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟΙ, αν το θελήσει η εφορία αύριο το πρωί το έχει τελειώσει το μαγαζί (απόριψη βιβλίων).
Ομολογώ ότι είναι ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ και το χειρότερο ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΡΗΤΟΙ, αν το θελήσει η εφορία αύριο το πρωί το έχει τελειώσει το μαγαζί (απόριψη βιβλίων).
Νίκος Αραμπατζής 875.634 €
Σωτήρης Μπαλαφας 799.492 €
Zlatan Muslimovic 2.770.050 €
Contreras περίπου 3.000.000 €
Σορλιν 1.400.000 €
ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ 3.369.035 €
Βιειρίνια 1.700.000 €
Φωτακης 948.000 €
Παπάζογλου 887.000 €
Cirillo 958.000 €
Vitolo 3.277.000 € (!!!!! έφυγε όμως 2 χρόνια πριν λήξει το συμβόλαιο)
ΥΓ: Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι πολλά μυστήρια πράγματα γινόταν, αλλά δεν υπήρχε σύστημα ελέγχου και εσωτερικών διαδικασιών στην ΠΑΕ οπότε και δεν μπορεί να κατηγορηθεί κανένας..;;
Σωτήρης Μπαλαφας 799.492 €
Zlatan Muslimovic 2.770.050 €
Contreras περίπου 3.000.000 €
Σορλιν 1.400.000 €
ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ 3.369.035 €
Βιειρίνια 1.700.000 €
Φωτακης 948.000 €
Παπάζογλου 887.000 €
Cirillo 958.000 €
Vitolo 3.277.000 € (!!!!! έφυγε όμως 2 χρόνια πριν λήξει το συμβόλαιο)
ΥΓ: Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι πολλά μυστήρια πράγματα γινόταν, αλλά δεν υπήρχε σύστημα ελέγχου και εσωτερικών διαδικασιών στην ΠΑΕ οπότε και δεν μπορεί να κατηγορηθεί κανένας..;;
gika,
το σύστημα ελέγχου δεν ειναι υποχρεωτικό, απλά σε βοηθάει να ελέγχεις την κατάσταση.Το ότι δεν υπήρχε δεν απαλάσσει τους νόμιμους εκπροσώπους της ΠΑΕ απο τις ευθύνες τους (ποινικές και αστικές) για τις σημαντικές φορολογικές και όχι μόνο παραβάσεις που περιγράφει το πόρισμα.
το σύστημα ελέγχου δεν ειναι υποχρεωτικό, απλά σε βοηθάει να ελέγχεις την κατάσταση.Το ότι δεν υπήρχε δεν απαλάσσει τους νόμιμους εκπροσώπους της ΠΑΕ απο τις ευθύνες τους (ποινικές και αστικές) για τις σημαντικές φορολογικές και όχι μόνο παραβάσεις που περιγράφει το πόρισμα.
Και θ΄ αποφύγουμε να κάνουμε χαρακτηρισμούς, για τα λεφτά που λείπουνε από το ταμείο και βρίσκονται στα χέρια του Ζαγοράκη και του Βιολίδη...
Τα μετρητά που πήρε ο Βιολίδης κι έδινε επιταγές που διπλοπληρώθηκαν από την ΠΑΕ (περί τις 425 χιλιάδες...) ή έμειναν απλήρωτες
Αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου χωρίς υπογραφή Βρύζα (όταν ήταν πρόεδρος) ενώ αναφέρεται ότι ήταν Παρών
Δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε...δάνεια προς την υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αντιγόνη, η οποία δηλώνει ΑΓΝΟΙΑ για το θέμα,
Τρελό φαγοπότι από τους μάνατζερ, με διπλά συμβόλαια και απίστευτα ποσοστά
Ύποπτες καταθέσεις σε λογαριασμούς ασχέτων
Εξωφρενικά συμβόλαια των παικτών που έφερνε ο Βρύζας, καθώς και τα λοιπά έξοδά τους που ΔΕΝ περιλαμβάνονται στις αρχικές συμφωνίες, όπως τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε έπιπλα που κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται ή τι γίνονταν
Σωρεία φορολογικών παραβάσεων του ΚΒΣ και του ποινικού κώδικα
Μονογραφές σε αποδείξεις που δε φαίνεται ποιος πήρε τα λεφτά
Μετρητά σε συναλλαγές που ο νόμος ορίζει να γίνονται μέσω τράπεζας
Παραλαβή χρημάτων από πρόσωπα χωρίς εξουσιοδότηση
Χοντρά μεροκάματα για τους πορτιέρηδες που τώρα είναι στη φυλακή
Αύξηση στα φύλακτρα σε εταιρεία από 90 σε 200 χιλιάρικα το χρόνο, επίσης 50 χιλιάδες ευρώ για φύλαξη ακόμα και στα ... έργα στη Μεσήμβρια
Το αθλητικό κέντρο κόστισε ως το τέλος του 2010 στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ (!!!)
Τιμολόγια για μετακομίσεις... εξπρές από την Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη μέσα σ΄ ένα μισάωρο
Αμοιβή φυσιοθεραπευτή σε ένα παιχνίδι... 1.160 ευρώ
Ενοικιάσεις σπιτιών από τον Ιωσηφίδη και τον προσωπικό ασφαλιστή του Ζαγοράκη με διπλασιασμό του κόστους
ενοικίου, είναι κάποια λίγα, ενώ υπάρχουν τόσα και τόσα πολλά άλλα..
Αμοιβή Ζαγοράκη με 7.000 ευρώ
Και σημειωτέον, ότι εδώ ΔΕΝ υπολογίζουμε τα 200 χιλιάρικα που πήρε ο Ζαγοράκης από το ταμείο δήθεν για... μεταγραφές, καθώς δεν περιλαμβάνονται στον έλεγχο, αφού αυτό έγινε τη χρονιά που δεν έχει ελεγχθεί ακόμα (2010-2011), ούτε τα 120 χιλιάρικα που πήρε πριν φύγει από την ΠΑΕ (2012) και τώρα λέει ότι πήγαν για το καλό του ΠΑΟΚ...
Περιλαμβάνεται όμως η αμοιβή του Γκαγκάτση, που ήταν 15 χιλιάρικα το μήνα ΚΑΘΑΡΑ συν ΦΠΑ, τα οποία κατατέθηκαν στο λογαριασμού κάποιου... Δενδρινού και χειρόγραφα στην απόδειξη αναφέρεται "Γκαγκάτσης"!!!
Τα μετρητά που πήρε ο Βιολίδης κι έδινε επιταγές που διπλοπληρώθηκαν από την ΠΑΕ (περί τις 425 χιλιάδες...) ή έμειναν απλήρωτες
Αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου χωρίς υπογραφή Βρύζα (όταν ήταν πρόεδρος) ενώ αναφέρεται ότι ήταν Παρών
Δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε...δάνεια προς την υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αντιγόνη, η οποία δηλώνει ΑΓΝΟΙΑ για το θέμα,
Τρελό φαγοπότι από τους μάνατζερ, με διπλά συμβόλαια και απίστευτα ποσοστά
Ύποπτες καταθέσεις σε λογαριασμούς ασχέτων
Εξωφρενικά συμβόλαια των παικτών που έφερνε ο Βρύζας, καθώς και τα λοιπά έξοδά τους που ΔΕΝ περιλαμβάνονται στις αρχικές συμφωνίες, όπως τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε έπιπλα που κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται ή τι γίνονταν
Σωρεία φορολογικών παραβάσεων του ΚΒΣ και του ποινικού κώδικα
Μονογραφές σε αποδείξεις που δε φαίνεται ποιος πήρε τα λεφτά
Μετρητά σε συναλλαγές που ο νόμος ορίζει να γίνονται μέσω τράπεζας
Παραλαβή χρημάτων από πρόσωπα χωρίς εξουσιοδότηση
Χοντρά μεροκάματα για τους πορτιέρηδες που τώρα είναι στη φυλακή
Αύξηση στα φύλακτρα σε εταιρεία από 90 σε 200 χιλιάρικα το χρόνο, επίσης 50 χιλιάδες ευρώ για φύλαξη ακόμα και στα ... έργα στη Μεσήμβρια
Το αθλητικό κέντρο κόστισε ως το τέλος του 2010 στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ (!!!)
Τιμολόγια για μετακομίσεις... εξπρές από την Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη μέσα σ΄ ένα μισάωρο
Αμοιβή φυσιοθεραπευτή σε ένα παιχνίδι... 1.160 ευρώ
Ενοικιάσεις σπιτιών από τον Ιωσηφίδη και τον προσωπικό ασφαλιστή του Ζαγοράκη με διπλασιασμό του κόστους
ενοικίου, είναι κάποια λίγα, ενώ υπάρχουν τόσα και τόσα πολλά άλλα..
Αμοιβή Ζαγοράκη με 7.000 ευρώ
Και σημειωτέον, ότι εδώ ΔΕΝ υπολογίζουμε τα 200 χιλιάρικα που πήρε ο Ζαγοράκης από το ταμείο δήθεν για... μεταγραφές, καθώς δεν περιλαμβάνονται στον έλεγχο, αφού αυτό έγινε τη χρονιά που δεν έχει ελεγχθεί ακόμα (2010-2011), ούτε τα 120 χιλιάρικα που πήρε πριν φύγει από την ΠΑΕ (2012) και τώρα λέει ότι πήγαν για το καλό του ΠΑΟΚ...
Περιλαμβάνεται όμως η αμοιβή του Γκαγκάτση, που ήταν 15 χιλιάρικα το μήνα ΚΑΘΑΡΑ συν ΦΠΑ, τα οποία κατατέθηκαν στο λογαριασμού κάποιου... Δενδρινού και χειρόγραφα στην απόδειξη αναφέρεται "Γκαγκάτσης"!!!
Gika , δεν νομίζω να υπάρχει ΠΑΕ που δεν έχει κάνει μούφα/ες μεταγραφές....
Χέρι δεν έβαλε κανείς (όπως λέει το έγγραφο) , ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡ που μας πρήζανε μερικοί...
Τώρα αν παίζουν υπερτιμολογήσεις (εκ του πονηρού ή όχι) , δάνεια σε Αντιγόνες (που μου έβγαλε την ψυχή για να μου δώσει τα εισιτήρια του White Hart Lane) , υπέρογκοι μισθοί κτλ , ας λογοδοτήσει όποιος υπέγραφε....!!!
Είχα δει τον Κουτσιανικούλη που είχε φάει μια μπουγάτσα αλλά πήρε και την διπλανή απόδειξη
που είχε κι ένα κακάο (αυτό ξέφυγε του πορίσματος)......
Ο αρχιλογιστής της ΠΑΕ τον Ευκλείδη τελείωσε ????
Χέρι δεν έβαλε κανείς (όπως λέει το έγγραφο) , ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡ που μας πρήζανε μερικοί...
Τώρα αν παίζουν υπερτιμολογήσεις (εκ του πονηρού ή όχι) , δάνεια σε Αντιγόνες (που μου έβγαλε την ψυχή για να μου δώσει τα εισιτήρια του White Hart Lane) , υπέρογκοι μισθοί κτλ , ας λογοδοτήσει όποιος υπέγραφε....!!!
Είχα δει τον Κουτσιανικούλη που είχε φάει μια μπουγάτσα αλλά πήρε και την διπλανή απόδειξη
που είχε κι ένα κακάο (αυτό ξέφυγε του πορίσματος)......
Ο αρχιλογιστής της ΠΑΕ τον Ευκλείδη τελείωσε ????
Δεν έγραψα ποτέ ότι κάποιος βουτούσε λεφτά από τις μεταγραφές, ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο.
Απλά ανέφερα τα λεφτά που κόστισαν στην ΠΑΕ, κάποιοι ποδοσφαιριστές της.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Απλά ανέφερα τα λεφτά που κόστισαν στην ΠΑΕ, κάποιοι ποδοσφαιριστές της.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Γκαγκάτσης 15.000 το μήνα..
Και τα μεγάλα ποσοστά των μάνατζερ.
Αυτά μόνο μου μοιάζουν τρανταχτά.
Και τα μεγάλα ποσοστά των μάνατζερ.
Αυτά μόνο μου μοιάζουν τρανταχτά.
μην ξεχναμε οτι αυτα εγιναν μεχρι το 2010 που τα οικονομικα μας ηταν(ταχα) ψιλο καλα
εδω μιλσνε για φαγοποτι που εγω προσωπικα δεν εχω τις γνωσεις να καταλαβω το πορισμα
αν εγινε φαγοποτι μεχρι το 2010 φανταστειτε τι εγινε απο το 2010 ως το 2012 που εφυγε ο ζαγορακης
περιμενουμε να βγαλουν αυτοι που ξερουν καποια συμπερασματα και να τα φιλτραρουμε και εμεις
εδω μιλσνε για φαγοποτι που εγω προσωπικα δεν εχω τις γνωσεις να καταλαβω το πορισμα
αν εγινε φαγοποτι μεχρι το 2010 φανταστειτε τι εγινε απο το 2010 ως το 2012 που εφυγε ο ζαγορακης
περιμενουμε να βγαλουν αυτοι που ξερουν καποια συμπερασματα και να τα φιλτραρουμε και εμεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Παρ 06 Ιούλ 2012, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με τα νεύρα μας παίζεις ρε φίλε?? Τι γράφεις??ronaldo έγραψε:
αν εγινε φαγοποτι μεχρι το 2010 φανταστειτε τι εγινε απο το 2010-2012 που εφυγε ο ζαγορακης
ισχύει ότι δέχτηκαν να υπογράψουν διακανονισμούς οι Ίβιτς, Χαλκιάς και Τσιρίλο;
τουλάχιστον έχουμε και το πόρισμα.
τουλάχιστον έχουμε και το πόρισμα.